Отговори
# 240
 Стъпалата са тесни и стръмни и е невъзможно да излизам без да я вдигам. Ох, ще мисля.

# 241
Аз съм на линия, вече нямам надежда да стане днес или утре  Confused Значи ще си полежа в болницата някой друг ден. Така че в понеделник, като се загубя, да не се чудите. Но ще си уведомя вестителката, ако имам повод  Wink

# 242
Мая, не се тревожи ако ти се наложи да постоиш в болницата.Това си има и добри страни - винаги има някой компетентен край теб Peace Аз изпадам в див ужас да не родя някъде по пътя, а и като си представя картинката сама с багажа в такси и болки още повече ме втриса. #CrazyММ през деня не е в града и не е много наблизо, а аз незнам колко време точно ще ми трябва или по точно колко ще имам Joy Joy JoyЖивот и здраве всичко ще се подреди така, че просто бъди спокойна  Simple Smile

# 243
Здравейте мами,

Искам да ви кажа, че съм много благодарна, че ви има, защото заедно с вас чувствам, че има хора, които са съпричастни, и с които можем да си говорим за почти еднаквите неща, които ни вълнуват  Hug

Извън лирическото отклонение, да кажа, че аз пия по 2 чаши от чая на Хип на ден, + 1 литър лактогонен чай, + варено жито, + към 1,5 - 2 литра вода.
Освен това започвам да си мисля, че ще кача повече кг сега отколкото през бременността, защото ям доста сериозно, понеже всички казват, че не е важно просто да има кърма, а е важно тя да е хранителна.  Thinking

За излизането аз имам да преодолея 6 стълби, които в началото ми се струваха, като Еверест, но сега им свикнах - и на слизане и на качване ги преодолявам със задните колела.

Веселото, вие кое Стоке взехте? Crusi или Xplory? Нашата е Crusi и да ти кажа, че на третото излизане задното ляво колело нещо взе да трака  ooooh! ММ даже се шегува, че за тия пари, които сме дали, производителите даже са измислили да имало нещо против уроки  smile3506

Вие как къпете вашите бебета? Започнахте ли да ги оставяте в коритото? Нашата ММ я държи над коритото, а аз поливам с купичка вода от леген   bath1

# 244
Чочка, няма нехранителна кърма  Peace това са някакви измишльотини, които обикновено разправят бабите педиатърки. Но все пак е важно ти самата да се храниш добре, за да имаш кърма, това е факт в повечето случаи. Под да се храниш добре все пак се има предвид да не спазваш изрични диети, иначе и с това недоспиване в началото, организмът си го изисква.

Мая, Ема, мъничко остана! Мая, ти наистина обаче голям герой - толкова зор за задържане, че накрая - пренасяне.

Къде се изгуби и Ани? Някакви вести от нея?

И аз почнах вече да си мисля за разходки, че в тая болница съм като затворник, баткото и той само ме дърпа да сме ходели тук и там, ама не с баба или с тати, а с мама. Но ще трябва да почакам малко, че ми е мнооого мъничък шушонът още.. Rolling Eyes

# 245
  • София
Чочка, къпането ни е меко казано ужас. Къпя я във вана с подложка върху, която ляга. Трудно е, бебето реве, аз се потя, а докато изсипя после ваната ми се разказва играта.

С количката е трудно, да. Лошото е, че освен на слизане по стълбите трябва и да се върнем все пак, а качването не ми се получава на задни колелета. Да му се не види и скапаният блок!
За нехранителната кърма и аз получих съвети, но ми минаха покрай ушите. Ям колкото и когато ми се яде. За килограми не ми се говори. За сега съм - 10 имам още толкова за сваляне, но кога ли?

И аз се чудя какво стана с Ани.

Лулу, как се чувстваш във Вита, доволна ли си?

# 246
Chochka, нашата е Xplory, днес я сефтосахме и съм много доволна. Ако имате проблем се обърнете към гаранционното обслужване. Бебка я къпем под чешмата. Нека стане на месец и ще я къпем във ваната. Нашата вана е с маркуч за оттичане на водата.

# 247
  • София
Ха добър вечер Wink

Аз съм си тук, оставихме детето при майка ми и ходихме на пазар и на кино.  Като за последно в близките месеци Crazy

Ние сме на 2-ри етаж без асансьор, само като се сетя за мъкненето на бебешкия кош първите месеци и ми призлява.  А шасито на количката оставям в багажника на колата, страшна мъка си е ooooh!

чочка, задължително се поинтересувайте от гаранционното обслужване, но имай предвид, че повечето гаранции не са активни, ако си "влачиш" количката по стълби  Rolling Eyes

И на мен ФБ ми е труден за следене, но май на повечето е удобен...

Ани дано се разпише скоро или поне да се разпише на вестителката си Wink

Хайде толкова от мен по никое време.  Утре сутрин - пак на отчет Wink

# 248
Здравейте момичета, нереодилите можем да се преброим на пръстите на ръцете

Аз в понеделник, съм на преглед...тогава ще видим до къде сме стигнали...От 1 месец си ходя с 1-2 см разкритие, но този път шийката била доста омекнала и скъсена на 50%... Ние имаме годишнина на 24.09...не ми се ще да съвпадат празниците...но Божа работа. Ако ме пита някой мен бих почакала до петък...май няма друг луд като мен...да не бърза да ражда Embarassed

Някой има ли новини от Ани и Кристиша?

# 249
Добро утро! Изкарах безсънна нощ. След малко мисля да полегна.

# 250
Добро утро и от мен!Да се отчета и аз, че съм тук тази сутрин  #Cussing outСнощи аз също не спах добре и сигурно ще дремна малко сега  Laughing
Дария и при мен положението е горе-долу като при теб, но на мен наистина повече изобщо не ми се чака, защото който развива теорията, че накрая бебетата мърдали малко защото нямали място да има да взема  #2gunfireМоето изобщо не я притеснява това и си се врътка както си иска, а аз имам чувството, че вътрешностите ми вече са на шейк #Crazy

Прекрасен, весел и спокоен ден от мен!  bouquet

# 251
  • До морето :)
Добро утро!
Снощи карах мъжа ми да ударим една четворка белот. В 1ч. всички бяхме будни и кукуряк. Каката се предаде и заспа първа в 2ч. Калина до 3ч. яде и накрая заспа и тя.  ooooh!
Иначе след 48ч. неакане сутринта най-накрая напълни памперса. Цяла вечер се свива и надува. Сгъвах крачета, масажирах корем. Но май всичко е от смотаната хрема, защото акото ѝ беше слузето и явно доста сополки ѝ отиват в коремчето.

# 252
Лече, моите докато бяха малки хрема пресичах с лайка.Само дето не помня да са биле чак толкова малки, но пък и не мисля, че лайката нещо може да навреди.Чувала съм и за кърма по капчица в нослето.Бързо оздравяване Hug

# 253
  • До морето :)
Аааа, аз пръскам физиологичен разтвор, от днес и вит. С ще ѝ слагам в нослето. А и направихме един курс с Осцилококцинум. През деня нищо ѝ няма, но вечер излизат. Дали пък не я обличам тънко...?  ooooh!

# 254
Добро утро.
Айде и аз в отбора с недоспалите. Голямо мрънкане и пъшкане докато се изака  ooooh!. Явно и кърмата взе да му идва в повече, че омаза всички пелени и одеалца. Да не говорим, че с едни пропускащи памперси и всичко мокро  ooooh!.
Гледам коментирате стълбите  Crazy. Ние сме на последен 5 етаж от кооперация без асансьор  ooooh!. С първото сгъвах количката и в едната ръка, в другата бебето и недай си боже да имам покупки  #Crazy. Понякога я оставях в колата, ама сега ММ  кара всеки ден щото работата му е далеч, а и детето е на градина, та ме очаква веселба. Утехата ми е, че ще помогне да сваля килца  Crazy. Може да взема да я заключвам с катинар на входа, та да не я разнасям.

Лече, видях че пишеш. Аз завивам с пелена задължително. Ръцете и нослето винаги са топли. Сопол и той изкара снощи, но не е като да се мъчи. Слагай един кат повече дрехи от теб, знам ли...

Общи условия

Активация на акаунт