Картичка от другия край на света! - тема 2

• 21 219
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Точно и аз мислех да пиша за руските пощи Simple Smile Няма никакъв смисъл да се дават пари за препоръчани пратки, бързи и т.н. Дори във форума на Посткросинг седи съобщение за проблем с Руските пощи от май тази година с дата на разрешаване на проблема "незнайно кога или никога". Според това съобщение проблемите започват още на летище Домодедово, където пратките се обработват с огромно закъснение.
За мен картичка, пътувала до Русия или някоя от бившите руски републики за по-малко от 30 дни си е направо бърза поща.
Сега съм пратила на една жена от Беларус, чиято статистика на получаване от Европа е между 27 (Холандия) и 70 дни (Англия).

# 421
  • Вече в моята си приказка...
Ами, моята картичка до Русия, град в близост до границата с Китай, пътува за 21 дни. До САЩ - също 21 дни... И двете картички ги пратих с въздушна поща. Май си е до късмет  Grinning

# 422
  • Най-красивата страна
Днес ми е много щастлив ден Grinning GrinningПреди малко пристигна трета картичка .
От Торонто, Канада .Тина, благодаря ти, прекрасна е.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 20:59 от veni35

# 423
Гад Чевръста, пристигна!  Mr. Green
Много хубаво това Торонто, ехх....
Още един път благодаря!

# 424
И при мен голямо нападение днес Laughing
Цели три броя от съфорумки- от Ирландия, Плевен и Пловдив!
Благодаря ви, момичета  Hug

/от мен още никой ли не е получил?/

# 425
Здравейте и от мен, чисто нов ентусиаст Simple Smile

Днес изпратих първата си картичка, до Германия. Падна ми се момиче, което е фен на Пратчет, обожавам такива сладки съвпадения.

Може би сте го обсъждали, но имате ли любими места за купуване на картички в София, такива с по-голямо разнообразие? Имам чувството, че преди да започна да мисля за изпращане виждах картички под път и над път, но когато започнах да търся нещо хубаво, не можах да се сетя и една книжарница с богат избор.

# 426
  • София
Здравейте и от мен, чисто нов ентусиаст Simple Smile

Днес изпратих първата си картичка, до Германия. Падна ми се момиче, което е фен на Пратчет, обожавам такива сладки съвпадения.

Може би сте го обсъждали, но имате ли любими места за купуване на картички в София, такива с по-голямо разнообразие? Имам чувството, че преди да започна да мисля за изпращане виждах картички под път и над път, но когато започнах да търся нещо хубаво, не можах да се сетя и една книжарница с богат избор.

цитирам мнението от фейсбук групата:

За тези от София: Хубави картички момичета има в Подлеза на НДК книжарницата, в подлеза на СУ в книжарницата и в подлеза на метростанция Сердика в българските магазини, и в Ориндж център също има, в книжарницата Сити Център на последния етаж има също.
Поста е на : Г-ца Бързо се уча

# 427
  • Сопот, Пловдив
Моята до Русия отиде за 14 дни до Челябинск, и то обикновена поща, днес пратих една до Санкт Петербург, да видим там. Разглеждала съм руски, украински, беларуски и китайски профили, точно за да добия представа за времето, за което пътуват до там. Според мен Китай и Русия си е до късмет, някой пристигат за повече от месец, други за 10-15 дни. Като че ли в големите градове пристигат по-бързо. Украйна са си зле, рядко виждам картичка пристигнала за по-малко от 20 дни, макар че моята до там пристигна за 19. Но най-зле ми се вижда Беларус. Пътува в момента моя картичка до там, и в профила на девойката, но и при други съм забелязала, че картички, пътували по-малко от месец, са рядкост, обичайното май е около 45 дни. Да не говоря, че девойката има картички получени пак от Беларус за 12-18-25 дни, които са пътували има-няма 300 километра.

Аз пък ей сега ровех в едни стари документи за друго и открих една картичка с картина, явно е стара, ненадписана, ама ни пише къде е разпечатвана, ни какво има на картичката, а хартията е една такава по-мека от обичайното, чудя се все пак дали мога да я пратя на някой, защото пък е много красива.

# 428
  • София
И аз се регистрирах.Мисля още тази вечер да си "изтегля" някой и утре като излизам да купя подходящи картички. Малко ми е странно, никога не съм изпращала картичка, нямам представа как стават нещата с марките, с изпращането.Надявам се любимите ми пощаджийки в квартала този път да са отзивчиви  Laughing

# 429
  • София
Да се похваля Simple Smile Картичката ми до Беларус туко-що я регистрира момичето Simple Smile Харесала я е според съобщението и дори я е сканирала
Скрит текст:
След 23 дни с обикновена поща  newsm44 Сега се надявам и картичката до Русия скоро да пристигне.

# 430

цитирам мнението от фейсбук групата:

За тези от София: Хубави картички момичета има в Подлеза на НДК книжарницата, в подлеза на СУ в книжарницата и в подлеза на метростанция Сердика в българските магазини, и в Ориндж център също има, в книжарницата Сити Център на последния етаж има също.
Поста е на : Г-ца Бързо се уча

Мерси, Джес.
Утре свършвам работа рано и съм точно по подлезите на метрото, явно ще е ден за лов на картички.

# 431
Моята картичка до Украйна пристигна доста бързо с въздушна поща - за 8 дни  Simple Smile

# 432
Роис, щом е картичка , защо да не я пратиш...Особено на някой колекционер добре ще му дойде Simple Smile
Аз пък се чудя колко монети да пратя на англичанина дето иска суап? И какви?
до Русия моята картичка с обикновена поща пристигна за 20 дни.

# 433
Честито на всички, които са получили картички днес или са им били регистрирани!  Hug
Аз днес получих 2 картички- от Финландия и от Канада. Тази от Канада обаче е с изглед от хълма в Холивуд. Мацето е било на ваканция в Калифорния и е накупила картички за изпращане от там. Веднага ги регистрирах, но ще ги снимам по-късно, че сега нямам време. Също така днес най-после имам и една регистрирана картичка, пътувала до Португалия 22 дни.  #Crazy Бях убедена, че се загубила и мислех тези дни да пусна още една. Пътуващи остават 2 картички до Китай и 2 до Русия. Добрата новина е, че мога да изтегля 2 адреса, но първо ще си купя марки, че в събота ги свърших.
Все още ги няма картичките от Разград, Сопот и Испания. За картичките от Бургас и Пловдив пък е рано.

# 434
Да попитам -как ги снимате за качване картичките?С телефон става ли?

Общи условия

Активация на акаунт