Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 903
  • 691
  •   1
Отговори
# 285
Dandelionwine, pipilota_85, CapricornS, успех момичета!  Hug Hug Hug
Аз също утре съм на преглед да видим как се развиват нещата! Дано всико е О.К.! Thinking

bouquet

# 286
  • София
Стискам ви палци,момичета:-) ние днес май имахме спукан фоликул на риеинсеминацията и цял ден ме наболява страната където бяха 2та най-големи, та доста по-позитивно гледам на нещата:-) сега остава чакането.. дано да имаме успех всички:-)

# 287
  • Ст. Загора
Капри не знам какво да те посъветвам. Обади се на този при който първо си се записала .Аз поради тази причина смених клиниката. Все ме гледаха различни док. и смо един път този при който се бях записала.И не знаех към кой да се обърна когато имам въпрос. Успех ти желая и давай смело. Почвай утре да им звъниш докато не ти дадат отговор.
Благодаря за куража, вярно се чувствам като пате в калчища...

Успех днес,Пипи Hug

# 288
  • София
Здравейте момичета първо да пожелая успех на Пипи и на всички останали.Аз много съм разочарована вече втори месец нещата не се получават не стигам до овулация.Няколко месеца ме стимулират с фемара и никакъв резолтат.Аз също съм с поликйстозни яйчници.Лекарката която ме следи е др Белчева от клиниката на Владимиров,та тя ме съветва за ин витро да ме стимулират ,но на мен ми се ще да пробваме с инсеминация.И тя сама не може да вземе решение  трябва аз да остава да чакам Владимиров вместо те да коментират как може да продалжим на пред и после да го коментираме и да вземаме решенията.Успех момичета а аз ще чакам до другия месец да видим какво ще решим
  bouquet

# 289
Креми, защоо не ти сменят просто лекарствоо, с което те стимулират? Не е кой знае какъв проблем, при нас с ПКЯ е много вероятно да не получи добър отговор при стимулация. СМеня се лекарството или като цяло тактиката и така. Има начин, ако трябва говори с д-р Владимиров. Не се отчайвай и гледай смело напред.

# 290
  • Пазарджик
Креми седни поговори сериозно с док. и искай да пробвате с друго лекарство. Не прибързвайте с инвитро все пак ПКЯ не е нещо кой знае колко страшно.Доста момиче от форума с ПКЯ включително и аз.Аз се повлиях много добре от Клостилбегит. Те иначе всички док. те насочват към инвитро и колко по ефективно било. И на мен ми го предлагат но аз предпочитам да пробвам по лекия вариант пък да видим.Успех!

Днес процедурата ми мина много добре. Но фоликула не се е спукал и в сяда ще ходя за реинсе и се присъединявам към отбора на чакащите. До тук май сме само две аз и  Dandelionwine ако има още някой да се обажда бързо  Hug Hug Hug

# 291
  • Ст. Загора
Dandelionwine, pipilota_85, стискам ви палци Hug
Sevianas, smile_86, успех и на вас Hug

Аз днес звънях като луда на секретарките и на спешния телефон и успях да се консултирам с един от докторите, който ми каза да отида на 4-ти ден от цикъла, т.е. на 21.11.  След дълъга телефонна борба успях да си запазя час за 21-ви и ..продължавам Simple Smile
Пипи, ако решат да ме стимулират, може ли да се обръщам към теб за съвети, защото това ще ми е първа стимулация?  bouquet

# 292
  • Пазарджик
Да разбира се не се притеснявай да ме питаш за какво то и да било  Hug Стискам ти палци и чакам инфо какво ще правите  Peace

# 293
  • Ст. Загора
Да разбира се не се притеснявай да ме питаш за какво то и да било  Hug Стискам ти палци и чакам инфо какво ще правите  Peace
Благодаря ти много  bouquet
Хубаво е, че има момичета като теб и останалите, които съветват "новобранците" и им повдигат увесените носове Hug
Пожелавам ни в най - скоро време да се преместим в темите за  newsm30

# 294
Здравейте, от 4 месеца съм пациентка на др Персенска в клиника Надежда.
След като ми назначи метфогама, имах овулация, фоликулът успешно се спука след инжекция прегнил. След първия опит нямаше резултат. На следващия месец ме стимулира с клостилбегит, пак ми биха прегнил, имах голям излив, лигавицата също ми беше ОК, но пак нищо... Предложи ми следващия път да направи пункция, но аз не разполагам с тези средства в момента... Всеки път има страшно много хора и тя не ми обяснява какво точно се случва... Чудя се дали има смисъл да продължавам да се надявам, че ще успея да забременея без ин витро... Cry

# 295
  • Ст. Загора
Здравейте, от 4 месеца съм пациентка на др Персенска в клиника Надежда.
След като ми назначи метфогама, имах овулация, фоликулът успешно се спука след инжекция прегнил. След първия опит нямаше резултат. На следващия месец ме стимулира с клостилбегит, пак ми биха прегнил, имах голям излив, лигавицата също ми беше ОК, но пак нищо... Предложи ми следващия път да направи пункция, но аз не разполагам с тези средства в момента... Всеки път има страшно много хора и тя не ми обяснява какво точно се случва... Чудя се дали има смисъл да продължавам да се надявам, че ще успея да забременея без ин витро... Cry
Willey, и аз съм пациент на Персенска. И при мен винаги има много хора, но аз не излизам от кабинета й без да съм си задала всички въпроси. Друг е въпросът до колко тя е изчерпателна.  Защо не запишеш следващия час при Шефкетова, тя не е толкова натоварена и ако не друго, поне ще си зададеш въпросите.  Не се  отказвай!

# 296
Момичета и аз да се "отчета" за днешния преглед.  Peace
Един фоликул около 23мм и лигавица около 17мм - докторката каза, че е много доволна.
Утре сутрин трябва да си сложа инжекция Хориомон 5000IU и в сряда трябва да сме на ИНСЕ в клиниката.  fertilization
Надявам се всички тук, скоро да се похвалим с  EFP Най-хубавият подарък за Коледа!  Hug  Hug  Hug

P.S. Има ли някой ползвал Хориомон?

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 22:45 от Sevianas

# 297
  • Пазарджик
Севи аз бях с Хореомон. Той е аналог на Прегнил но по нов вариант поне така мим казаха на мен. Много добри резултати имаш стискам палци.Аз в сряда ще правя реинсе  Peace Ти в коя клиника си ?

# 298

Пациенти сме на Виена ин витро в Токуда.
Благодаря и успех и на теб, Пипи!  Hug

# 299
  • Пловдив
До тук май сме само две аз и  Dandelionwine ако има още някой да се обажда бързо  Hug Hug Hug
А не Naughty, не само двенки  Laughing....тази седмица май ще е нашата - седмицата на инсетата в нашата темичка!!!  Hug Ти, Dandelionwine, Севи и аз....дано не пропускам някого....То аз май като гледам ще съм към края на седмицата, ама...все пак мисля, че ще е тази седмица..

Иначе вчера бях на преглед....абе, не са най-цветущите резултати този месец с тази стимулация...може би защото съм направила не един, а повече фоликули...Та равносметката за вчера на 13-ти ден - един фоликул вляво 16 мм и нещо и два вляво по 15 мм и нещо....Уж ще се целим в тоя вляво, но дано порастне и не му пречат другите...Вчера и днес по още 2 мерионала и дано този път подсилим нещата...

Пипи, стискам палци това да е ТВОЯТ опит!  Hug В сряда отново ще стискаме палци!  Praynig Praynig Praynig
Dandelionwine, само така!!! Само позитивен поглед на нещата и много ВЯРА!!! Стискам палци!  Praynig Praynig Praynig
Севи, много хубав фоликул и лигавица!  Hug Ще стискаме палци и на теб в сряда, но май вие с Пипи може и да се засечете! Айде, дано ви е на късмет!  Hug Hug Hug

Момичета, и аз ще имам нужда от стиснатите ви палци...че този месец много тегаво минава стимулацията, а за парите да не говорим.... Cry Но, няма да ги мисля...щом сме започнали няма връщане назад, просто ще се моля дано поне всичко това да даде най-прекрасния резултат!
Целувки за много хубав и положителен ден от мен!
  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт