Картичка от другия край на света! - тема 2

• 21 239
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Днес получих интересна картичка от Netherlands, подателката е качила снимка, но аз ще закача нова, че тази не е достатъчно добра.
Интересна е. http://www.postcrossing.com/user/TinaD

Много е интересна новата ти картичка. Също така ми харесаха -картичката с момчето с колелото и конфитюра при баба  Peace

Днес изтеглих една американка, която има изпратени 5654 и получени 3767 /бая хора не са й изпратили/. Има претенции за оригинални картички, та аз прецених че една картичка от 1987 год. ще й бъде интересна. Картичката не беше надписана и аз я надписах специално за нея.
Та да ви питам- вие пращате ли стари картички /в смисъл неупотребявани, а издадени преди години/?

# 61
Да Mr. Green В музея в Пловдив са по 30 ст. Как да не ги купя и да не ги пратя Mr. Green

# 62
Да Mr. Green В музея в Пловдив са по 30 ст. Как да не ги купя и да не ги пратя Mr. Green

Добро попадение  Laughing

# 63
Освен това съм и попадала на хора, които искат ретро картички Simple Smile
А миналия път попаднах на един, дето искаше милитъри - на войници, на оръжия - от къде да взема такова чудо  Crazy Пратих му на Альоша от тия от 87-ма  Laughing Войник е, има си оръжие  Crossing Arms

# 64
Освен това съм и попадала на хора, които искат ретро картички Simple Smile
А миналия път попаднах на един, дето искаше милитъри - на войници, на оръжия - от къде да взема такова чудо  Crazy Пратих му на Альоша от тия от 87-ма  Laughing Войник е, има си оръжие  Crossing Arms

ще му хареса Hug
хич не му пука кой е Альоша ваш ма цимента наш Grinning

# 65
Днес получих интересна картичка от Netherlands, подателката е качила снимка, но аз ще закача нова, че тази не е достатъчно добра.
Интересна е. http://www.postcrossing.com/user/TinaD

новата ти картичка е страхотна....разгледах всичките които си получила супер  са... Hug
тази с яйцата от Германия е много яка Hug

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 18:51 от ♥reni-pld♥

# 66
От Муу са ми правили визитка, не се бях сетила за пощенска картичка  Laughing

Доволна ли си от тях? Много сериозно се замислям да си поръчам малко картички  Crazy Че ми писна да пращам църкви, камънаци и шарени лодки.

# 67
Дааа, визитките са страхотни.  Peace

# 68
От Муу са ми правили визитка, не се бях сетила за пощенска картичка  Laughing

Доволна ли си от тях? Много сериозно се замислям да си поръчам малко картички  Crazy Че ми писна да пращам църкви, камънаци и шарени лодки.

Не знам как изглеждат тези картички, но попаднах на следното изискване -  "Also, PLEASE don't send self-made photos on photo paper as postcards, because they aren't postcards."

Лепнах си го и аз в профила  Grinning

# 69
Да им се ненадяваш на пощите - китаеца си я е получил за 16-17 дни някъде и то с обикновена поща Crazy, не помня точно кога я пуснах, но не беше веднага като я изтеглих, а по сайта са 18 дни. Е, сигурно има значение, че е в Пекин, а не някъде другаде из Китай.
Сега почва чакането да получа и аз от някъде Party
Ей го и моя профил: http://www.postcrossing.com/user/Sellene
Не съм аз на снимката Mr. Green, въпреки че обмислях дали да не сложа част от себе си.
Скрит текст:
Крака в гуменки за протокола Mr. Green - аватарките са ги виждали в една игра.
А който ми прочете профила сигурно ще ме вземе за пълна откачалка ама и аз не знаех какво да напиша и писах, писах едни Crazy hahaha Не, че не е вярно, ама можеше нещо по-подходящо да измисля Grinning

# 70
Това е най-забавното изискване за картичка срещано досега от мен. От този потребител имам получена
Скрит текст:
Please send an altered card. You can take a really butt-ugly card or a card from a former lover that you want to throw away. Draw on it, paint on it, or doodle on it with markers or nail polish. Cut out some words from a newspaper or magazine and write a message. If you have a card of someone's face, you can add a mustache and googley eyes. Leave some lipstick kisses on the card. Scratch up the front of the card with sandpaper and smear it with spices so I can enjoy exotic smells. Attach a little music box or a recording of your voice. You can run over your card with your bicycle or car or truck. You can tear your card into tiny bits and tape it back together again. You can leave your card in the sun until the picture fades away. You can leave your card in the snow or rain until it turns all mushy. You can punch holes all over the card. You can burn holes in the card with a candle or ciggie. You can run your sewing machine over the card with or without thread. You can spill soda or coffee or beer all over the card. You can wrap bandages or ribbons or thread around the card. You can make a hole in the card and crochet inside it. These are just suggestions - come up with your own creative alterations! The goal is to change your ugly or plain or useless card so it becomes fabulous. Tell me what you did and whether you liked or hated doing it.

# 71
Наистина много щуро.
Ама мен сигурно би ме домързяло да изрязвам букви от вестници, за да пиша съобщения.

Днес си получих първата картичка.
Ето я:
http://www.postcrossing.com/postcards/DE-2471669

Едното от желанията ми беше картичката да изглежда ретро и жената се е постарала. Сложила е хубави марки на гърба и е изрязала едни калинки, които ми е лепнала между редовете. Освен това, явно си има печат, който слага на картичките с името си и ID срещу което изписва номера на картичката. За 6 дни е пристигнала.

Вече се отчайвам за изпратените от мен картички до Холандия и Беларус. Момичето от Беларус влиза редовно, но холандката от 8 дни няма отчетена дейност в сайта.

# 72
................... но на "Старата главна" има едно магазинче с мн. картички. Различни видове бяха. Но все още не съм го посетила, за да видя дали ще ми свърши работа..  Peace

Aко може на ЛС да споделиш кое е  Praynig

И аз съм си реална на снимката в профила, но съм в компанията на Ахил  Flutter

И моята холандка не е  влизала от 6 дни  Crossing Arms

# 73
Благодаря за хубавата тема!   bouquet
Днес получих първата си картичка!  Party От Япония е. Пътувала е 5 дни. Веднага я регистрирах, но снимка ще кача по-късно.
Също така получих картички от две съфорумки от Торонто и от Плевен.  Hug
Гад Чевръста,(сърце не ми дава да те нарека така) страхотен изглед! Чак ми се прииска да съм на върха на тази кула.   Hug
Тина, благодаря за  картичките, които си ми пратила! Стопли ми сърцето!  Heart Eyes

Ето го и моят профил в Посткросинг. Не съм аз на аватара.  Mr. Green

http://www.postcrossing.com/user/precious

buttinsky , честита ти първа картичка!   bouquet

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 19:48 от Лем

# 74
Лем, като видях, че си в Ирландия и ми хрумна страхотна идея. Crazy
Ще взема да наобиколя ирландските юзъри за суопове.

Общи условия

Активация на акаунт