Аватарнo - книго-цитатна/ Тема 38

• 19 762
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Мама Цоцоланка, къде живееш!  Twisted Evil

Приятна игра ви пожелавам! Hug

# 616
  • София
Добре дошла, Норе!
Ех, че хубаво се напълни темата,
обичаме новите попълнения!  Simple Smile

# 617
  • София
Темата е много хубава и разгръщаща.Ще се насладим на страхотни френски красоти.

# 618
Аз освен питка съзрях и форумска купичка  hahaha

# 619
...
 Embarassed до майстор не съм пораснала още.....прост чирак съм.....ама като си казала, топла - топла, току-що извадена от фурната -

Скрит текст:

Чудех се от къде във форума се носи аромат на топла питка  Laughing и хоп попаднах на темата ви.
Ще ви следя и ще гласувам за красотите които предлагате ако приемате нови попълнения

# 620
  • КиТ
Аз освен питка съзрях и форумска купичка  hahaha

В средата? Crazy

# 621
Сосче, ти голям трип си направила. Мине, не мине време, пускаш снимчици. Grinning  Hug

Мъжът ми ще ходи на конференция в Берлин и иска да ме вземе, обаче хлапето вече разбира, не е както като беше бебе. Баба на разположение сме уредили, но много ме е страх да не вземе да плаче и да се тръшка, че ни няма. Направо не знам. На път съм да се откажа... Sad

Сакън,Акаша не се отказвай!Детето ще се залиса и позабрави.Не се притеснявай и не го мисли.
Скрит текст:
Ако не тръгнеш ти -тръгвам аз от раз Laughing тъкмо ме врънкат към Германия да ходим.
Иначе доста липсвах-значи има още за разказване и показване-като ми дойде музата ще пиша.

Относно новата тема-имам питане-за да знам как да подходя,че идеи-благодат-приз за най-непозната Франция ще давате ли? И друго-ама то по-скоро лична молба-имахме вече лилава тема,та може ли тази игра без лавандулови полета?

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 21:38 от Sause baus!

# 622
  • В Космоса
Добре дошли на новите момичета! Hug

Ох, Сосче, наистина се притеснявам.
Скрит текст:
То е чак за след 2 месеца, но отсего го мисля. Въпросът е, че искаме поне 4 вечери, за да имаме време да разгледаме. Първите 2 дена той ще е зает. И аз си мисля, че ще се залиса за 1 денонощие., примерно, ама за повече... Не знам дали да ѝ го причиняваме. Тя и възрастта е една такава хем разбира, хем не достатъчно...
Малко отклонение, но даже котките се шокират и притесняват да не ги изоставят. Имахме случай с нашата Клеопатра, майка беше заминала за известно време в чужбина. Човек ходеше да я храни, не и беше видял очите. А майка като се върна, горката котка ѝ се сърдила цял месец... Sad

# 623
  • София
Ще ви следя и ще гласувам за красотите които предлагате ако приемате нови попълнения

Яко бабче, добре си дошла! Приемаме дори с удоволствие!

# 624
Майола, честито!

Някой да ми каже темата каква е  Praynig Hug

# 625
  • КиТ
Я да повторим с въпросника,че нещо се ослушвате  Twisted Evil

Въпроси:
1.Имаш ли ФБ
2.Как се казваш
3.Как ни откри
4. Зодия,килограми,височина,цвят на очи и коса
5.Учиш ли
6.Какво
7.Пушач/Непушач
8.От кой град си
9.Години
10.Имате ли дете,как се казва   на колко години е,кога проходи,снимки задължително   
11.Домашен любимец,какъв,как се казва
12.Любим футболен отбор

Малвина темата е Франция  Peace Hug

# 626
Кога проходи Shocked Тоя въпросник бая се е разраснал.  hahaha

# 627
  • КиТ
Кога проходи Shocked Тоя въпросник бая се е разраснал.  hahaha

Ма моля те,Ради го беше дала като идея тоя въпрос  Crazy Joy Joy Joy

# 628
Плами,  Hug

# 629
  • Бургас
 Mr. Green

Миналата година спечелихме ли банда на годината, че не помня?

Общи условия

Активация на акаунт