Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво да правя, ако бебето ми отказва да яде и плаче след кърмене?
Моето бебе отказва да яде и плаче силно след ваксинациите. Възможно ли е да са колики толкова рано?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво да правя, ако бебето ми отказва да яде и плаче след кърмене?
-
Моето бебе отказва да яде и плаче силно след ваксинациите. Възможно ли е да са колики толкова рано?
-
След раждането имам проблем с изпускането на урина. Трябва ли да се притеснявам?
-
Какво да правя, ако бебето ми заспи по време на хранене и не мога да го събудя?
Аз изпадам в див ужас да не родя някъде по пътя, а и като си представя картинката сама с багажа в такси и болки още повече ме втриса.
ММ през деня не е в града и не е много наблизо, а аз незнам колко време точно ще ми трябва или по точно колко ще имам

ММ даже се шегува, че за тия пари, които сме дали, производителите даже са измислили да имало нещо против уроки 

Снощи аз също не спах добре и сигурно ще дремна малко сега
Моето изобщо не я притеснява това и си се врътка както си иска, а аз имам чувството, че вътрешностите ми вече са на шейк