БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 114

• 55 653
  • 720
  •   1
Отговори
# 15
Честита нова тема,
На всички деца успешна нова учебна година! Здраве, здраво учене и разбира се много весели ученически дни!

Специален поздрав за Джемма и всички други учителки - Честит празник и на вас!

# 16
Бачийска,     за темата! Бързичко да се напълни с красоти!

Почерпете се- днес имам първолаче:

# 17
  bouquet smile3529  На всички ученици и техните родители лека и успешна учебна година.Да получат много знания ,да са умни и добрички.!На добър час на първокласниците!!! smile3523

# 18
Бачийска   bouquet

На добър час на всички ученици
  Hug

# 19
# 20
Честит първи учебен ден на ученици, учители(специално за Джема), на студентите и всички родители. Нека децата да ги радват с успехи. Не съм пипвала сигурно един месец игла, затова отивам в ъгъла да се срамувам smile3518 smile3518 smile3518

# 21
  • Атлантис, Галактика Пегас
Честит първи учебен ден и от мен.  Peace
Аз пък имам седмокласник.  ooooh!

# 22
  • София
Честит първи учебен ден на всички родители, ученици, учители, студенти.
Аз да се запиша с едно скромно етапче в темата

Kordelia, да те питам - оригинал ли шиеш? Бялото с кръстат бод с колко нишки ти е? На мен ми е с три и затова се чудя, досега винаги кръстатия бод е бил с 2 нишки, и изведнъж - само бялото - с три? ooooh!

# 23
  • Юпитер- Сатурн
Бачийска благодаря за темата, това стихче е едно от любимите ми  Heart Eyes

Сиание, честита придобивка.

Джема честит първи учебен ден. Hug

Честит първи учебен ден на всички ученици и техните родители!  Hug
От тази година и ние сме в редиците им. Малкия тръгна на предучилищна и подари картичка с прословутата роза с меланжиран конец. Ших я на червена панама 22 cnt. Трябваше да видите учителката как подскочи от радост.

Запис и от мен.Аз съм на вълна коледни картички,но обмислям ново предизвикателство,много над възможностите ми-гоблен на ГК.
Кой дизайн си хареса? Аз съм започнала този от аватара ми. С паровка ли ще го шиеш?

# 24
Да се запиша преди да съм ви изпуснала.
Да са ви живи и здрави на всички дечицата и много да ви слушат и радват.

Благодаря на Бачийска за темата. Както винаги на ниво   bouquet

На Сияние леопарда е невероятен, не прилича на гоблен. Мисля си че много добре ще си ходи с моя тигър  Heart Eyes

Реа, много се надявам да се реши проблема ти.. Направо  ми стана тъжно като прочетох че молива ти не излиза.

Буб.ка, и аз съм хвърлила око на един ГК, ама още малко хляб трябва да изям докато се реша Simple Smile)

Азарея, ти парковка ли шиеш? Толкова съм изчела и изгледала, но не мога да се наканя да пробвам. Мисля си че ще става много бавно..

Деси, нямам търпение да го започна http://www.stitch.su/riolis/1071 Толкова ми харесват цветовете, едно лилаво-розовки... Само да приключа с дамата... с цветята (че Хрис, пак ги забравих лилии, камели..)  Blush

Да се похваля и аз с нещо завършено, рамкирано и подарено. Беше за подарък на моичкия, за рд.

Рамкирах сама, затова е мааалко кривичък, ама какво да направя Simple Smile Рамката ще е временна, че едвам не се разглоби докато я монтирах.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 13:23 от celuFka

# 25
  • Атлантис, Галактика Пегас
Честит първи учебен ден на всички родители, ученици, учители, студенти.
Аз да се запиша с едно скромно етапче в темата

Kordelia, да те питам - оригинал ли шиеш? Бялото с кръстат бод с колко нишки ти е? На мен ми е с три и затова се чудя, досега винаги кръстатия бод е бил с 2 нишки, и изведнъж - само бялото - с три? ooooh!
Да, оригинал ми е. Бялото съответства на два знака. i и 7 и двата са с по три нишки съответно i кръст и 7 половин кръст. Според схемата. Peace

# 26
  • София
Гол запис с поздравления за новата прекрасна тема   bouquet
Честит празник на всички ученици, студенти и преподаватели (и специално на Джемма   bouquet)!

# 27
Бачийска, прекрасно оформена тема, свързана и с хобито, и с първия учебен ден!   bouquet

На добър час на всички ученици и учители! А за родителите - много търпение и здрави нерви! Поне на мен съм сигурна, че ще са ми необходими с деветокласник, силно навлязъл в пубертета!  Mr. Green

И специален поздрав и   bouquet за всички вас, които започнахте да изпълвате и новата тема с красота!
 Моят запис ще е скромен, но за това пък ми е толкова на сърце!  Heart Eyes Подарък ми е за РД от едно много скъпо другарче, с което се радвам, че това лято успяхме и да се видим.

Някой ден ще ушия и другарчето му, но преди него ще довърша два започнати (от които нямам нови етапчета) и ще ушия още един подарък за РД ми ден, който пък ми е от друго скъпо другарче и разбира се, идеално си пасва с книгоразделителя. Но няма смисъл да ви обяснявам теориите на конспирациите, вие си знаете какви конспираторки има сред нас!  Heart Eyes
Ето кое ще прави компания на пеперудката:

А много ми се иска и да опитам с едно предизвикателство, което Бяло цвете ми отправи в една от игрите, подарявайки ми гоблен, който е толкова различен от всичко виждано от мен до този момент. Завеят ли обаче ветровете и започнат ли снеговете, може да дойде и неговия ред.  Grinning

# 28
Miss Emerald,страхотен книгоразделител!Може ли да помоля за схемата ?
celuFka,ще ми покажеш ли за кой тигър става въпрос ,може пък и аз спретна другарче на моя леопард ,макар че си има един снежен такъв?

# 29
Момичета, много моля някой,който е наясно с поръчките по ebay ako e възможно да ми направи поръчка за този гоблен.Обърнах се към Продавалник,но там искат предварително сумата,а не съм сигурна че ще го получа.Аз съм от София,ако някой е  поръчвал и ми направи услугата ще бъда безкрайно благодарна.http://www.ebay.co.uk/itm/Gold-Collection-COASTAL-VIEW-cross-sti … 3D140447092893%26

Общи условия

Активация на акаунт