Картичка от другия край на света! - тема 2

• 21 192
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Аз друг уред за фотки и без това нямам  Laughing

# 436
Аз имам, но моето мамутче не го харча за картички, ха  Mr. Green Ще ми се смее фотографската общност  Mr. Green, затова и аз с телефона  Crazy.
Оказа се, че имам посткросърка в блока!
Видях днес две картички при пощенските кутии и си викам - не са намерили моята. Взех ги, обърнах ги, гледам - не съм аз получателят  Shocked А те с ID номер!  Laughing
Рая от Овча купел, ако се познаеш, кажи здрасти  Mr. Green Имаш 2 картички от Германия.  Mr. Green

# 437
  • София
Да попитам -как ги снимате за качване картичките?С телефон става ли?
Става. Не всички имат скенери все пак Wink аз като получа първата ще снимам с фотоапарата (нямам търпеениииее) Simple Smile

# 438
Днес пращам тази до Япония

Аз ще си издам тайната - имам два акаунта на Посткросинг - единия на дъщеря ми, на домашния адрес, и моя на служебния.
Така че картичките ми се почти двойно на това, което се вижда  Embarassed

# 439
Гад Чевръста-и аз така Embarassed

# 440
Аз снимам с камера, но е обикновена. На стават много хубави снимките, но по-добре от нищо. Имаме скенер( принтер, копир скенер и факс), но се нещо прецака и за сега така ще ги качвам.

Гад Чевръста, много интересна  картичка.

И аз мислех да регистрирам дъщеря ми, но само за картички, според нейния вкус-зайчета, котета, кученца, пиленца и други подобни "сладурести" картички.

# 441
Чета ви днес,че много картички сте получили и реших само да ви поздравя за това,но току що ми регистрираха първата картичка в Германия. Получена е за 7 дни, при положение,че "младежа" пишеше,че живее в някакво малко селце.
Сега ще чакам да ме изтеглят.Вече съм в играта  Mr. Green

Гад Чевръста, много  ми допада тази картичка.Нестандартна  и интересна  Peace

# 442
Ми,аз чаках,чаках-много дълго ми пътуват картичките към необятната руска земя.Пък и без друго детето го ползвам за редактор и съветник,та така аз технически изпълнявам нещата -той творчески Wink

# 443
Току-що си подготвих петата картичка - за Украйна - и я запечатах без да я снимам! Всеки път забравям обаче, а имам и скенер под ръка!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 444
 Mr. Green моят скенер под ръка е черно -бял Cry и хич не го ползвам,за това питах дали с телефонче става.

# 445
  • Монреал
Единствената ми получена картичка е от директна размяна (Гад Чевръста, още веднъж - мерси  Hug). Мъжа ми каза, че нямало да получа никаква картичка, щото само будали като мен пращали  Tired Laughing

Тъй че няма да пускам нова, докато не получа поне една от сайта.

Имам 2 регистрирани и 3 пътуващи:

Russia - 18 days
Taiwan - 8 days
Netherlands - 5 days

# 446
Привет...днес получих картичка от Испания... Hug Hug Hug
благодаря mariana_  Hug

# 447
  • Сопот, Пловдив
Аз пак забравих да си напиша ID-то на картичката  smile3555 . Как може да съм толкова заспала - не знам.  Tired

# 448
  • ул. "Мечтание"
Рая от Овча купел, ако се познаеш, кажи здрасти  Mr. Green Имаш 2 картички от Германия.  Mr. Green

Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 449
  • Монреал
Къде качвате снимките за да ги давате като картинка в темата?

Общи условия

Активация на акаунт