Картичка от другия край на света! - тема 2

• 21 150
  • 748
  •   1
Отговори
# 495

Сега преглеждах профилите на моите хора на които пратих и кво да видя,хамериканеца си изключил профила: lgears is no longer participating in Postcrossing.,как става тая врътка,като ти писне?

Ами изключил го е, тъпо... Ако ти се занимава, пробвай да пишеш на съпорта на посткросинг да ти дадат нов адрес. Може пък да позволяват в такива случаи.

# 496
Имам чувството, че нашите мъже са си плюли в устите:) И моят реши, че някой много здраво се будалка с мен след като видя първата ми картичка с прасето:) и че само аз ще си пращам , а никой няма да ме отрази.

# 497
  • КиТ

Сега преглеждах профилите на моите хора на които пратих и кво да видя,хамериканеца си изключил профила: lgears is no longer participating in Postcrossing.,как става тая врътка,като ти писне?

Ами изключил го е, тъпо... Ако ти се занимава, пробвай да пишеш на съпорта на посткросинг да ти дадат нов адрес. Може пък да позволяват в такива случаи.

А не той си ми регистрирал картичката,просто проверявах дали ми е качил самата картичка като снимка и видя,че си го е спрял  Tired
То добре,че не е станало преди това,щото щях да се изям  Twisted Evil Crossing Arms #2gunfire

# 498
  • Монреал

Shocked Егаси съвпадението - това е човека, на който изпратих първата ми картичка - до Щатите, регистрира я след 8 дни. Явно много съм го разочаровала и се отказал човека  ooooh! Laughing

Интересно ми стана за алгоритъма им и на какъв принцип теглят адресите.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 23:49 от Тарилилей

# 499
Ами при тези съвпадения очаквам скоро да ми се падне някой от форума  Laughing

# 500
И при мен няма още никакви картички.Но аз не губя вяра.Само дано ми ги носят, че тук пощальона е много смахнат...Иначе и ММ никога не проверява пощата, като видя картичките поиска да види какво съм писала на гърба....Хаха Simple Smile

# 501
Ами при тези съвпадения очаквам скоро да ми се падне някой от форума  Laughing
Нищо чудно:) Светът е малък, аз един ден получих картичка в плик с ИД от Италия, какво да видя на плика - изплащачът един италианец, с когото разменяме вече.от година във фейсбук пликове и марки, а и двамата не знаем дори, че другия е в посткросинг Simple Smile

# 502
hahaha, ako wi se padne nqkoq Mariana ot Ispaniq, moje i da sym az.
Nqmam kirilica wremenno, izwinqwam se za koeto, shte gledam da pisha kolkoto se moje po malko.

# 503
Аз от както се регистрирах, все си мисля дали няма да ми се падне да изпращам картичка на някой българин живеещ в чужбина, или пък аз да се падна на някой от България. Или пък още по-добре ще е да ми се падне/ аз да се падна на някой познат, приятел или роднина. Много ще се зарадвам на такова съвпадение.  Grinning

# 504
Официалния отчет за днес е една от Естония
Скрит текст:

и една от Китай, стигнала до мен за 24 дни
Скрит текст:

# 505
  • София
Оплаках се във фейса, и тук да се оплача  Laughing От 5 изпратени картички една е регистрирана, а аз нямам нито една получена все още.  newsm45
И още нещо, ако може някой да ми напише 2 реда на английски как да си изпрося картички от Бразилия?  bouquet

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 06:45 от Аглея

# 506
hahaha, ako wi se padne nqkoq Mariana ot Ispaniq, moje i da sym az.
Nqmam kirilica wremenno, izwinqwam se za koeto, shte gledam da pisha kolkoto se moje po malko.
получих ти картичката ..виж страниците назад Hug
много ти благодаря точно такава исках Blush Blush
надявам се скоро и ти да получиш моята Hug

# 507
А то не ти ли си падат само потребители, които говорят някой от езиците, които ти пишеш ,че говориш . Аз мисля ,че ако жената напише ,че знае само руски , ще й се падат рускоговорящи само  Rolling Eyes

# 508
Едва ли, аз съм писала 5 езика, сред които няма примерно испански, но съм получавала от Испания Simple Smile

# 509
Полето за езика, който говориш, е само информационно - за останалите потребители, които ти пишат. Иначе Посткросинг приема, че всичко се случва на английски и това им е езикът по подразбиране. 99.99% съм убедена, че скриптът на сайта е такъв, че няма как данните от полето за език да се вземат предвид, когато произволно се селектира адресът (ама как пък го обясних, аз едвам се разбрах Sunglasses)

Общи условия

Активация на акаунт