Аватарнo - книго-цитатна/ Тема 38

• 19 762
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Зъби  smile3511
Аз ако имам на кого да оставя малкия, зарязвам го и отивам на разходка...ще ми дишате прахта. Ама нЕма. Сериозно се замислям за почасова гледачка поне за 1 ден да го гледа, а аз да си правя .. ми и аз не знам какво  Laughing Изобщо това вкопчване в мен е ужасно понякога.

# 661
  • Ямбол
Мементо, ако искаш ми прати комбинацията си на ЛС, ще се погрижа да те включа.
Ние сме в къщи с конюктивит. Т.е. Маги е с конюктивит,а аз търча с капките подире й.

# 662
Не мога да ви изчета  Crazy

Много интересна тема. Чакам с нетърпение да ви видя "премените". Hug

Мама Цоцоланка страхотни предложения, не че съм някой запалянко, но пък то си е историческо събитие. Виж тениса по едно време, мъжкия предимно, доста го следях, но нещо напоследък съм поизостанала и с него. Това, ме подсеща за въпросника на Плами и аз да допълня информацията  Heart Eyes

Скрит текст:
1.Имаш ли ФБ - Да /ако някой има интерес, спиятелихме се с Iani87, да го вземе от нея, че нещо не ми се пише тук, и ако може в съобщение да ми пише и името си тук, за да знам за кого става дума  Embarassed /
2.Как се казваш - Надежда
3.Как ни откри - от темата Търся/предлагам аватар/подпис!
4. Зодия,килограми,височина,цвят на очи и коса - Водолея, другото, който се включи във фейса, ще види по снимките.
5.Учиш ли - постоянно се уча
6.Какво - всичко недонаучено
7.Пушач/Непушач - непушач
8.От кой град си - Разград
9.Години - 33
10.Имате ли дете,как се казва   на колко години е,кога проходи,снимки задължително - Нина на 6,8 и Боряна на 2,9. Снимки пак в тоз пусти Фейсбук.
11.Домашен любимец,какъв,как се казва - нямам
12.Любим футболен отбор - е то е ясно, сама наште /макар и половината чужденци/ ЛУДОГОРЕЦ

Бързо оздравяване на всички болнички  Hug

Акаша  Hug ти най-добре си познаваш детето /те другите сигурно знаят, но на колко е/, но аз не бих пропуснала Hug

Какви са тези класации? Аз досега предимно в отчетната си стоях и не съм много запозната  Embarassed

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 14:13 от B_NADI

# 663
Плами и ти ли си от Разград? Аз защо съм те запомнила, че си от Русе? newsm78

# 664
  • КиТ
Плами и ти ли си от Разград? Аз защо съм те запомнила, че си от Русе? newsm78

Да бе,не съм от Русе,просто доста често сме си говорили тука с Девичка и може би останала с такво впечатление  Crazy newsm78

Нади идеален въпросник,пратих покана Crazy Joy,отново нямаме много общи познати с теб,да не ти казвам,че с Яни нямахме ни един  Shocked Joy Joy Joy

# 665
Това ще да е причината. Simple Smile

# 666
Акаша, хич не се колебай! Hit the road! Какво може да стане? Ще пореве, няма начин, но ако никога не оставяш малкото при друг , кога ще имаш самостоятелност. Аз не бих се чудила. Но пък и моята много е оставяна.  Hug

# 667
Ройс, забравих да напиша, че мога довечера да сглобя първият пост  Peace
Пфууу, Майола съчувствам ти. Аз гоня малкия с кърпичка, че има ужасни сополи, а нямаме вода  Sick

# 668
Привет момичета.
Маме, радвам се, че си си избрала нещо за носене. ако не можеш да го оразмериш - свиркай ще го направя/направим.  Wink
Акашка, и аз бих заминала. Опита показва, че децата изобщо не страдат за родителите си в тяхно отсъствие, така както страдат родителите. Моите дори не се сещат да нас.  Crossing Arms Е, разбира се, че има и някакви изключения. Сигурна съм, че баба й ще се погрижи нищо да не й липсва и най-малкото ще й осигури някакво разнообразие докато ви няма. Така че не му мисли много. Аз да можех да замина.....
Лори, добре си си дошла.
Болните дечица да оздравяват- Роис, Майола. Акашка, твоята девойка оправи ли се от чревния вирус.Последно писа, че почнала да яде?
Чайче, страхотна ти е премяната - уникални цветове!
Добре дошли на новите момичета, със сигурност ще ви е приятно в нашата тема. аз също не съм попълвала въпросника, ама то ние "старите кучета" си се знаем и не ни трябваше допълнително представяне.

Новата тема много ми харесва. Даже вече знам с какво ще се окича.

# 669
  • Бургас
Пфф, обичам тази тема и красотите в нея.  Heart Eyes

# 670
  • В Космоса
B_NADI,
Скрит текст:
на 2 и половина е дъщеричката ми. Ами познавам я, но точно в тази ситуация не мога да преценя как ще реагира. По принцип много обича хора и ако някой се занимава с нея въобще няма да ме потърси, но за толкова много време - 4-5 дни не знам дали няма да направи някой цирк и дали ще отреагира спокойно на обяснения, че ни няма и ще се върнем скоро или ще плаче неутешимо.

Благодаря, момичета. Такива думи ми трябват!
 Hug

Маш, кашля и има сополи в момента. Tired

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 14:22 от Акаша

# 671
Акаша  Hug

Скрит текст:
Моята малката също е свикнала с много хора, но и аз като теб преди един месец баба и искаше да я вземе с нея на рождения ден на племенника, в друг град и аз се притесних най-вече за приспиването вечер дали няма да започне да плаче, че и на чуждо място. Но си казах, че все трябва да има първи път и се справиха много добре. А пък и както каза съпруга ми, за майка му: "Тя да не мислиш, че ще ти каже, дори и да има проблем, няма да те тревожи, все ще се справи някак, с разсейване, игри."

# 672
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Акаша, може да поплаче, може да се потръшка ... Моята малката миналата година като се върнахме (бяхме за месец на екскурзия, а тя беше при баба си)... пищеше от мен ... Цели 6 чАса не ми даде да я доближа ... виждах насълзените й очи ... виждах, че иска да ме прегърне ..., но беше толкова обидена, че ме е нямало ... Но мина и замина всичко Simple Smile Ще ти е мъчно, ще ти е притеснено ..., а след 1 година няма да си спомняш ...

# 673
  • В Космоса
B_NADI,
Скрит текст:
така е. 100% ще ми казват, че всичко е наред, но аз ще съм подозрителна и притеснена.

Ла вида,
Скрит текст:
точно от това се притеснявам, че като се върнем ще е сърдита и разстроена.
Не знам дали да си го причиняваме една на друга. Има време ще мисля още.

Ивинете, че занимавам с това. Embarassed Praynig

# 674
  • в огледалото на живота
Акаша,стягай куфарите и обещавай подаръци... Laughing
Ама много.... Hug
Девойката ще бъде доволна и гледана,а ти се възползвай.
Ох,рядко ми се случват такива моменти на мен.
Пък и ще си бъдете като младоженци насаме... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт