Отговори
# 375
Линко  Hug Джейн Профи Hug  Hug РЮне  Hug да си го превеждам наум както си ни учила ли  newsm78 Laughing   Laughing мерси, че спомена английските субове, ще го гледам така  Sunglasses  

ай връщам се за тежъра Party

# 376
Като съвестта на Хитлер,ааааа паднах,Наде голямо сравнение му удари  rotfImao rotfImao rotfImao
Ми анти ми е Ирче и то много, че е и кривондел в устата. Cry
Оххх, я да си пооправим вкуса без да ни се налага да си го сгъваме както Габка преди малко написа за Хакан...ама той го играел палавник бре. Laughing

# 377
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Релаксче, за теб винаги!  Hug Малко е окадено, ама то за вождове не пречи. Joy
Скрит текст:

# 378
Скрит текст:
е браяо един да ме отрази  Hug нагъам ги сичките  Naughty

# 379
Май не е преведена цялата серия на английски във Викито, или само аз не виждам субове до края!? newsm78

# 380
  • София
Whistling Whistling
Линко,пък много си дискретна,хич не бил привлекателен ,то направо си е грозно  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy JoyАбе викам да не го обиждам момчето,мое па да ми хареса по-натам,ако е страстен smile3532.....като гледам как я е награбил,уаууууу Mr. Green
Рени,понеделник след пазар Mr. Green-без пари hahaha hahaha hahaha

# 381
  • в подножието на планината
Скрит текст:
Ауууу баси и веждътъ   ooooh! ooooh! Sick

Хазалчето, ако знае  колко ми е противен тоя, но само заради нея ще се жертвам и ще гледам сериала й... ooooh!

# 382
Линко newsm47

Аууу натровиха бабана #Cussing out

# 383
аз пак сЪ нося яваш яваш Wink Wink Wink и армаган на вас  BlushХазалския фрагмент  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 384
  • в подножието на планината
Линко newsm47

Какво значи това? newsm78

# 385
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Скрит текст:
е браяо един да ме отрази  Hug нагъам ги сичките  Naughty
Чшшшшшшш...остай малко и за другия вожд...демек за мени... Naughty

# 386
Линко newsm47

Какво значи това? newsm78
бащата са натровили Peace

# 387
]
 Joy Joy Joy Joy JoyАбе викам да не го обиждам момчето,мое па да ми хареса по-натам,ако е страстен smile3532.....като гледам как я е награбил,уаууууу Mr. Green
Рени,понеделник след пазар Mr. Green-без пари hahaha hahaha hahaha

Ай как го нацели....точно понеделник след пазара...демек - пазартеси

# 388
  • някъде из Врачанско
добра вечер и да отпразнуваме началото на новата учебна година, рекламния клип на "Любов" и всичко за каквото се сетити, дано съм нацелила книгата, тази грабнах набързо от най-близкия стелаж в библиотеката на тръгване за тук
  bouquet за Зизу и художествения екип, дизайнерките ,стилистките и с;ценаристките  на 170 епизод огледален свят бг мама newsm18 newsm18 newsm18 newsm74
Скрит текст:

# 389
добра вечер и да отпразнуваме началото на новата учебна година, рекламния клип на "Любов" и всичко за каквото се сетити, дано съм нацелила книгата, тази грабнах набързо от най-близкия стелаж в библиотеката на тръгване за тук
  bouquet за Зизу и художествения екип, дизайнерките ,стилистките и с;ценаристките  на 170 епизод огледален свят бг мама newsm18 newsm18 newsm18 newsm74
Скрит текст:

Ауууууууууу, мерси...аз мноу уважавам чичи Джак... Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт