БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 114

• 55 624
  • 720
  •   1
Отговори
# 45
  • UK/София

Беллора, възхищавам се на търпението и упоритостта ти! Hug

Искам да изразя възхищението си и от тигъра на Сияние!

# 46
Сияние, ето го моят Тигър

Беллора, и аз често се сещам за теб Simple Smile) Много голям напредък имаш. Гоблена е направо супер.   bouquet

Имахме още една съфорумка - техерула, шиеше ГК ако не се лъжа, но няма етап Sad Много ми харесват тези големи гоблени, но не знам дали ще имам търпение да го завърша Simple Smile

# 47
Ах, Беллора, раз-ко-шен! Все едно картина показваш!  newsm20
Джемма, браво и на теб! Доста си напреднала.
SINEICKA, браво, доста голям и хубав етап! А какво трябва да стане накрая?

# 48
  • Юпитер- Сатурн
Беллора да си го кажа и тук. Уникален гоблен. По - тюркоазено и ефирно море не съм виждала. Завиждам на упоритостта и хъса, с който шиеш.  newsm20 newsm20
Това е една от любимите ми картини и гоблена се получава като нея.

# 49
  • София
Честит празник на всички, празнуващи имен ден днес!   bouquet Успех на всички ученици и учители!

Завърших си Гръцкия остров. Ето го изпран и изгладен, остават само десетина френски възелчета. Ших контура и тогава го изпрах, не ми харесва как стана, размести се и трябва да го намествам. Crazy

# 50
  • Троян
Стани ,на мен много ми харесва,винаги правиш едни много сладурски гобленчета Hug

# 51
celuFka,благодаря!Наистина ще си подхождат като другарчета.
Беллора ,думи нямам! newsm74

# 52
честита нова тема , както винаги прекрасна и актуална
честито и на тези които днес празнуват -вяра надежда и любов  bouquet
от мен еднит етап на моята есен

# 53
  • Казанлък
Беллора, момичетата видели гоблена ти преди мен са казали всичко , а аз нямам думи smile3501 smile3501 smile3501
В твоя пост спомена нещо за панамата, което не разбрах, би ли обяснила на каква панама  шиеш и брой катчета на конеца.
И пак РАЗКОШ  bouquet

Жак показала чудна есен , в края на предната тема видях един истински леопард , тук е по хубаво от изложба !!!!
Честит празник на всички , които днес имат имен ден
да са живи, здрави и творят красота!!!

# 54
  • София
Беллора, остави ме без думи просто, 1:1 става. Не мога да си представя колко цветове сменяш и как виждаш кое къде да ушиеш при толкова сходни цветове... smile3501 newsm20
Извинявам се на другите момичета, че не ги споменавам поименно, но ако тръгна да изреждам, няма да ми стигне един пост. Да знаете всички, че изпод ръцете ви излизат уникални неща!
Честит празник на всички, които празнуват днес. Освен именяци, днес празник има и София град, така че предлагам едно наздраве и за града (само си търся повод да кажа 'наздраве' и да не пия сама Mr. Green )

# 55
  • Варненска клюкарка
Беллора, момичетата видели гоблена ти преди мен са казали всичко , а аз нямам думи smile3501 smile3501 smile3501
В твоя пост спомена нещо за панамата, което не разбрах, би ли обяснила на каква панама  шиеш и брой катчета на конеца.
И пак РАЗКОШ  bouquet

Споменах, че е на 20 каунт с кръстче (ДМЦ бяла Аида 20 каунт) и го казах в смисъл, че не бих си го причинила повече това неудобство. Явно пределът ми е 18 каунт с кръстче, много добре си ми беше с предишния модел-момиченцето на ГК ..... А конецът с който шия е с две нишки  но е от смесени цветове(бленди) единия цвят е от единия номер, а втория от друг номер...някои го наричат това мартеница  Grinning

Момичета...какво да кажа- още веднъж благодаря за милите думи Hug Hug Hug

# 56
zhak, много е красива тази есен! На коя фирма е гоблена? Има ли ги и другите сезони?

Беллора, моят мъж като ти видя гоблена и каза, че и той иска такъв  Crazy  Но аз не бих могла да се справя, уникален е просто!

# 57
zhak, много е красива тази есен! На коя фирма е гоблена? Има ли ги и другите сезони?

Не съм zhak, но гоблена е на Dome ето тук http://www.dimshop.ru/dome/100203/

Ето тук в края на страницата им има схемите и на 4-те сезона http://www.igolka.in.ua/forum/3-575-5

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 14:11 от mibobo

# 58
  • Варненска клюкарка

Беллора, моят мъж като ти видя гоблена и каза, че и той иска такъв  Crazy  Но аз не бих могла да се справя, уникален е просто!

Моя пък хич не се трогва- аз го питам, "харесва ли ти", а той блее на другата страна и "мдаа става" ....Mr. Green
Напълно безразличен е към хобито ми, то не, че аз си падам по неговите де Laughing

# 59
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
....Моя пък хич не се трогва- аз го питам, "харесва ли ти", а той блее на другата страна и "мдаа става" ....Mr. Green
Напълно безразличен е към хобито ми, то не, че аз си падам по неговите де Laughing

Crazy моичкият кога се е изнесъл у вас?  Crazy

Скрит текст:
не съм права. той проявява интерес на финалната права, когато трябва да се сложи в рамка Simple Smile захапва език и кръжи около гоблена, мери, лепи, стъкмява....

hahaha а представяш ли си да ти се вре в ръцете и да се натиска да боде ту в ляво, ту в дясно от теб  Joy

Общи условия

Активация на акаунт