играта му е много хубава, аз го казах няколко пъти в предни мнения- единствено него усещам да се е слял с героя си. Много ми харесаха сцените с брат му, с майка му и с адвоката- запомнящи се моменти бяха. Те и суперлативите в интернет са 99% за него, не за ПО като цяло. Аз говоря за чисто физическия му образ- снимки извън сериала или от почивките на сета
Там ми липсва нещо на мен....
съм виждала много неща от сета и снимките
И според мен в първите серии беше малко дървен, но поне имаше химия и хубост,това ме привлече в началото, а после ми хареса и играта му... абе прикова ме тогава. Още повече, че сега има голяма потготовка, а тогава печели конкурса и на другия ден буквално го цопват на сета. Хазал до последно не е знаела кой ще и партнира, имали са предвид друг актьор за главната роля, но Ч печели ролята с победата в конкурса.Хазал също е малко шашната тогава, защото го познава като лице само, не и като актьор... Снимките започват наесен и Чаатай няма роля все още, но ходи на сета за да свикне с екипа и в същото време посещава три месечни курсове по актьорско майсторство. Започва да снима през декември- то и в първата серия си личи според сезона. Хазал и другите снимат по къс ръкав, а Чаатай се появява чак в университета. Първия епизод се появява през януари
Както не веднъж съм казвала, направо девствен по въпроса е бил- стеснителен и с никакви умения пред камерата. Сега много ми липсва тази спонтанност още в първите му сцени с Хазал, сега ми е малко насилено присъствието му 
) От към актьорлъка, там за мен си беше по-зле и от на Чаатай първите серии
После вече задобря много Къванч, но не се е налагало да го изгърбват мисля 
Като се сетя как се карах на майка ми че гледа Мелодията- жена с професия пък ми седнала да ми гледа турски сериали...но я ме питайте мен сега, аз как ги гледам 
Миши 
сватба между Ели и Диана
Те онези не са фенове ше искат да падат сериалите им да играели пак заедно с Хазал 

Те онези не са фенове ше искат да падат сериалите им да играели пак заедно с Хазал 

Според мен тези мечти , и това за падане на сериалите си е детска работа, каквато всъщност е и много голяма част от феновете и на двамата 
По- късно го гледах с мишката, но само си затвърдих мнението.
но ВВ не ми харесваше и не го гледах там понеже не ми харесваше сериала..няма да се мъча само и само да го гледам него.това че съм му фенка незначи че всичко трябва да му харесвам
аз Чучулигата ще загледам,но си се познавам никак не ми харесват филми от миналия век и ако не ми допадне ще спра...голям праз че той е главния герой

, да си жива и здрава, че си го написала, да не го пиша и аз

Ок, може би повечето казват, така както и повечето от нас, че подкрепят и единия и другия и ще гледат сериалите, заради тях, но не съм усетила зов за падане на някой от сериалите 

Напротив 

Препоръчани теми