Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако забележа обрив при бебето си?
Какво да правя, ако обривът не изчезне и се появят нови симптоми?
Каква е важността на ваксинирането за здравето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако забележа обрив при бебето си?
При забелязване на обрив при бебе е най-добре да се консултирате с педиатър или дерматолог, тъй като обривите могат да имат различни причини и само медицински специалист може да постави точна диагноза. Някои родители съветват да избягвате самолечението и да не прилагате лекарства без лекарско предписание. Понякога обривите могат да бъдат резултат от алергии, инфекции или контактни дерматити.
-
Какво да правя, ако обривът не изчезне и се появят нови симптоми?
-
Каква е важността на ваксинирането за здравето на децата?
Ваксинирането играе решаваща роля в превенцията на сериозни заболявания при децата. Според мнозинството от медицинските специалисти, ваксинирането е важно за предотвратяване на инфекциозни заболявания, които потенциално могат да имат тежки последици. Важно е да сте информирани и да вземате решения въз основа на научно обосновани факти.
-
Какво да правя, ако детето не е ваксинирано?
Аз им казвам, че се е махнал обрива те ми викат лекар да го види .....Иначе пуснах темата, защото беше неделя ..какво за 10 пъпки в спешното да отида при положение, че детето се чувства добре, няма температура, яде си ..На др ден нищо му нямаше и се изгуби смисъла да ходя.Поне четете преди да пишете.
Влизали ли сте в темата за пострадалите дечица? Ми не.. предпочитам да изкара някоя друга шарка и да си изгради доживотен имунитет срещу болестта от колкото да стане аутист или да получи друг сериозен проблем.А никога не знаеш дали няма да се случи на твоето дете .... Всеки си решава според личните убеждение кое е добре и кое не