БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 114

• 55 630
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
  • Атлантис, Галактика Пегас
Реа, страхотно е станало!  Party
И да помоля, имаше едни гобленчета с парички по тях - с една жабка, и друго, на което не мога да определя картинката, с китайски символи, дали някой им има схемите в графика или пдф? Simple Smile

Ако ти трябва РМ дай си имейла

# 661
Момичета, вчера си купих два гоблена

Панамата е разграфена, шие се 1:1 гобленов бод. На мен ще ми е за първи път и искам да попитам може ли да правя половин кръстчета и с колко нишки се шие?

# 662
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Момичета, вчера си купих два гоблена

Панамата е разграфена, шие се 1:1 гобленов бод. На мен ще ми е за първи път и искам да попитам може ли да правя половин кръстчета и с колко нишки се шие?

Половин кръстчето е гбленовия бод /. Ако не е указано друго се шие с два ката конец по диагонал от дупка в дупка, без да се прескача. Успех и да показваш етапчета.

# 663
Благодаря ти за отговора, не беше написано с колко нишки се шие. Разбира се ще показвам етапи, но не знам кога ще им дойде времето  Embarassed

# 664
  • Троян
Гобленов бод се шие с две нишки,но отзад на гърба не трябва да се получи наклонена черта,а не права като при кръстчетата

# 665
Албена, мисълта ми беше може ли вместо гобленов бод да си шия полукръстчета. Защото ако няма разлика, да не се мъча да го уча гобленовия бод.

# 666
  • sf
Можеш- то разликата е само в гърба и разхода на конеца

# 667
  • София
Реа, великолепен е!   bouquet

# 668
здравейте,приемате ли нови членове Simple Smile
Даа , ама се плаща данък- малко инфо и снимки на продукция  Joy
нямаш грижи,само да разбера как се качват снимки Simple Smile

# 669
Добре дошла, лудо влюбена

Аз влизам, за да поискам схемата на този гоблен

и приемам идеи за гоблени за новодомци  Simple Smile
http://www.8888bg.com/view_product.php?pid=6006

# 670
може да опитате да ги видите тук,качих ги но не знам колко успях Simple Smile
http://sestrichkata18.snimka.bg/tapestries/gobleni.780576  паролата ако ви иска е   toni08

# 671
лудо влюбена добре дошла.Разгледах ги ,много са хубави.На първа страница има изписани сайтови за качване на снимки.
Hrisi мисля,че ушити  с гобленов бод ще са по-нежни.

# 672
лудо влюбена добре дошла.Разгледах ги ,много са хубави.На първа страница има изписани сайтови за качване на снимки.
Hrisi мисля,че ушити  с гобленов бод ще са по-нежни.
Благодаря Simple Smile

# 673
  • Балчик
лудо влюбена, по квадрати ли шиеш? На последните 3 снимки много грубо  личат линиии.

# 674
  • Троян
Напоследък съм на анимационна вълна  Crazy ето нещо за феновете на Спондж Боб

Общи условия

Активация на акаунт