Картичка от другия край на света! - тема 2

• 21 232
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Исках да пиша за марките.Въобще не хващам кое колко струва.Всеки път различно ми взимат в пощата.Много странно.

Аз съм натоварила моя мъж с тази задача за марките. Като е питал в пощата са му казали, че за Европа е 1,00 лв., а извън нея 1,4 лв.

# 91
Имам регистрирана днес в Германия  Grinning
http://www.postcrossing.com/postcards/BG-22087
Не се стряскайте, не е пътувала 19 дни, аз я пуснах по-късно. Може би 12-13 е пътувала.

Лем, благодаря ти!
Моята идея е, че с милото се запознахме на 17 март, празника на Ирландия, а сватбата ще е на 15 март, та да ни пратят картички от Ирландия с идеи какво да посетим там примерно, нищо, че още смятам дали въобще можем да си позволим меден месец (седмица, уикенд  Joy) в чужбина. Но ако не тогава, то и след това може.  Grinning

# 92
Аз имам пристигнала в Америка за 15 дни. Не са ми я снимали.
Новото е археоложка от Украйна. Картичка със съкровищата на България вече пътува към нея.

Да попитам за директната размяна - аз ли избирам каква картичка да изпратя на някой (според предпочитанията му) или трябва да му предоставя възможност за избор  newsm78

# 93
Аз от книжарница Грама на центъра си купих картички на този художник по 50ст. Има 8 вида.
https://www.facebook.com/pages/%D0%AF%D0%BD%D0%BA%D0%BE-%D0%AF%D … ;sk=photos_stream

# 94
Ами аз тепърва навлизам в суопа. Писа ми една китайка и каза имам такъв вид и такъв вид, от кои искаш. Но не ми е показала директно самата картичка как изглежда. Аз я помолих ако може с панда  Mr. Green, но тя каза, че и там почти не принтират с животни и много трудно ще намери. Така че сега си чакам китайската стена.  Laughing

# 95
  • España (Плевен)
Ето профилите с новото попълнение:   Peace

Скрит текст:

Rois             plami89          buttinsky          Врабец          Evridika     mery_poppins1     Еовин  

Джес              Tинa             К А Т И           Silvipl            Fraqueza          Акаша          ♥reni-pld♥

Тарилилей         glafira        Гад Чевръста       Sellene             Лем            danibaby          Фенси

mariana_    GreatPretender    Нощни очи    Майола Бени    

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 06:38 от К А Т И

# 96
  • España (Плевен)
Аз от книжарница Грама на центъра си купих картички на този художник по 50ст. Има 8 вида.
https://www.facebook.com/pages/%D0%AF%D0%BD%D0%BA%D0%BE-%D0%AF%D … ;sk=photos_stream
  Силви, страхотни са. Щом имам време ще отскоча до там..  Peace

# 97
http://www.bgpost.bg/?cid=112&packet_type=1&packet_destination=1

За Европа е 1 лв., за извън Европа- 1,40лв. Аз си взимам марка от 1.50лв. -много е нежна, с роза. Хем по-малко място заема на картичката, хем е със символа на България.  Simple Smile

Едит: Мале, че сте бързи  Mr. Green

# 98

Лем, благодаря ти!
Моята идея е, че с милото се запознахме на 17 март, празника на Ирландия, а сватбата ще е на 15 март, та да ни пратят картички от Ирландия с идеи какво да посетим там примерно, нищо, че още смятам дали въобще можем да си позволим меден месец (седмица, уикенд  Joy) в чужбина. Но ако не тогава, то и след това може.  Grinning
Колко хубаво!  Heart Eyes Ако сте тук за St. Patrick's day,  непременно трябва да посетите парада в Дъблин. Ако обичате навалиците де.  Grinning

# 99
Здравейте, и аз се регистрирах, изтеглих си адресите, днес ще се опитам да взема картичките, много ми хареса идеята.

# 100
Да попитам за директната размяна - аз ли избирам каква картичка да изпратя на някой (според предпочитанията му) или трябва да му предоставя възможност за избор  newsm78

Аз подхождам така: "Здравейте, искате ли да си разменим по една картичка? Гледам, че се интересувате от директна размяна." И толкоз Wink Обикновено или получавам само едно потвърждение и адрес в отговор, или нищо. Никой не ми е отказал директно и само едно китайче ми написа списък, какво иска. Никой друг не ми е изявявал претенции, нито пък аз на тях. Ако има нещо в профила, гледам да се съобразя, доколкото имам възможност.

# 101
Аз много искам японска картичка- я с гейши, я с някоя хубава илюстрация в този дух, с кимона. Гледах профилите на офериращите директна размяна, но нещо не мога да им отговоря на изискванията за каква картичка искат да получат  Cry

Цените от 1лв. и 1.40 за марка е важно да се уточни, че се отнасят за открита картичка. Тези, поставени в плик, са с други цени, тъй като зависят от грамажа и се третират като писмовни пратки.

# 102

Къде се намира? В интернет няма адрес  Blush

# 103
  • Сопот, Пловдив
 Аз за директната размяна досега съм писал на хора, за които съм видяла, че са пращали картички от конкретни места, от които искам картичка. И направо им пиша, че съм видяла, че са пратили еди каква си картички и дали биха ми пратили и на мен такава, ако имат още една, като им обяснявам аз какво имам, което да отговаря на техните изисквания. Едното беше до един бразилец за картичка от Салвадор, Баия и каза, че ще прати, само така и не ми е изпратил неговия адрес да върна обратно и не знам в сила ли е още сделката  Grinning, другото беше на една швейцарка, която живее в Норвегия за картички от Олесунд и Шиен, но тя не ме отрази.  На мен ми писа едно момче от Шри Ланка за директна размяна, видях какви са му изискванията, казах че имам еди каква си картичка като за него, той видя моите, то каза какъв вид може да ми прати, разменихме си адресите и сега чакаме.  Grinning

# 104
  • София
добър деен, душици   bouquet как сте? Аз все още нямам нито една потвърдена картичка за пореден ден. Ама ще си чакаме и това е, но обмислям другата седмица да изтегля и другите два адреса, пък квото сабя покаже.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 13:41 от Джес

Общи условия

Активация на акаунт