Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 126

• 61 863
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
 Hug
И аз минавам да ви информирам за "Беглецът"  Heart Eyes Въпреки, че няма превод (само на арабески  Mr. Green), минали са два епизода. Екшън с мафиотска драма !
Ето го Берк (Ертан Демир) и интервюто му в radikal http://www.radikal.com.tr/hayat/arazli_rollerin_adami_bu_kez_maf … _veliahti-1153299
"...не знам, мисля , че тъгата ме е сграбчила по-рано в детството ми." така си го преведох  Laughing
Играе зет (и е син също на мафиот) на Кръстника на мафията. Един много амбициозен човек, който би направил всичко за власт. Един безскрупулен човек. Много лош характер. Имало някои добри неща в лошата страна, но това сме щели да видим по-късно.
"Незабравимата" реве... Вълчо от долината прави екшън сцените ... има едно докторче, което го закърпи Серхат, еднакво добър и като хакер-разбивач на банкомати (в свободното си време от "шев и кройка"  Joy) ..

Иначе Ертан си хвърли хълката на Мервето (жена му, щерката на Кръстника), ама на нея не й пука  hahaha Готви се за Дона Карлеоне   Thinking
Скрит текст:

# 376
Петане Hug, мерси за краткото резюме на дизито с Берк до тук Peace

Я вижте нашият Енгин Алтан като рокмузикант Party Party Party

# 377
# 378
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И аз като Беррак, бих казала: "ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКО НАМИРА!!!!"  Heart Eyes
Явно има здравословен проблем и е достатъчно отговорен, за да напусне сериала, след като бе намерен (или той го е предложил) заместник за ролята му.
Какъвто и да е проблема - има приятели, фенове, доктори, които да му се притекат в помощ, без да се тръби из пресата  #2gunfire
Да минава бързо, както казват турците   Praynig Peace

# 379
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Петане Hug, мерси за краткото резюме на дизито с Берк до тук Peace

Много е готин!

# 380
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ванинка,  Hug гечмиш олсун!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Благодаря за песничката и пожеланията! Да ти се връщат!

Ох, добрах се до гьола. Направо си станах сухопътна патка  Mr. Green но нямам никакво време. А като го имам - заспивам  Laughing
Благодаря ви за кратките резюмета, на Мистик за думите на аморето    bouquet и на всички плаващи и прелитащи за вниманието.   Heart Eyes

Когато видях за първи път Нежат в "Откраднати очи" се скъсах да мисля тоя човек откъде го познавам, даже приятелите ме майтапеха, че имам таен любим турчин. След време, като отново се сблъсках с него вече като обитаваща гьола, си дадох сметка, че явно се знаем от друг живот  Laughing Четейки думите му днес, се уверих със сигурност, че някъде и някога сме се срещали  Wink
Ех, Нежатеее, моля те, оздравявай!  Praynig  Heart Eyes

В ПО казвате няма нищо ново, а? Да спра да го свалям и трупам на харда  newsm78
Петане, има ли някъде линк за онлайн към Качак, да погледна хубавото, лошо момче кви ги върши?

# 381
...
Петане, има ли някъде линк за онлайн към Качак, да погледна хубавото, лошо момче кви ги върши?
Има, има... има и с арабски субки (с чертички и вълнички) Mr. Green до призори го е превел и качил  #Crazy за братята  Grinning мисля да му пиша, че съм готова да му стана сестра, та дано ми направи превод и на eng.  hahaha
Kaçak 2 Bölüm Tek Parça HD 1080p Süper Kalite)

Kaçak 1 Bölüm izle Tek Parça 24 Eylül)
Скрит текст:
еп.2
еп.1
Забравих да спомена, че Ертановата кадъна Мерве е имала ож-беж със Серхат (Вълчо), спаси и живота от мафиотите, но нищо не можа да направи, когато Ертан го замъкне в цветарската оранжерия и го зарови полужив между аспарагусите с един патрон в гърба ... Имаме подозрения и за ДНК-то на детенцето й  hahaha

# 382

Breath of Life    с БГ-субове
Скрит текст:
Hug

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 22:07 от lia-martin

# 383
  • Разград

Преди време беше излязла информация, че ще снима филм с Atiye. Може би снимката да е от филма.

# 384
Лек и ползотворен ден, патюшки!

(Холандия)

# 385
  • Разград

# 386
  • Разград
Да отразим и събитията от вечерта. Малко фотки от тази вечер и някои друг пост от туита.

Позволени средства...

Нема ора и са викнали водопроводчици!

Защото с лозарска ножица по-трудно се режат пръсти после при гестаповския разпит Wink

- според мен, ги е страх, че някой с верига може да им отмъкне загражденията. Или пък може нарочно да ги прережат

Арестувани.

Отзад е много интимно с полицаите - повече от протестиращите са Simple Smile

Като не знаем кой предложи Пеевски,можем да видим. Къде живее Орешарски

Разчистват поркинга до банята, може да го изкарат през Джамията, отивайте.

Има "доброволно легнали на земята", но не арестувани. МВР не пуска журналисти до легналите.

За сега полицията достойно защити държавността, Констутиционния Съд и Пеевски от наглите провокатори. Браво.

И газ ли срещу нас?

И пак танцуваме

Животът е кръговрат, а в България се въртим около талията на Пеевски.

# 387
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ванче - и за фотките и за коментарите Hug newsm10  love001 smile3525

# 388
Гледам Ванинка се е разписала, а не е отразила успешната премиера на филма Halam Geldi днес, в Анталия, на филмовия фестивал "Златният портокал"
Тежка драма, засягаща женитбата на момичета,  още деца smile3511

Ванче Hug Peace, Марице Hug

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 23:40 от lia-martin

# 389

Общи условия

Активация на акаунт