БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 114

• 55 633
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush Blush

# 61
  • Варненска клюкарка

hahaha а представяш ли си да ти се вре в ръцете и да се натиска да боде ту в ляво, ту в дясно от теб  Joy

Пази боже Crazy Crazy Crazy

Момичета преди време - може би 2-3 години, около Великден беше мисля, си харесах една картичка в някоя от темите, но не помня коя newsm78
Та представляваше момиченце, което се криеше от няколко капки дъжд под чадърчето на една червена гъбка. Искам да направя такава, а вътре да сложа паричка за подарък на племенницата ми. Някой случайно да разполага със  схемата??? Ще съм много благодарна Grinning

# 62
  • Пловдив
Miss Emerald трябва да се получи ето този Замок /8-ми по ред гоблен/ http://www.igolka.in.ua/forum/3-8-10 
zhak уникална бързина-кога беше колелото,кога се показа и къща..Много е хубав.

# 63
Вече е при мен  newsm44 Heart Eyes

Големи благодарности на st. Dobri, благодарение на нея имам това бижу и то почти на половин цена излезе от e-bay Hug

Страхотни красоти шиете всички!  newsm51

# 64
 Party Party Party доволна съм  Party Party Party

имаш ли нужда от помощ? да делим конци? или друго  Laughing

# 65

Аз не шия , щото котарака ми пречи  Crazy

Но разглеждам вашите  Heart Eyes

Честито на именничките , а на всички ученици -успешна нова учебна година.

# 66

Аз не шия , щото котарака ми пречи  Crazy

Но разглеждам вашите  Heart Eyes

Честито на именничките , а на всички ученици -успешна нова учебна година.
Защо ли ми звучи познато... само че нашия е бял, а твоя е черен. Лежи си примерно на земята или някъде другаде, но в момента,  в който разпъна схеми и конци и той лекичко се промъква и се разпльоква отгоре им.
Белора, и от мен голям поклон, наистина е невероятен. Браво. Чак ме е срам да показвам моите дребосъци покрай тази голяма  красота. А Жак с нейната скорост продължава да ме изумява. Есента става много хубава.

# 67
Хем сутринта надникнах, и към края на деня пак красоти... Сезоните на ДОМЕ така ми харесаха.. ще си ги набележа за някога.. Simple Smile)

Жак изобщо шие с уникална скорост. Браво. И всеки следващ проект е от хубав по-хубав.

Реа пък си има страхотен подарък, обезателно да показваш етапи.

И аз си имам едно кученце, което не ми ляга на схемите, а ми висва на врата като папагал и дреме така. Или иска да ми легне на корема. И аз като вдявам раздявам игли, конците все го гъделичкат, хем не му е хубаво, хем не мърда Simple Smile

Аз си набелязах един много хубавичък гоблен. На мен си ми харесва де. В последно време много се заглеждам по феички разни. Ето това ми е в плановете за някога:

Но ще го шия на по-дребна панама, иначе става много голямо.

# 68
  • Юпитер- Сатурн
celuFka преди да го започнеш, разгледай хубаво темата в осинките. Често попадам на несполучливи техни разработки.

# 69
Хем сутринта надникнах, и към края на деня пак красоти... Сезоните на ДОМЕ така ми харесаха.. ще си ги набележа за някога.. Simple Smile)

Жак изобщо шие с уникална скорост. Браво. И всеки следващ проект е от хубав по-хубав.

Реа пък си има страхотен подарък, обезателно да показваш етапи.

И аз си имам едно кученце, което не ми ляга на схемите, а ми висва на врата като папагал и дреме така. Или иска да ми легне на корема. И аз като вдявам раздявам игли, конците все го гъделичкат, хем не му е хубаво, хем не мърда Simple Smile

Аз си набелязах един много хубавичък гоблен. На мен си ми харесва де. В последно време много се заглеждам по феички разни. Ето това ми е в плановете за някога:

Но ще го шия на по-дребна панама, иначе става много голямо.

Joy Joy пепен ми беше пратила преди време подобна феичка, само дупето и стърчеше от чашката Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 70
                bouquet зa най-чаровната и сърцата дружина!
       Много ви моля за помощ. Преди време някой показа ЧЕРЕП.Имам настойчива заявка...Не мога да открия нито схема,нито картинка.

# 71
Sherlok,

Беллора, тази дни си мислех за теб и докъде ли си стигнала с гоблена...Е, освен УАУ (колкото и да не харесвам това междуметие!), друго не ми идва да кажа в момента!!! Прелест... Аз много обичам тези тюркоазени нюанси. Очите ми се оплакнаха в таз красота.   Hands Clap newsm20 Невероятна красота твориш!

Голямо БРАВО и на всички златноръчки, пълнещи поредната тема с прекрасности!!!   smile3525 smile3525 smile3525smile3525

# 72
Не съм влизала отдавна в темата и днес направо онемях  Rolling Eyes. Колко красоти, колко сръчни ръце, а гоблените са като картини. Беллора направо нямам думи за това което правиш, аз не бих си и помислила пък и едва ли някога в този си живот ще започна такъв проект.
Sherlok, аз ших преди време един череп, не знам дали ще ти свърши работа, но ето го за всеки случай
Аз си шия по старите започнати и недовършени гоблени, но съм се зарекла да не започвам нов преди да ги довърша.

# 73
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Беллора, моят мъж като ти видя гоблена и каза, че и той иска такъв  Crazy  Но аз не бих могла да се справя, уникален е просто!

Ми да си ушие като му харесва...  Crossing Arms

....Моя пък хич не се трогва- аз го питам, "харесва ли ти", а той блее на другата страна и "мдаа става" ....Mr. Green
Напълно безразличен е към хобито ми, то не, че аз си падам по неговите де Laughing

Crazy моичкият кога се е изнесъл у вас?  Crazy

Скрит текст:
не съм права. той проявява интерес на финалната права, когато трябва да се сложи в рамка Simple Smile захапва език и кръжи около гоблена, мери, лепи, стъкмява....

hahaha а представяш ли си да ти се вре в ръцете и да се натиска да боде ту в ляво, ту в дясно от теб  Joy

Нещо ми е познато - да не говорим за един и същи мъж?  newsm78 Само дето моя и на финалната права запазва същият "интерес".  Само се заканват с детето да продадат нерамкираните  -да се седели в шкафа.  #2gunfire

А каквото и да кажа за Жак и за Беллора просто ще бъде малко. Момичета, само адмирации  Hug

# 74

Joy Joy пепен ми беше пратила преди време подобна феичка, само дупето и стърчеше от чашката Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Значи ти е изпратила авторска схема от осинката. Авторката дори направи още една такава феичка (надупена), но й облече бикини Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт