Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 938
  • 691
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, аз май ще се отделям от вашите редици.
Оказа се, че с последната диагноза на мъжа ми можем да кандидатстваме за Фонда. Така, че започчваме да подготвяме документи.
Аз също се чудя дали при Минчев или Ставрев да се запиша  newsm78
Точно говорех с една приятелка, която е пациентка на Ставрев, и тя ми каза така: Ставрев не е много обяснителен. Не обичал много да говори, но бил голям специалист и при него имали по-голяма успеваемост.
Минчев бил много бъбрив, но не си спазвал запазените часове и поняког асе налагало да го чакаш по 2 часа. Тъй като аз ще пътувам от Бургас, понякога гоня автобуси и немога да си позволя да чакам. Това ми е голям фактор макар да обичам повечко да ми говорят и обясняват

Ще наминавам да ви проверявам и ви стискам палци на всички  Hug

Sick #Cussing out НАСИ миличка толкова съжалявам , дано успеете още  с първата процедура  Hug  bouquet .  За тези доктори само съм чувала и ти като Пипи не си избрала    newsm78  ...  Минчев не знам кой е , дори не съм го чувала  Shocked Whistling
 Разгледай коментарите за темата " селена ин витро "  аз ги чета от началото на месеца .Само чакам да мине последната инсеминация за да и видя резултата и аз се " мятам "   Naughty Crazy Mr. Green
    Пожелавам ти Наслука и успех !!!  Hug  bouquet

hopy - то по добре спри цигарите , те и без това ще поскъпнат след нова година ( съжалявам за това ) , то манджите са лесна работа ...  Naughty Wink Hug  Peace

She_Mouse - Успех !  Praynig Hug

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 09:19 от KYKostova

# 31
nas, успех и от мен и не ни напускай  Hug И без това компанията тук не голяма  Mr. Green За съжаление и аз не мога да ти дам повече инфо за тези докита.

d1ddy, добре дошла! Разкажи нещо повече за себе си!

She_Mouse от колко време бебеправите?

hopy, наистина ако може поне да ограничиш цигарките ще е много добре!  Hug

Ох мен това чакане ще ме побърка! Днес е 7-ми ден след ИНСЕ-то. Тази сутрин се събудих отново с леки болчици в ляво... почти постоянно ме наболява корема... гледам да не се филмирам, просто се чудя дали и при другите е било така.
Цяла нощ едни сънища, едно чудо... явно мозъкът ми не спира да работи по тази тема.

KYKostova, толкова ти стискам палци последното ИНСЕ да ти донесе   ylinfant newsm30 passifier Кога се очертава да бъде ИНСЕ-то?

Прекрасна неделя, мили момичета!  Hug

# 32
Тони, ние нали бяхме в един ден с теб. И аз имам тъпи болки в корема от време на време. Но в интерес на истината такива имах и преди в двете седмици след овулация. И аз снощи сънувах глупости Mr. Green

# 33
toniliv , white duck , момичета ще ви дам съвет който ми даде моята свекърва. 20 какпки валериан преди лягане и ще спите като бебета  Laughing , аз от както го правя се чувствам страхотно . Валериана е на билкова основа и не пречи и не се пристрастяваш .Аз го вземам и понякога преди работа , когато ще ми е нервно и натоварено и превъзбудено особено когато се налага да стоим до късно на работа .... Sick Whistling Naughty

Иначе за болките в корема мисля че е нормално , поне при мен ги има след всяко инсе ...
   Дано да са свързани с положителни резултати  fertilization EFP preggo     smile3521

Стискам   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover     newsm35

# 34
toniliv, и аз постоянно броя дните сякаш не знам кога е била инсе-то Simple Smile На коя дата мислиш да правиш тест? Аз на 3-4, ако мога да издържа до тогава...
Започнах да чета за пореден път темите за ранни признаци, преди теста. Пълна лудост, аз ги знам наизуст вече!
И аз сънувам много бурно тези дни - много ясни, живи сънища...
А от вчера имам ужасни и чести газове...  #Crazy

# 35
Костова, благодаря ти Hug Аз спя, но снощи сънувах глупости. Но то е нормално, след като цял ден в интернет чета само такива Mr. Green Пожелавам ти успех, дано този опит е твоят опит Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
hopy, ти на 3-4 ден след инсето ли мислиш да правиш теста newsm78

# 36
На 3-4-ти Октомври имам предвид Simple Smile
3-ти е датата за цикъла ми.

# 37
А, така може Mr. Green

# 38
white duck, дааа мисля, че бяхме в един ден. Моята инсеминация беше на 15.09, неделя.  Hug
Аз смятам другия петък, 27.09, което се пада 12-ти ден след Инсе-то да си направя кръвен тест.
Даже ако пощурея съвсем може и в четвъртък  Blush Незнам след колко време излизат резултатите, ама докато ги чакам ще са ми необходими не 20 капки валериан, а поне 200!!!  Shocked
Ти кога смяташ да се тестваш и как?  Hug

hopy аз пък вчера имах киселини, което е много нетипично за мен! Ти на 3-4-ти пиклив тест ли ще правиш?  Hug

KYKostova, благодаря ти за идеята, аз понякога смуча валидолче (много ме успокоява и ми се приспива от него) или пия успокояващо чайче  Blush И мен като ми вдигнат кръвното на работа- веднага взимам валидолче, но гледам да е само в краен случай. Ти какво работиш, да не си счетоводтел?  Hug

Охххх, искам да ви кажа, че вече ми е по-спокойно, като знам, че не съм сама в лудостта си  Mr. Green  Whistling Joy

# 39
Моята инсеминация беше в неделя, а реинсето в понеделник. За теста не съм решила още, ще видим какъв акъл ще мидойде Grinning

# 40
  • Пазарджик
Ех много сте писали момичета  Hug

Костова ти до къде стигна кога ще ти е инсето този месец?

toniliv , white duck стискам ви палци и малко по спокойно не му мислете толкова. Кръвен мисля че може да се направи след 10 ден на процедурата и резултатите излизат още в същия ден.
Но както казах и по наред аз предпочетох да не правя тестове и да си изчакам деня.То пък взе че ми дойде 5 дни по рано  ooooh!

Колкото до д-р Даскалов нямам конкретна причина да не съм доволно но просто усещам че не е моят лекар.Не знам защо просто така го чувствам.Аз мисля да се запиша за консултация при Ставрев, едно момиче от форума е била при него и е останала много доволна.Забременяла е от 2-рото инсе. Поговорих и с моята гинеколожка и тя също ми го препоръча като много добър специалист.Та ще видим какво ще стане.

# 41
Здравейте, мили момичета! Как сте днес?

При мен седмицата започна с притеснение  Sad Днес ми е 22-ри ден от цикъла и 8-ми от ИНСЕ-то.
Появи ми се леко зацапване, видях го на тоалетната хартия след като пишках.  Sad
Пълна тъпотия... обадих се в клиниката, сестрата ми каза утре сутринта да направя пиклив тест и да й се обадя, каза, че трябва поне блеееееда втора чертичка да се появи. Аз рабира се ще направя и кръвен...
В момента съм на работа и се старая да не мисля много много. Ама ето сега пак ми се пишка и ме е страх да отида!  Sad

Сори, за смотания пост... искам да ви пожелая една много усмихната и положителна нова седмица!  Hug Прегръдки за всички!  Hug

# 42
Инсе на 11ти този месец, вчера солидно зацапване, преди два часа - кръвен тест - и рефрешвам през 2 минути за резултат.

На всичкото отгоре ТСХто ми (от днес) много по-високо отколкото очаквах, прилоша ми, за пръв път в живота ми съм с високо кръвно.  Да видим дали е от нетърпението или от нещо друго  Mr. Green

# 43
Aleksandra стискам палци!  Praynig

# 44
Не се класирам този месец Simple Smile
Другия - инвитро, и тъй.
Благодаря и успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт