Отговори
# 75
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох, Габоооо....гюнайдъъъъъън Laughing

Нарцис такъв....''поФали ме устО, оти ке те ...." Joy Joy Joy Joy

Мноу ти арно колажчИтУ...  bouquet

# 76
  • Още у мъглата ...
Аааа, Линче Hug ние сме ДУХОВНИ вождове, а не ПЛЕМЕННИ... Joy Joy Joy Joy Joy

Аз тука индианци не виждам, само луди и по-малко луди членове на диспансера. Laughing

Интересното е, че статистически погледнато, все повече стават по-лудите. Mr. Green

Вече се затруднявам да си пиша бюлетина...чудя се за кой по-напред да съобщя. Crazy Joy

Зизун  Hug
Ми те нормалните окапаха, останаха лудите и се добавиха луди със сертификат  Mr. Green Joy Joy Joy
А, в днешния бюлитин не мож без клюкарката Зизун  Joy Joy Joy Joy Joy

# 77
  • София
Габи, Hug,шашна ме с дъвчащото кафе,ма после видех.Колажът е супер,гамата много ми харесва  bouquet
Нали знаете:"Свестните у нас считат за луди",та и ние така,много сме си нормални Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 78
Ох, Габо....чудя се дали да правя бюлетин бу гюн... newsm78
То мноу постно снощи...ама ше видиме....мой ви изненадам. Laughing

# 79
Габи, Hug,шашна ме с дъвчащото кафе,ма после видех.Колажът е супер,гамата много ми харесва  bouquet
Нали знаете:"Свестните у нас считат за луди",та и ние така,много сме си нормални Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Линко, Hug най-показателния признак за лудост е да отречеш този факт. Mr. Green Joy

# 80
  • По света и в нас.
Добро утро и от мен.
И аз чакам с нетърпение всяка първа страница на темата. smile3521
Честит първи учебен ден!И лека и успешна седмица!

# 81
Добро утро на всички диспансерки  Simple Smile
Момичета като по-запознати искам да ви попитам нещо...Значи Джан се казва полицайката, братът на Емир и синът на Корай , така ли ????  Rolling Eyes Те друго име не знаят ли  Rolling Eyes

# 82
Момичета като по-запознати искам да ви попитам нещо...Значи Джан се казва полицайката, братът на Емир и синът на Корай , така ли ????  Rolling Eyes Те друго име не знаят ли  Rolling Eyes
Синът на Корай се казва Каан.  Peace
А инак брата на Емир и полицайката са Джан.

# 83
И кат казахме "Духовни вождове..." Mr. Green

Сао СерТай Форевър....Фемир Невър... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 84
  • Още у мъглата ...
Габи, Hug,шашна ме с дъвчащото кафе,ма после видех.Колажът е супер,гамата много ми харесва  bouquet
Линко, Hug най-показателния признак за лудост е да отречеш този факт. Mr. Green Joy

И за двата поста маам с глава  smile3521 smile3521

# 85
Момичета, бихте ли ми преразказали на кратко какво се случи в сериала в четвъртък вечерта, че като чета тук за полицайки, синове и дъщери, ще се пръсна от любопитство  hahaha

# 86
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро  Hug
Зизу,Благодаря за темата   bouquet
така,така кади,трябва да си защитаваш  титлата
Благодаря за всичките кафенца,мафенца,закусчици    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  Hug Hug Hug Hug Hug
Честит Първи учебен ден на всички учители,ученици и родители.Аз вече не му отдавам такова значение  Embarassed
Скрит текст:

Аз сега да почерпя,че днес моето маме има рожден ден
Скрит текст:

Сега за кафето торта,пък довечера успях да скрия малко от вас от папцуцата на бедния Чепиков,нищо не сте му оставили  Mr. Green

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 10:57 от ganu6ka

# 87
Синът на Корай се казва Каан.  Peace
А инак брата на Емир и полицайката са Джан.
А ясно, така е по-приемливо....Сега си пускам малко от ПЕ, защото ми е интересно с Лара,Джансу какво се случва, но сцените с Емир ги пропускам, направо не мога да ги гледам  Sad

# 88
  • Още у мъглата ...

Сао СерТай Форевър....Фемир Невър... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

А не  Mr. Green        

# 89

А не  Mr. Green        

Да ти се запуши маркуча и да ти оплиска очите даноооооо..... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Общи условия

Активация на акаунт