Отговори
# 540
  • София
  animal037 нямате стигане  Laughing

Скрит текст:
Някой да е срещнал из нет-а превод на 4-ти трей на ASK?

# 541
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555

Гутен морген откачалки.... Hug Hug Hug Hug

Аз освен да мина към бюлетина.... Whistling

# 542
  • У дома :)
Капризче Hug Hug,що и Проф си я турнала за лечение,тя милата беше толкова кротко  Joy Joy Joy И Ренку,що не я виждам,тя даже и питки се разправи по първи петли  Naughty

Рении Верно ли е душата ???? #Silly И ти ли при Боцковвв   Thinking

Профиту Я мернах към 3 сабахлян що ни спи  Whistling

Джейн Направо трябва са турнат на първа страница хубо да са  знаят лудите  Joy Joy Joy , т.е. от балконя да ги знаят  Joy Joy
Аааа искюзми ,ама тука нормални НЯМА!!! Joy Joy Joy Joy Joy тъй че няма смисъл  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 543
  • Варненска клюкарка
Белорче,какво ще си  изядеш,аз даже и по-грубо с изказвам,пълен охлюв бих казала даже  ooooh!

Олеей, Ирче, аз не посмях да го напиша... Ако искаш вярвай, но точно тази дума ми мина на ум като видях снимката, баш ми я взе от клавиатурата Embarassed Rolling Eyes Чак се чудя аз ли съм сбъркана, като ги чета особено в другата тема, ама явно и ти си като мен. С известни рахитични проблясъци, но не виждам вече онази убавиня Rolling Eyes
Дано да го оправят малко( ама се чудим това изкривяване как ще стане да го оправят #Crazy newsm78) че такъв не ми се гледа....

# 544
  • Под Сините камъни
Диди,  Hug и на другите дето сме на тръстиката, лека работа!

За Диди, никой да не бара/ за Пепи най-вече  Joy/

Скрит текст:
ама въобще не ме съблазни  Whistling .Аз по таквиз не си падам  Mr. Green

# 545
smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555

Гутен морген откачалки.... Hug Hug Hug Hug

Аз освен да мина към бюлетина.... Whistling

Buenos días, Биг Зизу!!! Hug

# 546
  • Някъде там
  animal037 нямате стигане  Laughing

Скрит текст:
Някой да е срещнал из нет-а превод на 4-ти трей на ASK?

Нали туй то от Джейнчитуу
Скрит текст:
4-ФРАГМАН

">#t=9[/video]

OMG!СТРАХОТНА, НЕВЕРОЯТНА ХАЗАЛ!Има невероятно добра стойка на тенесистка, спортна злоба  Laughing, ще ги отнесеее! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 547
  • У Диспансера ...♥♥♥
Белорче,какво ще си  изядеш,аз даже и по-грубо с изказвам,пълен охлюв бих казала даже  ooooh!

Олеей, Ирче, аз не посмях да го напиша... Ако искаш вярвай, но точно тази дума ми мина на ум като видях снимката, баш ми я взе от клавиатурата Embarassed Rolling Eyes Чак се чудя аз ли съм сбъркана, като ги чета особено в другата тема, ама явно и ти си като мен. С известни рахитични проблясъци, но не виждам вече онази убавиня Rolling Eyes
Дано да го оправят малко( ама се чудим това изкривяване как ще стане да го оправят #Crazy newsm78) че такъв не ми се гледа....
Аз имам още надежда малка,ама дано не е напразна ,а в другата тема те си го боготворят направо,те и тая повечето са така,щом им го отстъпвам значи смятай дали го имам за красив  ooooh!

# 548

Скрит текст:

Скрит текст:
Джейни  Hug   Heart Eyes златна си,тенкю. Ся си го зимам и ше ходим да поработим с него па вие се забавлявайте тука. Mr. Green
 Лека работа Джейн,както  и на всички които са на тръстиката  Hug Heart Eyes

# 549
  • Някъде там
Мишее  doh doh doh Ти си писала с превуд  още немога се събудя  Mr. Green

Зизунка Гюнайдън душоо  Hug

# 550
Капризче Hug Hug,що и Проф си я турнала за лечение,тя милата беше толкова кротко  Joy Joy Joy И Ренку,що не я виждам,тя даже и питки се разправи по първи петли  Naughty

Рении Верно ли е душата ???? #Silly И ти ли при Боцковвв   Thinking

Профиту Я мернах към 3 сабахлян що ни спи  Whistling

Джейн Направо трябва са турнат на първа страница хубо да са  знаят лудите  Joy Joy Joy , т.е. от балконя да ги знаят  Joy Joy
Аааа искюзми ,ама тука нормални НЯМА!!! Joy Joy Joy Joy Joy тъй че няма смисъл  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy smile3521

Аз съм си при Боцков от кат го видех Heart Eyes с него не ме плашите Laughing

Ох бюлетина иде да ви видя сега Laughing

# 551

Аз имам още надежда малка,ама дано не е напразна ,а в другата тема те си го боготворят направо,те и тая повечето са така,щом им го отстъпвам значи смятай дали го имам за красив  ooooh!
Тенкю тенкю ши съ възползвамИ максималнУ Joy Joy Joy Joy
Аз не че го боготворя ,но на тази снимка ми харесва. Simple Smile А на тази която е в подписа ми ,какво ще кажете, а а а ? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 552
Добро утро и на появилите се след мен.
Навремето Къванч отслабна до неузнаваемост заради ролята си в Пеперудата, сега Чаатай също заслабна заради ролята си на Яман.
Няма как да го видим в предишния му вид, просто защото ролите му в двата сериала са коренно различни и само добрия актьор може да се променя, дори до неузнаваемост, когато ролята му го изисква.....или може би свързвате липсата на наперената му стойка с нещо друго....!?
Жалко, че не съм хванала АФК от първия епизод и не съм виждала снимки от сета на първите серии(само няколко) за да видя има ли разлика сега и преди, но доколкото си спомням в първите епизоди Чаатай  не блестеше с игра-притеснение, нови колеги, нова работна обстановка, всичко това си е стрес и е нужно време за адаптирване.
Според мен, всичко което е на показ пред очите ни на този етап(скованост, притеснителност, въпреки, че аз не виждам кой знае какво подобно поведение), но ако го има дори и в минимална степен, то според мен е единствено и само, защото случилите се отминали Януарски събития, провала на ПЕ, може би разочарованието му от любовта, го накараха да израсне преждевременно за годините си и в момента осъзнава напълно тежестта на отговорността, която е поел първо към себе си, към близките си, към новите си колеги и към феновете си, които не бива под никакъв предлог да разочарова.
Ако прочетете тук там из форума, няма да конкретизирам точно в коя тема е, но не е и темата за ПО, неутрална е, ще видите колко съфорумки пишат суперлативи за Чаатай, за играта му, като Яман, за сливането му  изцяло с новия му образ и за израстването му като актьор и аз ги подкрепям в изказванията им, защото за мен бялото не е черно и черното не е бяло.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 10:33 от Neidjal

# 553
  • Някъде там
Наденце Много ми харесват твоите анализи  Heart Eyes

# 554

Ако прочетете тук там из форума, няма да конкретизирам точно в коя тема е, ще видите колко съфорумки пишат суперлативи за Чаатай, за играта му, като Яман, за сливането му  изцяло с новия му образ и за израстването му като актьор и аз ги подкрепям в изказванията им, защото за мен бялото не е черно и черното не е бяло.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт