Имам син, и искам второто да е момиче. Как да стане?

• 9 336
  • 63
  •   1
Отговори
# 30
Аз като майка на 2 дъщери мога да кажа, че обожавам кис. мляко...задължително преди лягане изпивам по една кофичка и това е така от както се помня...може и да ми се смеете, но не си ли взема дозата немога да заспя....и още като бях ученичка една позната на майка ми каза, че с този прием на кис. мляко само женски деца ще имам....така и стана....

# 31
  • София
По принцип сперматозоидите носители на Х хромозоми са по издръжливи, от сперматозоидите носители на Y хромозоми, които пък са по бързи и затова препоръчват ако желаете момиче да правите секс малко преди овулация, но е от значение и киселинността на влагалището..
Цитат
При мен май това проработи-бях много изненадана, че съм бременна, защото с мъжа ми правихме секс 3-4 дни преди овулация и после заминах на очни.

# 32
То май си е Божа работа какво ще е, ама дано вашето желание се сбъдне и да имате една малка принцеса. Laughing

# 33
  • София
Мисля че е божа работа- но имам позната която като тебе е имала момиченце и искали момче- направили го по някаква японска схема и се получило- е при повечето познати при които направихме пресмятането- нещо с годините на бащата и месеца на зачеване беше- се получи- но аз нали съм все на опъки се оказа по тази схема че трябва да съм момче! Sick
така стана и с моето бебе- уж момиче по всички бабини дивитини- а доктора отсече- момче- е така стана

# 34
Ами - ето ви една рецепта.
По време на секс бащата стиска зъби и му отхапва пишока. Wink

# 35
Аз като майка на 2 дъщери мога да кажа, че обожавам кис. мляко...задължително преди лягане изпивам по една кофичка и това е така от както се помня...може и да ми се смеете, но не си ли взема дозата немога да заспя....и още като бях ученичка една позната на майка ми каза, че с този прием на кис. мляко само женски деца ще имам....така и стана....
и аз съм страхотен млекоядец, кисело мляко задължително по кофичка на ден, понякога и повече  Embarassed, а пък съм мъжка мама.....не ги вярвам аз тия работи

# 36
Сори за спама, но как се правят тогава близнаци???  Embarassed Защото ми се ще някой ден като се реша пак да забременея да са две  Praynig Иначе ние искахме момче и наблегнахме на бирата Wink И помогна доста!!! Hug

# 37
По принцип сперматозоидите носители на Х хромозоми са по издръжливи, от сперматозоидите носители на Y хромозоми, които пък са по бързи и затова препоръчват ако желаете момиче да правите секс малко преди овулация, но е от значение и киселинността на влагалището. Жените задължително са носители на Х хромозоми и като се съберат мъжкия сперматозоид с носител на Х хромозоми със женския Х хромозоми и се получава момиче, а ако се свържат женските Х с мъжките Y се получава момче. Биологично е така, но все пак Бог е определящия фактор.
по принцип си съвсем права, но цедка за по-тлъстичките Х няма как да си сложим  Laughing

Сори за спама, но как се правят тогава близнаци??? Embarassed
увиваш с индиго и после действаш  newsm08

# 38
Гледах в едно предаване на доктор Фил как една преподавателка по балет с 2 момченца отчаяно желаше да има момиченце. Тя беше решила да го направи по някаква технология, приложима при селектиране на едър рогат добитък/извинявам се ако звучи обидно.но се използва и при хора Wink/ и само търсеше морална подкрепа. Правят следното-спермата на мъжа се поставя при специални условия, при които сперматозоидите носители на мъжки/женски/ пол се унищожават, след което спермата се поставя в майката. Не е инвитро, а като при чужд донор. Не знам доколко го обясних правилно. Не казаха колко струва. Не знам дали се прави в България и ще търся информация, защото много искаме момченце, а не смятам да имам 3, за да опитваме. Но и момиченце да е отново, пак ще съм щастлива.

# 39
Ако това за млечните храни беше истина то аз трабваше да родя задължително момиче. имам прекрасен син на 3м. , а на ден изпивах по 1л. пр. мляко, изаждах по1 к.мляко и поне 200 гр. сирене за кашкавала да не говорим. е как смяташ, дали е вярно?

# 40
разбира се че е божа работа, но има и един китайски календар които е много ефикасен, лично сме го изпробвали и е ок

# 41
Знам за една таблица (за смяната на кръвта), по която която може да се изчисли пола на бебето. Колко е сигурна обаче, това е друг въпрос.

# 42
Това, което ми е известно са ти го написали-за момиче-калций и магнезий и ограничаване на солта /нтрий/.
Виж тук
http://rozali.com/pregnancy.php?l=a&p=2
и особено тук /таблица за зачеване по месеци/
http://www.rozali.com/pregnancy.php?l=a&p=31

# 43
Не вярвам на подобни неща.
Силно ви стискам палци за девойка  Grinning

# 44
То това не е концерт по желание Laughing Laughing
Божа работа е!
 А какво лошо има ,ако е момче? Thinking
Не е ли по важно да е живо и здраво?