Картичка от другия край на света! - тема 2

• 21 144
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Аз все още не съм получила ни една и почвам да се съмнявам , че ще получа.Забляния пощальон, кой знае къде ще ги отнесе... Tired

# 571
Тина, Врабец вие сте днешните шампиони! Така се радвам за вас!  Party
Врабчо, ама как са те уцелили с тази картичка от Германия! Много е хубава наистина! Heart Eyes Хайде утре вече да се похвалиш с вързопчето с картички от България!  Joy

Дай Боже!  Laughing Нашият пощальон е пешак, но има една мацка-пощальонка сутрин рано, която обикаля с моторче, с две чанти с писма отстрани. Като гледам, колко български картички са се събрали някъде и чакат да дойдат, смятам че трябва да дойдат с мотора  Sunglasses

Врабец, огромно благодаря, страхотна картичка! Определено ми дойде добре тази картичка, повдигна ми духът!  bouquet

Удоволствието е изцяло мое  Hug

Ух, иначе от 6 пътуващи имам само една оборотна "бройка". Пет са зацклили ужасно и само шестата ми се пада ту Германия, ту Холандия. Съответно стига за 5-6 дни и пак ми се пада едно от двете. Поне има оборот  Laughing Току-що си изтеглих една холандска учителка по история с безкрайно симпатичен профил и ще й пратя картичка с много красива рисунка на Валета от преди век, която пазех за някого от Посткросинг с афинитет към историята.

# 572
Който ходи в дъжда да пуска картички, лежи болен 3-ти ден и само ви чете. Но пък беше възнаграден неочаквано днес с 5 картички наведнъж, хванати с ластик (мечтата на посткросъра) Wink Ииии също така имам с 5 повече от реално регистрираните в посткросинг вече. Така че съм конкуренция на Врабеца  Twisted Evil

Всички картички са били пуснати в един и същи ден, денят в който само една моя картичка беше регистрирана като получена. В България са от събота, но незнайно защо днес са благоволили да ги доставят. Май ще ми се оправдаят съмненията, че и пощаджийките в квартала любопитстват на тема посткросинг.

# 573
Посткросърки привет  Hug!

На всички които искат директна размяна на лични, ще помоля за 2 седмици отсрочка, че много ми се натопорчи програмата ... от работа. След това обещавам да изпратя на всички. Не ми се сърдете!

Днес един китаец ми е получил картичката след 36 дни път, за което съм доволна. Падна ми се Германка без претенции особени, само дето иска монета и пликче чай в допълнение. Ще бъде изпълнено.

И да ви кажа вчера какво направих - влязох в един магазин втора употреба с много плочи, сд-та и книги и си викам - няма как да няма картички ... и за 1.99 купих към 30 стари картички, сигурно са отпреди 10-тина години, нечия колекция, нови ненадписани, но има поне 10 които ще запазя за себе си, много са хубави, останалите ще пътуват ... Много бях щастлива. Като имам път натам пак ще се отбия.

Веднъж една италиака ми прати 4 картички наведнъж - 1 официална и 3 в допълнение, включително една която е пътувала 1977 год от Франция до Гърция ... Както и една мила и драга съфорумка оттук! Много ме зарадваха! Давам ви го като идея да разтуптите сърцето на някой допаднал ви посткросър.

Между другото имам една до Гърция пътува 40 дни ...  Sad

# 574
Отново аз.
Имам идея.
Надявам се сред съфорумките в темата да има някой, който може да помогне с повече детайли по идеята ми.
Иска ми се всяка от нас да прати за Коледа по няколко картички на сирачета. Знам за всички инициативи, и че получават подаръци, но една картичка, с мили думи, която да сложат до леглата си по Коледа, също мисля че ще стопли невръстните им душички.
Незнам това как може да се осъществи, но помислете, дайте идеи, и да видим как ще може да персонализираме и осъществим този проект.
Благодаря за вниманието.

# 575
Може  би трябва да питаме в благотворителния подфорум.

# 576
ole. Ruskata mi kartichka  26 dena patuva do Moskva i dnes e registrirana.

# 577
Отново аз.
Имам идея.
Надявам се сред съфорумките в темата да има някой, който може да помогне с повече детайли по идеята ми.
Иска ми се всяка от нас да прати за Коледа по няколко картички на сирачета. Знам за всички инициативи, и че получават подаръци, но една картичка, с мили думи, която да сложат до леглата си по Коледа, също мисля че ще стопли невръстните им душички.
Незнам това как може да се осъществи, но помислете, дайте идеи, и да видим как ще може да персонализираме и осъществим този проект.
Благодаря за вниманието.
В подфорум "Родители в чужбина" от няколко години има такава инициатива. Всеки желаещ получава на ЛС адреса на един от домовете и имената на 5 деца и възрастта им. Картичките се надписват персонално до всяко дете. Аз надписах и една за персонала и добавих една празна, за всеки случай, ако някое детенце е останало без картичка, да му напишат празната. Вместо да се мъчим да организираме сами нещо, може би ще е по-добре, който има желание да се прехвърли там.  
Ето темата от миналата година:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=685763.0
Предполагам, че другия месец Снежи ще пусне темата и за тази година.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 10:54 от Лем

# 578
Привет,

Трябвало значи да отида да раждам, че да се появи първата картичка, от един много активен холандец  Mr. Green Регистрирах му я с извинение за забавянето...

Сега ще си изтегля още един адрес  smile3508

# 579
Привет,

Трябвало значи да отида да раждам, че да се появи първата картичка, от един много активен холандец  Mr. Green Регистрирах му я с извинение за забавянето...

Е-е-е Шамс, тези дни се чудих къде се изгуби, а ти си отишла да раждаш!  Hug

Честито! Да е жива и здрава дъщеричката ти за радост на всички, които я обичат!   bouquet
Ако знаех нямаше да те безпокоя на ЛС за размяна.

# 580
Привет,

Е-е-е Шамс, тези дни се чудих къде се изгуби, а ти си отишла да раждаш!  Hug

Честито! Да е жива и здрава дъщеричката ти за радост на всички, които я обичат!   bouquet
Ако знаех нямаше да те безпокоя на ЛС за размяна.

Не си ме обезпокоила, просто .... не ти видях съобщението. Сега го видях и побързах да отговоря  Hug

# 581
При мен и днес всичко е в застой, германката ми все така не е влизала в профила си . Вече си мисля ,че картичките до САЩ и Нидерландия ще стигнат по-бързо . Това с антикварния магазин е добра идея. Ще взема и аз да се поразровя тук има един такъв за старинни вещи и и книги, но мисля ,че няма картички, ама не пречи да питам .

# 582
Днес пак обикалях за картички, но тези които ми харесват вече съм ги изпратила или съм приготвила за изпращане, вече се чудя откъде да търся. Ще потърся и аз из антикварни магазини наоколо, ако не намеря май ще се наложи да поръчвам от ebay.

# 583
 Whistling Получих си първата картичка от директна размяна  Party Благодаря ти, Врабчо  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 13:26 от P.Sawyer

# 584
Whistling Получих си първата картичка от директна размяна  Party Благодаря ти, Врабчо  Heart Eyes

Удоволствието е мое  Grinning Радвам се, че е пристигнала и то бързо.

Общи условия

Активация на акаунт