СЕДМИ КЛАС не ще уплаши нас! Прас! - тема № 37

• 41 465
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Записвам се, че имам само амбициозни ученици тази година, които друго, освен езиковите гимназии, не признават Laughing Дано и работата им да е толкова амбициозна, като претенциите им. Ще се върна да чета сега докъде сте стигнали....

# 481
Ще се върна да чета сега докъде сте стигнали....
Стоим си на входните нива.  Grinning

# 482
  • в тристайна гарсониера :)
Акулска стръв, 4естита радост!
И аз го мъ4а моя юнак със зада4и и тестове, а той само мрънка Simple Smile

# 483
  • Русе
Ак. стръв да ви е жива и здрава рожбата, малка

# 484
  • В тъмната гора.
Акулска стръв да ти е жива и здрава новородената принцеса и много радост да ти донесе!!! Hug

Моят син има двойка на входното по БЕЛ. Просто не ми се коментират грашките му. Ще помоля за линк и парола към пощата, за да намеря нещо върху което да работим събота и неделя. Ако има сканирани учебници от пети и шести клас някъде и упражнения... ще съм ви много благодарна, ако ми ги предоставите.

# 485
Нашето входно по БЕЛ мина днес, било изключително трудно, 20 въпроса, но страшно объркващи.

Синът ми има знания, но бая се е озорил, както и целия клас.

# 486
  • Русе
нашето входно по бЕЛ беше само на преразказ, тези входни не трябвали да са с еднакъв формат за всички деца.

# 487
Благодаря ви, момичета за хубавите пожелания  Heart Eyes.

Наистина ще му е трудно на моя седмокласник с постоянен контрол вкъщи. Ама пък и сам си е виновен, че го контролирам - днес отиде на урок, който би трябвало да бъде в понеделник. Нито слуша, нито внимава като му се говори.
Входните нива ги започнаха веднага, нищо не са преговаряли - съответно не очаквам високи оценки.  

# 488
нашето входно по бЕЛ беше само на преразказ, тези входни не трябвали да са с еднакъв формат за всички деца.

Може и да трябва, не знам, нашето беше само на граматика, по литература ще има отделно - изпитване на стихотворение и преразказ.

# 489
  • София
Акулска стръв, честито! Да ви е жива и здрава малката бебка, да е много щастлива! Grinning

Не мисля, че има някаква наредба, според която входното навсякъде да е еднакво. Peace На родителската среща учителката каза, че  входното  ще е тест по БЕ с няколко въпроса и  по литература, но не върху произведенията, изучавани в 6 клас, а върху понятия.

# 490
  • София
Акулска стръв, честита рожба. Да е много здрава, благословена и да ви носи много щастие  Hug Hug

# 491
  • Русе
  Акулска стръв, честита ви радост на цялото семейство! Two Hearts
При нас също текат входните , за момента без изненади.

# 492
  • София
Акулска стръв, честит нов член на семейството! Да е жива и здрава малката бебка и да ви носи много радост и гордост!  Hug

# 493
Акулска кръв, честита дъщеря. За нея здраве и усмивки, за тебе здрави нерви - с бебче и 7-класник е изпитание.

Аз се поизгубих, но край с отсъствията. (Ще се връщам назад да чета, че много съм пропуснала).

На родителската среща с класната - нищо интересно.

Почна курсовете. Очарована е от учителя по БЕЛ (Тодоров в "Междучасие"), разказвал много увлекателно. За Златилов още няма мнение.

Учебната година едва започна, а на мене само НВО ми е в главата. За да не изтрещя и да не подлудя всички около мене, особено детето, реших да намеря сериозни нови предизвикателства - започвам след дипломна квалификация и един доброволчески проект. И така като натоваря мозъка и запълня времето, 7 клас да мине между другото. (А дано, ама надали.)

# 494
  • София
Честита радост при акулите! stork-girl Да е здрава и кротка, че да оставя майка си малко и със седми клас да се занимава! 

biborana, нямай съмнение, че ще заобича и Златилов. Не сте сгрешили с тоз учител Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт