Отговори
# 570
Ква сватба кви 5 лв  newsm78

# 571
  • Варненска клюкарка
Добро утро и на появилите се след мен.
Навремето Къванч отслабна до неузнаваемост заради ролята си в Пеперудата, сега Чаатай също заслабна заради ролята си на Яман.
Няма как да го видим в предишния му вид, просто защото ролите му в двата сериала са коренно различни и само добрия актьор може да се променя, дори до неузнаваемост, когато ролята му го изисква.....или може би свързвате липсата на наперената му стойка с нещо друго....!?
Жалко, че не съм хванала АФК от първия епизод и не съм виждала снимки от сета на първите серии(само няколко) за да видя има ли разлика сега и преди, но доколкото си спомням в първите епизоди Чаатай  не блестеше с игра-притеснение, нови колеги, нова работна обстановка, всичко това си е стрес и е нужно време за адаптирване.
Според мен, всичко което е на показ пред очите ни на този етап(скованост, притеснителност, въпреки, че аз не виждам кой знае какво подобно поведение), но ако го има дори и в минимална степен, то според мен е единствено и само, защото случилите се отминали Януарски събития, провала на ПЕ, може би разочарованието му от любовта, го накараха да израсне преждевременно за годините си и в момента осъзнава напълно тежестта на отговорността, която е поел първо към себе си, към близките си, към новите си колеги и към феновете си, които не бива под никакъв предлог да разочарова.
Ако прочетете тук там из форума, няма да конкретизирам точно в коя тема е, но не е и темата за ПО, неутрална е, ще видите колко съфорумки пишат суперлативи за Чаатай, за играта му, като Яман, за сливането му  изцяло с новия му образ и за израстването му като актьор и аз ги подкрепям в изказванията им, защото за мен бялото не е черно и черното не е бяло.

Наде  Hugиграта му е много хубава, аз го казах няколко пъти в предни мнения- единствено него усещам да се е слял с героя си. Много ми харесаха сцените с брат му, с майка му и с адвоката- запомнящи се моменти бяха. Те и суперлативите в интернет са 99% за него, не за ПО като цяло. Аз говоря за чисто физическия му образ- снимки извън сериала или от почивките на сета Peace Там ми липсва нещо на мен....
Аз АФК-то го загледах от 5 серия, но благодарение на нахъсаната ми колежка, която го следеше дето се вика преди да почне, Crazy съм виждала много неща от сета и снимките Peace И според мен в първите серии беше малко дървен, но поне имаше химия и хубост,това ме привлече в началото, а после ми хареса и играта му... абе прикова ме тогава. Още повече, че сега има голяма потготовка, а тогава печели конкурса и на другия ден буквално го цопват на сета. Хазал до последно не е знаела кой ще и партнира, имали са предвид друг актьор за главната роля, но Ч печели ролята с победата в конкурса.Хазал също е малко шашната тогава, защото го познава като лице само, не и като актьор... Снимките започват наесен и Чаатай няма роля все още, но ходи на сета за да свикне с екипа и в същото време посещава три месечни  курсове по актьорско майсторство. Започва да снима през декември- то и в първата серия си личи според сезона. Хазал и другите снимат по къс ръкав, а Чаатай се появява чак в университета. Първия епизод се появява през януари Peace Както не веднъж съм казвала, направо девствен по въпроса е бил- стеснителен и с никакви умения пред камерата. Сега много ми липсва тази спонтанност още в първите му сцени с Хазал, сега ми е малко насилено присъствието му Whistling
Къванч в Перлата си беше манекенче пълно позьорче и стойкаджия- хич не ми хареса и едва го изтърпях до към 20 серия, но пак си беше хубав...(сега да не ми се разсърдят тези на които им харесва перла- въпрос на вкус е нали Flutter) От към актьорлъка, там за мен си беше по-зле и от на Чаатай първите серии Peace После вече задобря много Къванч, но не се е налагало да го изгърбват мисля newsm78
 Абе ще видим- аз много трудно заглеждам нещо ново. АФК е голямо изключение, да не говоря за ефекта му върху мен Crazy Crazy Crazy Като се сетя как се карах на майка ми че гледа Мелодията- жена с професия пък ми седнала да ми гледа  турски сериали...но я ме питайте мен сега, аз как ги гледам Laughing Аз се пробвах с няколко серии и не ми хареса Мелодията въпреки хубоста на цигуларчето. (явно и на мен само хубост не ми е достатъчна) и спрях да си го причинявам. Случайно го загледах при второто му излъчване обаче, през 2010 и познайте...сега е един от любимите ми сериали, а там дори нямаше химия, цигуларчето до края си остана дръвце, но Ийит Йозшенер/Джемил, който дори не е красив и историята ме покориха...

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 11:32 от Беллора

# 572
Аз съм върла фенка и гледам всичко свързано с Ча и му се радвам много Naughty Те онези не са фенове  ше искат да падат сериалите им да играели пак заедно с Хазал #Crazy

# 573
Скрит текст:
Връщайки лентата назад от времето на АФК, АФКПЕ, ПЕ, в главата ми се въртят доста теми за дискусии, като една от тях е-какво значи да си фен и има ли ги феновете в действителност!?
Ако някой реши да се включи, предварително му благодаря.
За мен да си фен на някого означава да обичаш, да подкрепяш своя идол(защото се предполага, че е такъв) в здраве и болест, в моменти на възход, и падение в професионален план, в моменти на успех, и провал в личния живот, в моменти дори когато се откажат от човека, на който са симпатизирали, ти да му останеш верен, да го подкрепяш, и ако имаш възможност да го насочиш дори, и когато греши за да се изправи отново на крака, и да продължи, а не да се откажеш от някого когато стане никой, да забравиш дори, че някога дори ти си се възхищавал, и си подкрепял този човек.
Та във връзка с това много често се замислях по време на Балканите с участието на Хазал и по време на ПЕ има ли истински фенове......за мен отговора е ясен, има, но се броят на пръсти и не са в състояние да се преборят с мнозинството!?!
Моите наблюдения са, че феновете искат техните интереси и очаквания да бъдат задоволени(нормално е, заложено ни е в човешката природа), и ако това не се случи, то те са в състояние да сринат своите "любимци"...жестока истина, но е факт.
За съжаление е така Peace

Гъбке HugМиши Hug

Булка Hug сватба между Ели и Диана Party

# 574
Миленче, Ивче, мерси, че ми отговорихте.

Скрит текст:
Иве, според мен Кенан си остана дръвце до последно, защото ролята му беше дървена. Пълен егоист, обичащ на първо място себе си и не умеещ да обича любимата си, но аз го свързвах с осакатяването му от детските му години.
Както и да е, това е друга тема, но до последно симпатизирах на образа му, защото беше добродушен, не можеше да помисли зло на човек, лицемерието и пошлостта му бяха чужди, всичко, което провали и не постигна беше от липсата на човешка топлина и обич, на която не беше научен и съответно нямаше, и как да даде на някого, докато в трансформацията на Джемил не повярвах до последно, и винаги си имах едно на ум.
Не вярвам, че лошия човек по природа може да се промени до неузнаваемост по характер и да му поникнат ангелски крила, защото смятам, че в лошия човек, лошотията дреме и във всеки един момент може да се възобнови с пълна сила, че и още повече когато му се наруши собственото пространство и комфорт.
Има една приказка-вълкът козината си мени, но нрава никога......ако куче, което се е научило да яде кокошки и зъбите да му извадиш, ще ги удуши. Ненапразно нашите предци са ги писали, сигурно е имало защо и важат с пълна сила за всяко поколение.
Същото беше и с Ханде. Даже се чудя Фериха как и повярва, и я допусна до себе си...но защо ли се учудвам толкова, като виждах как отново и отново след нанесените и удари от Джансу тя отново я обгрижваше. Дай игнор и осъди такъв човек на безразличие, но и се пази от него, но не, Фериха беше добродушна до глупост.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 12:07 от Neidjal

# 575
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе кви фенки ми говорите,те са си деца,как могат да разсъдят ,че по този начин им вредят,ми те са свикнали по -детски му да кажат искам това,да тропнат с крак и до там,аз на техните години или вие да не сте разсъждавали ,хайде повечето от нас по-този начин,примерно ето на аз не харесвам Серка(да уточня,ако някой не е разбрал още Mr. Green) но заради Ча,зяпам ПО,и все пак има и друга страна,колкото и да го харесваш даден актьор и да му симпатизираш,ако ти предложат боза,дори и да играе там не виждам как може да продължиш да гледаш,то вече ще е вид фанатизъм това,според мен щом го харесваш като игра,и му симпатизираш,поне трябва да дадеш шанс на продукцията му,а не да я зачеркнеш още преди да е излязла  Peace

# 576
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аре бе Влъх....обърни ми внимание.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 577
Аз съм върла фенка и гледам всичко свързано с Ча и му се радвам много Naughty Те онези не са фенове  ше искат да падат сериалите им да играели пак заедно с Хазал #Crazy
Аз на Кенан но не ми ли хареса сюжета хич не ме вълнува че играе Rolling Eyes Peace

# 578
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аре бе Влъх....обърни ми внимание.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ееее за кое бе,чакай аз на бюлетина се пукнах да се хиля и тамън щях да казвам и почнах да разсъждавам за феновете,ама аз тоя дърт перверзник де е тръгнал,пак ще го пратя у кома  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Или ти на скайпето пишеш,ми аз не съм го пуснала щот забравих  ooooh! ooooh!

# 579
# 580
  • Варненска клюкарка
Аз съм върла фенка и гледам всичко свързано с Ча и му се радвам много Naughty Те онези не са фенове  ше искат да падат сериалите им да играели пак заедно с Хазал #Crazy
Това пък къде го видя сега newsm78
Аз поне 10 пъти съм казвала, че каквото е било, до там. Нито отново ще го съберат с нея пред обща камера, нито на мен ми се гледат пак. Сигурна съм, че ако по някакво чудо се случи общ проект, тази химия която ни прикова, никога повече няма да се случи, така че няма смисъл от напъни в тази посока Peace Според мен тези мечти , и това за падане на сериалите си е детска работа, каквато всъщност е и много голяма част от феновете и на двамата Peace
Аз нямам любимци пък. Харесват ми някои но до там. Никога не гледам нещо,само защото този или онзи участвал- никога!
Харесвам Берен, но последния и сериал не гледам.
Харесвам ИЙит Иозшенир, но не го гледах в Езел, просто защото такива сюжети не ми допадат.
Хазал не я гледах в балканите, защото не харесвам такива истории...А за Пе, какво да кажа- за мен АФК свърши много преди истинския си финал, и последните серии ги гледах за да приключа за себе си историята. Знаех, че Хазал повече няма да участва и че това което ще смучат от пръстите си, ще ме издразни още повече от последните серии на АФК...та защо да си го причинявам newsm78  По- късно го гледах с мишката, но само си затвърдих мнението.
Сега започнах да гледам ПО и въпреки принципите си наистина само заради Чаатай още не съм се отказала, - все още имам надежда, че може да ме задържи като зрител. Но като се знам, как не понасям тийнейджърски истории, за изпаднали оръфляци и неначесани наркоманки пък хич, а и като имам предвид цялостния сюжет и че на двете сценаристки харесвам само ЗП (много) и първия сезон на Фатмето.... Та ще видим Crazy

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 12:04 от Беллора

# 581
Белора,не съм казала,че ти ,а малките лапартий ,който не могат се нарекът изобщо фенове  Peace Аз пък гледам всичко щом Ча е вътре  Peace Както в ПЕ повечето масово се отказаха аз останах заради Ча  Peace

# 582
аз пък на Бу..незнам дали знаете  Joy Joy Joy но ВВ не ми харесваше и не го гледах там понеже не ми харесваше сериала..няма да се мъча само и само да го гледам него.това че съм му фенка незначи че всичко трябва да му харесвам  Naughty аз  Чучулигата ще загледам,но си се познавам никак не ми харесват филми от миналия век и ако не ми допадне ще спра...голям праз че той е главния герой  Joy Joy

тъй че фенове и фенове има.според мен истинските фенове са тези които ценят качествените им неща а не това що излиза Peace

# 583
  • Още у мъглата ...
Абе кви фенки ми говорите,те са си деца,как могат да разсъдят ,че по този начин им вредят,ми те са свикнали по -детски му да кажат искам това,да тропнат с крак и до там,аз на техните години или вие да не сте разсъждавали ,хайде повечето от нас по-този начин,примерно ето на аз не харесвам Серка(да уточня,ако някой не е разбрал още Mr. Green) но заради Ча,зяпам ПО,и все пак има и друга страна,колкото и да го харесваш даден актьор и да му симпатизираш,ако ти предложат боза,дори и да играе там не виждам как може да продължиш да гледаш,то вече ще е вид фанатизъм това,според мен щом го харесваш като игра,и му симпатизираш,поне трябва да дадеш шанс на продукцията му,а не да я зачеркнеш още преди да е излязла  Peace

newsm10
Ох, Ирка  Hug, да си жива и здрава, че си го написала, да не го пиша и аз  Grinning Heart Eyes

И да допълня - от това, което меркам из туитър, не съм усетила повици на фенове за падане на единия или другия сериал  Peace Ок, може би повечето казват, така както и повечето от нас, че подкрепят и единия и другия и ще гледат сериалите, заради тях, но не съм усетила зов за падане на някой от сериалите  Peace

Аз на Кенан но не ми ли хареса сюжета хич не ме вълнува че играе Rolling Eyes Peace
newsm10

# 584
  • София
И аз не смятам, че феновете им искат падане на сериалите им  Tired Напротив  Peace

Според мен химията м/у Хазал и Ча си отиде още в последния епизод на АФК. Не ги почувствах щастливи от тази втора сватба. Първата сватба в планината беше къде, къде изпълнена с повече емоции от тяхна страна  Peace

Няма да са повече на екран заедно, но това не значи, че няма да имат успешни проекти с други партньори.
Засега нещата м/у Ча и Серенай (за мен!!!) не се получват, но ще им дам шанс.
За ASK и Хазал/Курташ нямам още изградено мнение, защото нямаме епизод   Peace

Общи условия

Активация на акаунт