Аватарнo - книго-цитатна/ Тема 38

• 19 763
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Майла,честито!  bouquet
Честито и на останалите класирани екстравагантни!   bouquet
Ще хвърлям по едно око за новата тема. Wink
Добре дошли на новите ! Hug

# 601
  • Телиш/Плевен
Предния пост го писах през телефона и нямах време да прегледам другите мнения и съм изтървала, че си имаме нови попълнения. Heart Eyes Добре дошли на новите момичета и от мен! Hug Сигурна съм, че ще се забавлявате с нас. Тази тема е прекрасна!!! Heart Eyes

# 602
  • в огледалото на живота
Party Party Partyда,да,да,познааааааа Heart Eyes Hug
Града на любовта-Amor Wink Последното прочети в обратен ред Laughing
Вярно бе-обърнато наобратно си е точно така.. Crazy
Хайде Майола,измисли ли тема....нетърпеливи сме.. Hug

# 603
  • В Космоса
Сосче, ти голям трип си направила. Мине, не мине време, пускаш снимчици. Grinning  Hug

Мъжът ми ще ходи на конференция в Берлин и иска да ме вземе, обаче хлапето вече разбира, не е както като беше бебе. Баба на разположение сме уредили, но много ме е страх да не вземе да плаче и да се тръшка, че ни няма. Направо не знам. На път съм да се откажа... Sad

# 604
  • Ямбол
Ами така като гледам, отдавна не сме имали географска тема.
Затова предлагам - Франция.
Извинявам се, че закъснях с темата, имахме родителска среща в градината.

# 605
  • КиТ
УУУУ дори имам и вече готова комбинация  Crazy Joy Joy Joy

# 606
Затова предлагам - Франция.

smile3508 Подкупът с макарони може да започне - сега!

Машонка, благодаря ти много! Харесах си аватар за 27.09. - ще се пременя специално с него на тази дата! Heart Eyes

Мнооооооооооого благодаря за радушния прием.....Подозирам, че това може да се материализира като благодарност от моя страна при гласуването в края на годината за банда на годината на форума Thinking.......Евентуално и агитация сред познати......

# 607
  • София
Еее, Маме, може и с някоя питка да почерпиш,
ти си майстор!  Wink  Hug

# 608
  • Телиш/Плевен
 newsm76 Страхотна е новата тема!!! newsm76

# 609
  • КиТ
Подозирам, че това може да се материализира като благодарност от моя страна при гласуването в края на годината за банда на годината на форума Thinking.......Евентуално и агитация сред познати......

Перфектно ще бъде Flutter  bouquet,че всяка година тормозя момичетата в романтиката с баклави  Crazy Joy Joy Joy Joy

# 610
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Еха, Майола, в началото на годината бях побъркала другата тема с Париж ... За втори път ходих и мога да кажа, че съм влюбена ... Сега лятото бях и в Лондон, но ... да ме прощават хората, които го харесват повече от Париж ... За мен въздуха в Париж е друг, атмосферата ..., абе ... обичам го този град Simple Smile

# 611

Embarassed до майстор не съм пораснала още.....прост чирак съм.....ама като си казала, топла - топла, току-що извадена от фурната -

Скрит текст:

# 612
Добре дошла, Маме! Не случайно сме банда на годината. Сама ще усетиш.

Честито на момичетата!

Пак хубава тема.

# 613
  • София

Embarassed до майстор не съм пораснала още.....прост чирак съм.....ама като си казала, топла - топла, току-що извадена от фурната -

Скрит текст:

Чирак, чирак, колко да си чирак?  Laughing
Страхотна ти е питката, Маме, ухае ми през монитора.  Heart Eyes

# 614
Аз влизам на пръсти и обещавам да гласувам за следващата тема - Франция, нали? Предложения няма да пускам, само ще си гледам красотийки  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт