БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 114

• 55 639
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
  • Троян
Дълго време нищо не показах,сега почвам  Mr. Green Първо нещата изработени за нашата дожденничка днес de4ko едни вятърни звънчета на пласмасова панама  
Следващите са на тема Time for tea малко гобленче и две салфетки,за схемата да Благодаря на peppen която ми я направи  Hug  
И отнова със съдействието на Пепен ето ми двете пилета  
Стани на мен ми харесват  Peace казвам ДА  Laughing

# 91
  • София
albenapd , Браво!!! Отново прекрасни неща си направила. Възхищавам ти се на креативността! Аз се влюбих във вятърните звънчета Heart Eyes, обичам пластмасовата панама. Simple Smile
Може ли схемата за тази къщичка?

# 92
  • Троян
Ето тук схемата на звънчетата http://gallery.ru/watch?ph=bh0H-dZS8P ако не ви се отваря,ще я кача някъде.

# 93
  • София
Не се отваря, иска регистрация. Sad

# 94
# 95
Отдавна не съм писала ,но редовно надничам. Както винаги много,много красоти. smile3501. Възхищавам ви се момичета.
Аз да ви почерпя,че днес маааааааалко пораснах. Заповядайте
И да не съм без нищо,едно мъниче-книгоразделител ,което направих за една първокласничка.Надявам се да й е харесал
A нещата които Албена е направила за мен наистина са много красиви

# 96
Стани, мисля че ефекта от възлите е да не са абсолютно еднакви, иначе е по - лесно в комплектите да слагат мъниста вместо да ни мъчат да въртим възли...  Казвам ДА за твоите. Не знам как но само ИнаТ успява да направи еднакви възли.

# 97
Здравейте, вълшебници!  Hug

От дълго време не съм се разписвала, но като захладнее и като започнат да стават нощите дълги, ми се приисква да си седна с някое гобленче и да си боцкам по цяла нощ.  Laughing

Гледам не се спирате да творите красоти, а аз такава голяма пауза направих, че умирам от яд, но няма как - трябва да се работи, а това лято и тази година много работа...

bouquet

# 98
Здравейте момичета wavey Най -после и аз с етапче, ето го пари още Laughing

...

Любов от пръв поглед! Невероятен е! Heart Eyes
Къде мога да намеря схемата, ключ?  Praynig

# 99
Стани, и аз казвам "да"! Според мен са си едни прекрасни френски възли.
albenapd, и тук да кажа колко прекрасни и страхотни неща си сътворила!   bouquet
de4ko95, честит рожден ден!  Tada Здраве, късмет и нека имаш достатъчно време за всичко, което ти е на сърце!   bouquet
Скрит текст:
Като видях Албенчето какво ти е подготвила, направо ми се прииска да съм на твое място.  Grinning

# 100
  • Brussels
De4ko95, честит рожден ден! Много здраве, любов, щастие и свободно време за любимото хоби  bouquet

Albenapd, и на мен ми харесаха много звънчетата, а пилчовците са големи сладури, трябва да ушия на моето момче, че е голям фен Simple Smile

Пак етап от русалката ми, надявам се да не ви досаждам.

# 101
Наде, как ще досаждаш с такава красота. Прекрасна е  Hug

# 102
  • Троян
Наде,от такова досаждане имам нужда,да гледаме само красоти,цветовете на русалката я правят още по-мислтична Hug
Благоадря ви за милите думи  bouquet

# 103
Русалката е възхитителна!!! Поздравления за труда, Наде, заслужава си!

Покрай вашите красоти мен пак ме навести музата  Blush Заех се с довършването на един започнат още миналата година Дим, надявам се до Коледа да успея да го завърша. Много ми е малко времето с тези двама юнака (малко следобед, докато спят и малко вечер преди да легна), но ще се справя предполагам. Ето този снежко правя:
Скрит текст:

При мен цветовете са малко по-наситени, да видим как ще изглежда крайния резултат.

# 104
Аз имам ученици и нищо не шия в момента, но искам да ви кажа за един препарат за петна. Трябваше ми за една плочка в банята, да изчистя една ръжда, ама много слоеве на голяма повърхност. Купих Клири 2 и ръждата така лесно се изчисти още с първото нанасяне за 10 минути. На тубичката пише, че е за петна от ръжда, вино и плодове. Може да пробвате за неизпиращи се моливи върху панамата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт