Отговори
# 30
# 31
  • Някъде там
Здрастииииии  Hug Хайде и аз да се опна в новата темичка  Heart Eyes

Зизу Айде плакни око малко   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Нема по надолууу  Whistling
Скрит текст:

Коментара си го пиша от 20.00 часа  ooooh!

# 32
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Зизу Айде плакни око малко   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Нема по надолууу  Whistling
Скрит текст:

Каприз... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 33
# 34
Аааааууууу....Каприз...кви са тия стъпки мааааааа.... Joy Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 35

Скрит текст:

HugТаман навреме се е публикувал Mr. Green

Ти и Чепика ли денсите Mr. Green

# 36
  • Някъде там

Скрит текст:

HugТаман навреме се публикувала Mr. Green

Ти и Чепика ли денсите Mr. Green

Рени Ами че как  Joy Joy Joy

Зизункаааа Че ходя на курсове душата  Whistling Mr. Green

Гледай гледай сега кво ставаааа
Скрит текст:

# 37
  • в подножието на планината

Благодаря на Зизу и всички момичета,  Heart Eyes които участват в оформянето на темата! newsm51 newsm51 newsm51

# 38
Зиз, видях как гониш всичкито камери по пътищата, ама ти ходи ли на Нана на концерта  newsm78

Ше гледаме ли мача, за кой сте  Thinking newsm78

Илде, Hug  spoko,
Скрит текст:
наскоро споделих, че и при нас е така, почти всеки ден, от 2 седмици не спя, вчера се повтори, не знам и аз докога

# 39
Зиз, видях как гониш всичкито камери по пътищата, ама ти ходи ли на Нана на концерта  newsm78

Илде, Hug  spoko,
Скрит текст:
наскоро споделих, че и при нас е така, почти всеки ден, от 2 седмици не спя, вчера се повтори, не знам и аз докога
Ни съм Джено... Whistling
Аз не обичам да ходя по концерти...а мача ми е фон...събирам мат'рял за анализи....та само ще слушам. Joy

# 40
  • в подножието на планината

Илде, Hug  spoko,
Скрит текст:

Джейн, Hug

Скрит текст:
Остави другото, но и сформират комисии от няколко учителки, които да решат примерно от двама от помощния персонал да изберем единия, който да бъде съкратен понеже щата бил само за една бройка и ха си казал нещо различно от това, което те са решили, ха си изгорял... ooooh! и аз понеже съм председател на СО постоянно ме привикват и се мъча да помогна с нещо, но честно казано не виждам някакъв смисъл от този Синдикат...така са измислили всичко, че от страни изглежда законно и правомерно, а всъщност не е, но не можеш да докажеш по никакъв начин...просто всичко е пародия в тази държава... #2gunfire не знам докога ще издържа... Cry

# 41
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
http://www.youtube.com/watch?v=KaVnA88oNTg

Поздрав за всички Фемирки и Хазатайки.
Ша извиняваш ма тая и аз ще си я пусна  bouquet

олееееее страхотна, благодаря, веднага ще си я пусна и ще я споделя в новият за мен туитър Simple Smile   Hug

# 42
Зиз   bouquet благодаря ти отново за диспансерската тема  Crazy

# 43
  • Някъде там

Илде, Hug  spoko,
Скрит текст:

Джейн, Hug

Скрит текст:
Остави другото, но и сформират комисии от няколко учителки, които да решат примерно от двама от помощния персонал да изберем единия, който да бъде съкратен понеже щата бил само за една бройка и ха си казал нещо различно от това, което те са решили, ха си изгорял... ooooh! и аз понеже съм председател на СО постоянно ме привикват и се мъча да помогна с нещо, но честно казано не виждам някакъв смисъл от този Синдикат...така са измислили всичко, че от страни изглежда законно и правомерно, а всъщност не е, но не можеш да докажеш по никакъв начин...просто всичко е пародия в тази държава... #2gunfire не знам докога ще издържа... Cry
Илде, Джейн  spoko spoko
Скрит текст:
Оххххх аман от връзкари, аман от тарикати. Тези са по зле и от Бойко дано скоро се оправи тази държава, че работата отива на много зле  Cry И днес Мира от Випа ще ми реве защо децата бягат навън ама живее ли се в такава гнусотия  #2gunfire

# 44
Зиз   bouquet благодаря ти отново за диспансерската тема  Crazy
Ко въртиш очите...не се ли позна кат част от колектива... Joy hahaha Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт