Имам син, и искам второто да е момиче. Как да стане?

• 9 330
  • 63
  •   1
Отговори
# 15
извинете за невежеството ама някъде бях чела че за момиче се наблягало на млечните храни,Вярно ли е или всичко е божа работа.

# 16
  • София/Осло
Ооооооо миличка де да беше така...има какви ли не бабини деветини ,ама ако бяха вярни всеки щеше по поръчка да си ражда...Божа работа е всичко..Все пак успех ти желая Hug

# 17
  • Wonderland
Разбира  се ,че е божа  работа ,няма  как  яденето  на  определени храни  да  повлияе на  пола  на  бебето.Аз  лично  не  разбирам  хората  които  казват"- искам  много  да  имам  момче ( или  момиче) "Какво  значение  има  пола?Ако  се  роди  момченце  по-малко  ли  ще  го  обичаш?Важното  е  да  са  ни  живи  и  здрави  децата , а  пък  другото  божа  работа.

# 18
Стискам палци за момиченце! И аз живот и здраве след някоя и друга година искам да си имам и дъщеричка, но за съжаление сигурни рецепти няма.

# 19
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Раждането на момиче се благоприятства от: по-чести сношения и достатъчно дълго преди овулацията: подсилване на влагалищната киселинност чрез впръскване  на пяна от киселинен сапун, като начин за унищожаване на повече сперматозоиди Y.
 Има и един хранителен режим, но той трябва да се спазва няколко месеца преди зачеването, а и резултата пак не е сигурен. Ще потърся статията и ще ти я напиша.
 Ето: " По изпитана рецепта", но без никаква гаранция, се препоръчва преди половия акт жената да си направи промивка във влагалището: вода разредена с оцет за да имат момиче. ( аз не бих го направила де ).
Най-малко 4 месеца преди зачеването се спазва режим на хранене. За момиче- без сол, богат на калций и на магнезий.
За момче- промивки с вода и сода бикарбонат  и режим богат на сол и беден на калий.
Дори да правиш всичко това обаче пак няма 100% гаранция че ще имаш желания пол дете. Просто увеличаваш шансовете да си родиш каквото желаеш.
Успех!  bouquet

Последна редакция: чт, 02 фев 2006, 12:53 от adara

# 20
И аз искам момиченце да е второто, но за сега лекарката казва, че пак ще е момче. Изобщо не вярвам, че може по някакъв начин да се предопредели какъв пол ще е бебето преди да го заченеш. Всичко си е божа работа.

# 21
Здравеите и от мене..
Ами аз май дотук няма от какво да се оплача имам един батко на 6 години и една малка сладурка на 11 месеца.Наи-странното е,че винаги съм знаела, че ще имам три деца в ред момче,момиче и пак момче, звучи налудничево,знам, но засега е точно така:)Остава третото... Може би  е касмет.Много ясно,че каквото и да е ще си го обичаш и ще му се радваш, но определено е много хубаво да имаш и от двете:) всичко си е божа работа,но мисля,че ако много го искаш и вярваш,ще стане.
От все сърце ти желая тази радост!!!

# 22
  • София-там нейде в западната част
 божа работа е всичко не ми се вярва че защото съм яла много млечни неща да имам момиченце  newsm78
успех ви желая  Heart Eyes

# 23
Наистина е божа работа.Аз също не съм яла много млечни храни,а наблягах на киселото и имам момиче.
Успех в правенето на момиченце.

# 24
  • На небето
На мъжа ми брат му и жена му, поради тази причина не правят 2, ако били сигурни, че ще е момиче, щели веднага да го направят и питат който сварят какво да направят за да е момиче. Та всичко май е Бога работа. Всичко което казват са само относителни теории.

# 25
Раждането на момиче се благоприятства от: по-чести сношения и достатъчно дълго преди овулацията

аз ей това правех и резултата е налице

# 26
  • с/у ОколоМръсТното
Гаранция за женско са:
 - Брус Уилис
 - Стефан Софиянски
 - .....

Laughing Laughing Laughing

# 27
Ние пък какво ли не правихме и ей на  Laughing резултата също е налице
Та за едно съм сигурна - Божа работа си е това  Mr. Green

# 28
  • На небето
Раждането на момиче се благоприятства от: по-чести сношения и достатъчно дълго преди овулацията

аз ей това правех и резултата е налице
По принцип сперматозоидите носители на Х хромозоми са по издръжливи, от сперматозоидите носители на Y хромозоми, които пък са по бързи и затова препоръчват ако желаете момиче да правите секс малко преди овулация, но е от значение и киселинността на влагалището. Жените задължително са носители на Х хромозоми и като се съберат мъжкия сперматозоид с носител на Х хромозоми със женския Х хромозоми и се получава момиче, а ако се свържат женските Х с мъжките Y се получава момче. Биологично е така, но все пак Бог е определящия фактор.

# 29
  • вляво от асансьора
Ееееех, то ако ставаше така.Все пак пишете на щъркела, може да ви удовлетвори желанието. Laughing
Всичко е Божа работа, но ти пожелавам да си имате момиченце!

Общи условия

Активация на акаунт