Отговори
# 120
  • В света на мечтите... ❤
Дани, стената на мажуретките да ви рухне...главите да си натъртат...помпоните да скинат...даноооооо.... bishop bishop bishop bishop bishop

smile3534  smile3534  smile3534 няма страшно Профи каза,че ще услужи с екстеншъните,а главите са ни корави няма опасност да се повредят,то черен гологан не се губи  smile3534  smile3534  smile3534

# 121
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох, Ирчеееее  Hug Hug Hug, разкошни са двата последни колажа!  Heart Eyes Много силни стихове и думи!  Heart Eyes

Духовните вождове, кат ми се проскубят помпоните екстеншъните ще си развявам, ама пак ще намеря с какво да извикам ФЕМИР ФОРЕВЪР!!! ХАЗАТАЙ ФОРЕВЪР!!!  Grinning
Ше развеваш ти на баба ти чумите... Mr. Green
Ся кат Боцков ти проскубИ екстеншъна....ко ше развеваш? Joy Joy

# 122
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
То на Боцков от еликсирчетата по-космата ставам! Mr. Green

Скоро не бях ходила да крада от комшийския форум, ама преди малко се поправих.  smile3521

# 123
Ох, Ирчеееее  Hug Hug Hug, разкошни са двата последни колажа!  Heart Eyes Много силни стихове и думи!  Heart Eyes

Духовните вождове, кат ми се проскубят помпоните екстеншъните ще си развявам, ама пак ще намеря с какво да извикам ФЕМИР ФОРЕВЪР!!! ХАЗАТАЙ ФОРЕВЪР!!!  Grinning
newsm47

Дани Hugкат ти гледам аватара Ча дали си спомня за Хазал кат гледа зарята Mr. Green

# 124
То на Боцков от еликсирчетата по-космата ставам! Mr. Green

Скоро не бях ходила да крада от комшийския форум, ама преди малко се поправих.  smile3521

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 125
Здравейте Hug Hug Hug
Зиз Благодаря за темата  bouquet
Честит първи учебен ден!Успешна учебна година.
Ганушка Ч.Р.Д.на майка ти да ти е жива и здрава. Hug
Страхоти колажи  bouquet  bouquet  bouquet
Успешен ден и спорна седмица Hug Hug Hug Hug Hug

# 126
  • У Диспансера ...♥♥♥
Проф,туй от ония харсъзи ли го взе ,от чужбинските ,те са го гепнали от някой пак,аууу тя идва за кандилките,и вождовете  Joy Joy Joy

# 127
Бонбонче Hug

При нас от сабах дъжка пръс Laughing и как тропа по ламарините само за спане smile3507

# 128
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох,по-космата ставала  Joy Joy Joy Joy
А аз с колажите им отвръщам на къдежите  smile3533
Що да си спомня за Хазал пък,Ренку ти само Хазал и Ча са ти в главата  hahaha hahaha hahaha

# 129
  • Още у мъглата ...
Гъбунке това към колажа Heart Eyes

Ренка  Hug   bouquet
Страхотно съчетание си направила - колаж + музиката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 130
  • Още у мъглата ...

Ирка  Hug  Heart Eyes Този е размазващ колаж със стиховете  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гледам добре се бориш с кандилата  Joy Joy Joy
Аз ша дам едно рамо, после ще се покрасотня и потом ша вляза по-усилено, освен ако не ме изненадат с непредвидени процедури  newsm78 Joy Joy Joy

# 131
Запис в новата тема....Прекрасна както винаги.... Hug  bouquet

# 132
  • У Диспансера ...♥♥♥

О,Гъбак Heart Eyes хич не им се давам аз нали знаеш ,колко съм упорита  Mr. Green

# 133
Ооо, Биб... Hug

Хади кандилата гореееее...и размах.... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 134
  • В света на мечтите... ❤

newsm47

Дани Hugкат ти гледам аватара Ча дали си спомня за Хазал кат гледа зарята Mr. Green
Спомня си ми,кЪк да не си спомня,тя като го чака у тях после след снимки даже й е разказал как се е сетил за снимките със зарята   Heart Eyes   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт