Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 927
  • 691
  •   1
Отговори
# 270
Можеш. Както съм давала пример и преди: аз направих две стимулирани инсеминации в два поредни месеца. Забременях след втората.
Консултирай се с лекаря си.

# 271
  • София
Пипилота,и на мен ми е странна,ама не аз,а стаменов е завършил медицина Simple Smile сигурно има нещо предвид. стимулацията ми беше от 3 до 9 ден на цикъла,всеки ден 150 Менопур. вчера бихме прегнила на 10 ден вечерта в 19ч. днес в 13 инсето.. може би заради многото фоликули я е направил по-рано,за да могат само 2та водещи да се пукнат,че има още.4,които са само милиметър по-малки (заради поликистозата много фоликул,много чудо...) та така... по едно вриме днес имах леко пробождане и придърпване в кръста от страната на доминантните,надявам се да са се пукнали.. утре ще разберем,пък ако не стане-нругият месец пак:-)

# 272
Капри, зависи как се разберете с твоят доктор. По принцип може да започнете веднага със стумул. инсе.

Данделион, и аз съм с ПКЯ и се притеснявам какво ще стане със стимулацията. Все пак на фоликул 16 мм ми се струва доста рано за прегнил. Може и да не е още готово яйцето. По прочетеното от мен около 20мм , че и повече може да се слага прегнила, за да се спука. Но все пак не забравяме, че ние не сме лекари, а пък и д-р Стаменов е мн добър специалист и сигурно си знае работата.

# 273
  • Ст. Загора
Смайли, благодаря за отговора. Сигурно задавам глупави въпроси, ама ...като не ми е ясно. На първия преглед др. Стаменов каза или инсе, или икси, ела на 12 ден. Отидох, пое ме Персенска и каза: "Ясно, инсето ще подейства." Уви,  не стана. И затова питам.

Стискам ти палци, Смайли Peace

# 274
  • Пазарджик
Dandelionwine така е права си не не разбираме повече от докторите  Peace Щом така е преценил значи че е добре. Аз също съм ПКЯ и стимулацията с Клостил ми подейства добре за разлика от Серофен. Със серофена направих ужасно много фоликула но все малки.Едва един стана 18 мм. Но сега с Клостила имам само 1 и то 20 мм (беше в петък) и един по малък 13 мм.
Стискайте ми палци моят ден е утре. И дано док . е с лека ръка и всичко да е мине добре. Peace

# 275
Pipilota, стискам ти палци за утре! Дано всичко е както трябва. Пиши как е минало.

Капри, не се притеснявай за всичко, което не ти ясно, ако можем ще отговорим.
Данделион, стискам и на теб палци!

# 276
  • Ст. Загора
Dandelionwine така е права си не не разбираме повече от докторите  Peace Щом така е преценил значи че е добре. Аз също съм ПКЯ и стимулацията с Клостил ми подейства добре за разлика от Серофен. Със серофена направих ужасно много фоликула но все малки.Едва един стана 18 мм. Но сега с Клостила имам само 1 и то 20 мм (беше в петък) и един по малък 13 мм.
Стискайте ми палци моят ден е утре. И дано док . е с лека ръка и всичко да е мине добре. Peace

Пипи, успех newsm10 

# 277
  • Ст. Загора
Можеш. Както съм давала пример и преди: аз направих две стимулирани инсеминации в два поредни месеца. Забременях след втората.
Консултирай се с лекаря си.
Значи имам шанс Simple Smile Благодаря, Рут, да ти е здраво и щастливо бебчето newsm07

# 278
  • Ст. Загора
Момичета, спрях Дуфастон-а, сега чакам цикъла. Според вас кога трябва да се обадя за час: за 2,3ден или за 10, 11, 12 както предишния път? Благодаря ви  bouquet

# 279
  • Пазарджик
Капри аз ходя в рамките на 2 - 4 ден.Прегледа трябва да е когато си в цикъл и тогава се вижда дали нямаш задържан фоликул.Но за по-сигурно звънни да питаш док. той да прецени.

# 280
  • Ст. Загора
Капри аз ходя в рамките на 2 - 4 ден.Прегледа трябва да е когато си в цикъл и тогава се вижда дали нямаш задържан фоликул.Но за по-сигурно звънни да питаш док. той да прецени.

Пипи, ти къде ще правиш инсето? Моето беше в Надежда и трябва да призная, че тези на регистратурата не знаеха какво да ми отговорят като се обадих в петък след теста

# 281
  • Пазарджик
Капри аз ходя в Токуда - Виена Инвитро Център. Но както ти казах по рано трябва да отидеш по време на цикъл за да се видят дали имаш задържан фоликул или не.Теб стимулираха ли те с нещо?

# 282
  • Ст. Загора
Капри аз ходя в Токуда - Виена Инвитро Център. Но както ти казах по рано трябва да отидеш по време на цикъл за да се видят дали имаш задържан фоликул или не.Теб стимулираха ли те с нещо?
Не, Пипи. Бях на естествен цикъл и на 11ден имах 2 фоликула 19 и 29 мм. Биха ми Прегнил 5000 и след 36 часа инсемкнация. Затова сега питам какво да правя...А икой доктор да питам като веднъж ме гледа Стаменов, веднъж Персенска...

# 283
  • Ст. Загора
Не, Пипи. Бях на естествен цикъл и на 11ден имах 2 фоликула 19 и 29 мм. Биха ми Прегнил 5000 и след 36 часа инсемкнация. Затова сега питам какво да правя...А икой доктор да питам като веднъж ме гледа Стаменов, веднъж Персенска...

Имам предвид 19 и 20 mm.

# 284
  • Пазарджик
Капри не знам какво да те посъветвам. Обади се на този при който първо си се записала .Аз поради тази причина смених клиниката. Все ме гледаха различни док. и смо един път този при който се бях записала.И не знаех към кой да се обърна когато имам въпрос. Успех ти желая и давай смело. Почвай утре да им звъниш докато не ти дадат отговор.

Общи условия

Активация на акаунт