Картичка от другия край на света! - тема 2

• 21 229
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • КиТ
Лем дано и моята я получиш вече,че то бая време мина  Crazy Hug

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 23:40 от plami89

# 406
Лем дано и моята я пуснеш вече,че то бая време мина  Crazy Hug
Плами, твоята и на Ройс се забавиха най-много, но наистина имам усещането, че утре ще пристигнат.  Grinning

# 407
  • КиТ
А дано,кви съм ги писала и аз горе  Crazy ooooh! Hug

# 408
А дано,кви съм ги писала и аз горе  Crazy ooooh! Hug
А-а-а разбрах те аз, не се тревожи!  Hug

Нощни очи, картичката с нос Калиакра много е хубава!  Heart Eyes

# 409
  • ул. "Мечтание"
Благодаря!  Hug
И на мен супер много ми допадна.

# 410
  • España (Плевен)
Добро утро, момичета!  kaffeetrmker_2

Вчера бях изморена и не ми се пишеше. Само ви прочетох на бързо.
Ходихме на разходка до Зоологическата градина в Ловеч и след това разходка из града.
Минахме през Покрития мост и си взех 3-4 картички от издателство “ИЗКУСТВОТО УТРЕ”. Разгледайте, има страхотни картички. Само дето в Ловеч бяха малко видове, но пак си взех хубави.
И аз имам на Тракийското злато..  Mr. Green Mr. Green 

Между другото, обърках се с тоз Фейс. Кой и къде писа за тази картичка с Трак. злато, не знам???  Thinking Blush Laughing

# 411
Наистина е страхотна картичката с нос Калиакра  Heart Eyes

# 412
Добро утро!
И аз се нареждам сред чакащите картичка Simple Smile Германката е регистрирала картичката ми в събота и я е добавила в любими, 11 дни е пътувала. Ето я http://www.postcrossing.com/user/Tante-T/gallery/favourites/BG/1. Чудя се дали да не пиша на момичето, че другата картичка, която е получила от България, е от сестра ми  Simple Smile

Регистрирах се и във фейсбук групата.

# 413
Добро утро!
И аз се нареждам сред чакащите картичка Simple Smile Германката е регистрирала картичката ми в събота и я е добавила в любими, 11 дни е пътувала. Ето я http://www.postcrossing.com/user/Tante-T/gallery/favourites/BG/1. Чудя се дали да не пиша на момичето, че другата картичка, която е получила от България, е от сестра ми  Simple Smile

Регистрирах се и във фейсбук групата.

Ха, това се казва съвпадение Simple Smile Аз бих писала, как ли ще реагира германката?? Simple Smile

# 414
Impatiens и аз бих й писала за съвпадението.  Simple Smile

# 415

Между другото, обърках се с тоз Фейс. Кой и къде писа за тази картичка с Трак. злато, не знам???  Thinking Blush Laughing

Аз писах за картичката с Тракийското злато  Flutter

Добро утро и от мен !

Сън не спах с тия картички - преди малко ги изпратих - с приоритет.
За Китай, Русия и САЩ - ми взеха по 2.10 лв., а за Германия и Нидерландия - по 1.50 лв.
Почва голямото чакане.

Мислих да пусна тия по - далечните с препоръка, ама за тая цел трябваше да са задължително в плик, отделно ти слагат на горните суми + 3 лв.
Така обаче получаваш ID  с което следиш пътя на картичката.

Хубав и спорен ден  Hug

# 416
  • Най-красивата страна
Днес получих 2 картички наведнъж.Едната от Австралия, а другата от Холандия и двете са пътували 10 дни.

# 417
Идвам и аз да се похваля с втората ми получена картичка - от Щатите. Пусната на 16-ти и момичето се е съобразило с предпочитанията ми  Party

Скрит текст:

Обаче я е качило предварително с много лошо качество, май някой спомена, че мога да я изтрия и да кача наново, има ли такова нещо Rolling Eyes
Мислих да пусна тия по - далечните с препоръка, ама за тая цел трябваше да са задължително в плик, отделно ти слагат на горните суми + 3 лв.
Така обаче получаваш ID  с което следиш пътя на картичката.

И аз мисля вече така да правя, защото до Русия и Беларус скоро ще направят месец път, а пък Беларус е само 1200 км, хич не им работят добре пощите.

# 418
И моите са готови, надписани, сложих ги в плик, отивам към пощата сега, че после цяла седмица няма да имам възможност, на работа съм. Ще пътуват към Китай, Беларус, Русия, Германия и Щатите, тоест голяма чакане ще падне  Mr. Green. Германецът е някакъв support  на сайта, Клаус някакъв си, има една котка на профила си, може би някой го е срещал, иман над 10-11 хиляди картички. Иска основно картички с животни, изпратих му една мулти вю от Ирландия , на един от кадрите има една овчица  hahaha, а отзад на гърба има снимка на стадо овце. Написах му-надявам се да харесаш тези овчици и му ги посочих със стрелка  Joy Joy Joy. Изобщо много се забавлявах снощи докато ги надписвах.
Профилът ми http://www.postcrossing.com/user/Delyana

# 419

Така обаче получаваш ID  с което следиш пътя на картичката.

Хубав и спорен ден  Hug

Няма смисъл - препоръката на практика има отношение само за сигурността. Пращам отвреме-навреме писма на колекционери на пликове - с препоръка. Последният път писмото пътува над 60 дни из цяла Русия. Мина през Урал и Москва, за да стигне до Санкт Петербург! Техните пощи са много зле..поне преди половин година бяха. Сега гледам, че последните ми картички до Русия пристигат за по 20-25 дни, за разлика от преди, когато статистиката беше 60-70 дни. Последните даже ги пратих без "бърза поща". Вероятно зависи в какво настроение са руските пощи или в кой сезон са Simple Smile Дано са се пооправили все пак.. Този мой познат с пликовете ми беше пратил една руска статия за проблема с пощите... и самите руснаци бяха пропищели..загубени пратки, забавени пратки... Да чукаме на дърво, от средата на август, когато си поднових Посткросинг манията, имам 6 успешно регистрирани картички в Русия и нито една expired. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт