Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 126

• 61 856
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте!

Поизчетох ви, малко по диагонал, ма в час съм вече.
Лакуна бейби, кураж, мило! И на теб и на сестрьонка. Има тя доста добри шансове, както го обясняваш. Слушай сега, понеже Нежо (брях, ква вътрешна рима се получи, не щеш ли) е и мое аморе, с пижамите мога и аз да се заема, ти гледай да вдъхваш кураж на сестрьонка и да я рязсмиваш, че това много помага, а пък ти си си бойна мацка и може да се разчита на теб (аз нали чета). Та и аз много се запритесних за общото ни аморе (малко на триъгълник замяза работата, ама нейсе, шсе разбЕрем) и ако трябва, ше се погрижа - лимони, портокали - квото трябва. Тез неща ти ги казвам да те успокоя.

Целувки и добра енергия пращам и на двете ви.
  love001  love001

# 346
  • София
Кристофер, да е живо и здраво и голямото ти пате!  Hug
Много, много късмет и щастие!   bouquet

Днес е Международен ден на учителя!
Честит празник на всички настоящи и бивши учители! Пожелавам им много здраве и късмет!   bouquet

# 347
Лакун, Светле Hug Hug, ей го Нежо.... newsm78

Nejat İşler'in hastalığı ne?

Sedef hastalığının ilerlemesi nedeniyle bu sezon Beren Saat ile başrolü paylaştığı İntikam dizisinden ayrılmak zorunda kaldığı açıklanan Nejat İşler'in sağlık durumu, yakın arkadaşlarını üzmeye devam ediyor.

http://www.gecce.com/foto-galeri/unluler/nejat-islerin-hastaligi-ne?p=1

Честито и на учителите!  bouquet  bouquet  bouquet  Днес много празници се оказаха....! Peace

# 348
Честит празник на патетата -учители!  bouquet
Честит празник на старозагорските патета!
Честит празник на детенце, Крис- да ти е живо и здраво, да сбъдва мечтите си и има късмет!
На теб, да имаш търпение

Лакунчик, колото пъти на ден се сетя, все пращам патешка енергия, дано достига Hug

Марице, кво се ската ,като ти казах,че идвам към топлото hahaha

# 349
Лиа, благодаря за инфото, ама не разбирам турски, а и чичо Гугъл май не е учил.

# 350
Оооо Светле Hug и аз чакам някое разбиращо пате да се смили и да преведе Praynig Wink

# 351
Честито порaснaло пaтенце нa Крис! Дa е жив, здрaв и много щaстлив! Седефчето и тя имa прaзник.Дa им е честитa рожбaтa! Ники кaк можеш дa говориш тaкa зa мене, a Simple Smile Съботa е все пaк, не съм в мaтрицaтa.Aко ти трявa топло и влaжно, тукa е зa тебе.

# 352
Трябвало да се родя на топло и на вода, в другия живот не патка, гларус, чайка ,кво ще да е но на топло море и плаж, в краен случай, може и баровка, няма се сърдя много Mr. Green

# 353
  • Разград

Скрит текст:
"Fatih" - 1 епизод с руско озвучаване

http://maxserials.tv/news/fatikh_zavoevatel_fatih_tureckij_serial/2013-10-05-3297

"Fatih" - 1 епизод със хърватски субтитри

http://www.sultanovadruzba.net/1-epizoda.html
http://www.balkanje.com/osvajac-ep01-video_cd9747807.html

# 354
Ох, Ники Hug, видя ли така снимани палми, вече само фотката на Лор Hug си представям, с ония катерещия се по палмата чернокож, която после Жапчето Hug преправи и стана моя любима Peace....та като видя палми започвам да се хиля....за ужас на околните Wink
Скрит текст:
- това нали го знаете? hahaha

# 355
След толкова години адски силно слънце, влага, палми и всичко там свързано с такива места, за мен пълноценната почивка е на планина с топъл минерален басейн.
Май истината е такава - кой където не е в момента, му се струва добре.

# 356
Марице Hug, къде е това джанъм? newsm78 Мога ли да ти нося куфарите до там? hahaha

# 357

Above the Fog, Asturias, Spain

# 358
Марице Hug, къде е това джанъм? newsm78 Мога ли да ти нося куфарите до там? hahaha

Мога да помагам. Направо ми взе думите от устата.
Дъхът ми спря от гледката. И ще възкликна: Боже, колко красиви места има по тоя свят, боже!

# 359
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Здравейте, прекрасни пернати  Hug Благодаря ви отново за всичко.     bouquet

Малко ми е нанагорно тези дни и затова ме няма. Горе-долу нещата са добре, но гоним по-добри резултати.  Wink
Светле, много ме разсмя. Разрешавам ти да опереш аморето, само не му давай да пие... портокалов сок  Mr. Green щото не знам дали няма да си шокира организма.

Желая ви прекрасна, слънчева неделя!
Довечера ще прелетя отново над гьола, дано да имам сили, де.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт