Картичка от другия край на света! - тема 2

• 21 280
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, посткросърки Simple Smile  някой започна тема за това, какво пишем на картичките. Лично аз в началото  също доста умувах, но след 5-6-7 картички вече се отприщих и музата сама си идва Simple Smile Онзи ден обаче исках да пиша на руски, а там правописът ми е съмнителен, за това поразгледах няколко руски форуми по темата. И попаднах на този сайт с примерни текстове на английски и руски. http://www.coordinated.ru/publ/2-1-0-102 Надявам се да ви свърши работа,а и би бил полезен особено на тези, които не владеят английски на високо ниво.

Хехе...аз писах във ФБ  Laughing Laughing Сега усещам, че ще настане объркване -кой писал тук - кой там  Mr. Green

# 391
  • София
Плами - Наистина нищо общо - мислех, че ще кажеш нещо от рода на социология или психология с тези въпросници.

ПП: Сори  за сама

Blush Ххахха знаех си Mr. Green Hug Пратих ти покана между другото  Whistling Flutter
Плами спокойно не си сама и аз като кажа какво уча хората ме гледат мноу странно и не вярват и ме питат как това ама те на.  Приех те Hug  Hug

Crazy Hug Hug Hug Hug В аваратната тема се разбрахме отдавна,че съм объркала професията  hahaha
Млада си още като нищо може да изкараш още една диплома.  Mr. Green Моя позната така записа счетоводство, после магистратура финансов контрол и накрая втори бакалавър логопедия та има време и за тебе не се притеснявай, не е късно да запишеш една социология  Crazy

# 392
  • КиТ
Ами във фейса само картичките да качваме и направо линковете тук,да не става объркване  newsm78 Peace

А Сосче как тъй  Thinking Crazy Hug

Г-ца Бързо се уча не ми вкарвай тука мухи в главата  Naughty

# 393
Ами във фейса само картичките да качваме и направо линковете тук,да не става объркване  newsm78 Peace

Kво'т го решите  Wink

# 394
Дали не може да направим една поръчка на едро от уникарт, след като приемат само поръчки на едро?  newsm78

# 395
Картичката ми до Германия с обикновена поща е стигнала за 21 дни. Теглих нов адрес, отново е до Германия. Утре ще търся винтидж картичка, каквото и да значи това.

# 396
noraa, това с винтиджа ще е зор да го намериш  Laughing

# 397
  • ул. "Мечтание"
Утре ще търся винтидж картичка, каквото и да значи това.

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1182902870

# 398
И аз май ще затварям сергията за неопределено време. При 5 пътуващи картички, 2 от които до Русия, 2 до Китай и една до Португалия, която пътува вече 21 дни(!?) и най-вероятно е изгубена, май няма какво да очаквам скоро.
Надеждата ми е в картичките от директната размяна.
Преди малко писах на един хърватин и на една шотландка-да видим дали ще се навият за размяна с мен.
Имам усещането, че утре ще получа 1-2 от картичките на съфорумките, които се позабавиха. 

# 399
  • Най-красивата страна
Аз попаднах на руския вариант http://Postcross.ru/
и сега се чудя дали да не се регистрирам и там  newsm78

# 400
И аз май ще затварям сергията за неопределено време. При 5 пътуващи картички, 2 от които до Русия, 2 до Китай и една до Португалия, която пътува вече 21 дни(!?) и най-вероятно е изгубена, май няма какво да очаквам скоро.
Надеждата ми е в картичките от директната размяна.
Преди малко писах на един хърватин и на една шотландка-да видим дали ще се навият за размяна с мен.
Имам усещането, че утре ще получа 1-2 от картичките на съфорумките, които се позабавиха. 

надявам се и моята да получиш да края на седмицата....нали е пусната на 19 Peace

# 401
Аз попаднах на руския вариант http://Postcross.ru/
и сега се чудя дали да не се регистрирам и там  newsm78

Доколкото го разгледах, това май се отнася само за Русия.
Картичката ми до Германия с обикновена поща е стигнала за 21 дни. Теглих нов адрес, отново е до Германия. Утре ще търся винтидж картичка, каквото и да значи това.

В МОЛ-а на Цариградско имаше 1-2 черно -бели винтидж картички,но бяха около 4 лв /ако съм запомнила правилно/.
И аз си падам по ретрото и даже съм го писала в профила ми,ама кога ли ще дочакам такива картички  Thinking

Днес бях на представление на Цирк дьо Солей и много се надявах,че ще предлагат картички с участниците в спектакъла, но уви!
Купих нещо като голяма брошура с много красиви снимки. Същите тези снимки, ако ги бяха напечатали като картички, щеше да е чудесно.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 22:21 от mery_poppins1

# 402
Здравейте и от мен. Изцяло съм нова във форума, но в Postcrossing съм от около 2 години и вече минах 100 изпратени картички. Страшно много се зарадвах, че има тема тук за сайта.. Да намериш съмишленици, с които и да коментираш това хоби, си е трудно...Simple Smile
Та моят профил там е http://www.postcrossing.com/user/tsvetana
Пратих и заявка за страницата във ФБ - там съм Tsvetana Petrova
Аз в момента съм на ниво 11 картички, пътуващи едновременно, за съжаление напоследък доста често ми се падат адреси основно към Германия и Русия. Не че имам нещо против, но е малко скучно да пишеш или на германци, или на руснаци Simple Smile Дълго време не бях влизала в сайта и пускала адреси, та наведнъж ми даде да пратя на 5 адреса в Германия и 5 в Русия... много са активни тези хора.. Simple Smile
Иначе аз съм си накупила наведнъж картички, понеже в квартала такова животно като туристически картички няма, а рядко имам време/сили да стигна до някоя книжарница в центъра.

# 403

надявам се и моята да получиш да края на седмицата....нали е пусната на 19 Peace
Може би не утре, но се надявам, че до края на седмицата ще пристигне и твоята картичка. Очаквам я с нетърпение!  Hug

Цвети, добре дошла!   bouquet  Много хубава колекция! Ама и ти голям ''късмет'' си извадила-5 до Русия.  Crazy

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 23:42 от Лем

# 404
  • ул. "Мечтание"
Както обещах - страничката с моите картички: http://postcrossing.yana-mitseva.com/
За сега само изпратените. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт