Картичка от другия край на света! - тема 2

• 21 211
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Ооо, ти на него ще си му първата картичка, колко готино Simple Smile)

# 466
  • София
Еовин, благодаря ти.
Много се надявам да няма сакатлъци, защото входа се заключва, а пощите са си вътре. Ще говоря с лелките в пощата да измислим нещо и там да си ги получавам.

# 467
Браво бе, само при мен никой нищо не получава. Тъз германка никаква я няма , а литванката влиза редовно ,ама не е получила нищо явно още
Чувствам се като карък  Sad

# 468
  • Сопот, Пловдив
Аз да отправя един апел, понеже идва октомври и наближава Хелоуин, а аз съм голям фен, ако на някой случайно му попадне хелоуинска картичка и иска да размени с мен, нека ми пише(адресирам го по-скоро до чужбинските съфорумки, в БГ се съмнявам някой да намери нещо такова). Предупреждавам все пак, че аз нямам кой знае какъв избор от картички за изпращане, освен гледки от Сопот и Карлово.

# 469
И тук да се похваля, за който няма фейс, че днес получих втората си картичка от Москва и съм много щастлива. Heart Eyes

http://www.postcrossing.com/postcards/RU-1993481

# 470
Днес съм много хепи.

Имам си шарен индианец от Канада:
Скрит текст:
Благодарение на Гад Чевръста, за което я прегръщам силно  Hug Hug

И едно малко сладко куШенце, японче - което веднага си го кръстих Хачико.
Скрит текст:
Всичко на всичко 12 дни е припкало към мен. Влюбена съм в него и искам такова истинско  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 471
Днес съм много хепи.

Имам си шарен индианец от Канада:
Скрит текст:
Благодарение на Гад Чевръста, за което я прегръщам силно  Hug Hug

И едно малко сладко куШенце, японче - което веднага си го кръстих Хачико.
Скрит текст:
Всичко на всичко 12 дни е припкало към мен. Влюбена съм в него и искам такова истинско  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

индианеца е супер Hug
и кученцето ти е сладко...браво на теб  Hug Hug

# 472
Малвина, Бутински, страхотни са ви картичките Party.

Моята до Русия най-накрая е стигнала, 26 дни път с каруца Laughing

Вече мога да тегля 6-ти адрес, паднаха ми се пак щатите и Холандия Simple Smile

# 473
Мен ме гложди мисълта, че ако никой от петте пътуващи не ми получи картичката, за мен нещата приключват  Cry

# 474
Ее, стига песимизъм. Ще ги получат всичките, ще видиш. Hug

# 475
Мен ме гложди мисълта, че ако никой от петте пътуващи не ми получи картичката, за мен нещата приключват  Cry

Hug  Не е така, след 60 дена ще имаш право да теглиш нови 5 адреса. А е и много малък шанс и 5-те картички да не пристигнат  Hug

# 476
  • В Космоса
Йеее, първата получена от посткросинг! От Чехия е. Пристигнала е за 8 дни. Ето и нея с лошо качество, но нямах търпение да се похваля. Утре през деня се надявам да успея да я снимам по-добре, за да я кача в сайта.

Скрит текст:

Ето и от Ройс картичката:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 20:54 от Акаша

# 477
Пателина, явно трябва търпение в началото и при мен беше така. Изведнъж ще се раздвижат нещата  Simple Smile

Акаша, честито  Simple Smile

Аз пак съм забравила  код, не е истина просто колко съм отнесена ooooh! Момичето писало на всички с моето име от БГ Embarassed

# 478
  • В Космоса
Мерси, Лока! Hug Голяма радост! Party Laughing

# 479
Моите кaртички още пътувaт,но изтеглих и две от "тежките" дестинaции-Русия и Белaрус плюс еднa гермaнкa ,нa която много рaзчитaм.Стрaхотни попaдениявидях нa последните стрaници,много ви се рaдвaм!Хaресaх много еднa с някaквa стaриннa сгрaдa и червенa врaтa.
Може ли мaлко подробности зa нaемaнето нa кутия в пощaтa,мояят вход също се зaключвa.

Общи условия

Активация на акаунт