Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 126

• 61 829
  • 747
  •   1
Отговори
# 660

Лакунче, да ти е живо и здраво порасналото пате Heart Eyes Hug и ти, и всички покрай теб Heart Eyes Heart Eyes

# 661
Лакунчик Hug още весели мигове по повод рождения ден на сина....да ти е жив и здрав, да те радва, да стопля сърцето ти  bouquet  bouquet  bouquet

Само не разбирам..той, синът, те следва, ама къде си помъкнала още 4 патенца hahaha

За мама Патка Heart:

# 662
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лакуни Hug newsm51 Ей ти и един букет за празника!
Да ти е живо и здраво момчето, мило! Да порасне голям и силен мъж!

А за аморето - ми как не бе мило - аз  кат съм поела ангаджимент - изпълнявам! Само чакам да се поосвободиш малко, че да си го поемеш. Щот аз и други аморета имам - сърцето ми голяяямо, много място има - та трябва и тях да наглеждам.

А туй дизи, новото - гледам, че и Джансел там. И на наш Къванч русия кака му Мелтем.
Ко пише? Сега ли се снима или предстои?

# 663
  • Разград
А туй дизи, новото - гледам, че и Джансел там. И на наш Къванч русия кака му Мелтем.
Ко пише? Сега ли се снима или предстои?

Не се знае още кога ще започнат снимките, но тази седмица Джансел започна снимки за игрален филм.

Скрит текст:

# 664
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Май улучих поне края на деня, но да пожелая с песньонката момчето на Лакунка да порасне голямо като батко си Майкъл и по-голямо де, че светът да му е до колене  Hug Peace

А текстът й е и да си го мислят често и двамата Heart Eyes Laughing:

Скрит текст:
Michael Buble - Чувствайки се добре

Птици, летящи нависоко,
ти знаеш как аз усещам.
Слънцето е на небето,
ти знаеш как аз усещам.
Тръстики, носещи се наблизо,
ти знаеш как аз усещам.
Това е ново начало,
това е нов ден,
това е нов живот
за мен.
И аз се чувствам добре.

Рибата е в морето,
ти знаеш как аз усещам.
Река, течаща свободно,
ти знаеш как аз усещам.
Цветът е на дървото,
ти знаеш как аз усещам.
Това е ново начало,
това е нов ден,
това е нов живот
за мен.
И аз се чувствам добре.

Водно конче се показва на слънце,
ти знаеш какво аз имам предвид, не знаеш ли?
Всички пеперуди се забавляват,
ти знаеш какво имам предвид.
Спи спокойно, когато денят си е отишъл,
това е, което имам предвид.
И този стар свят е Нов свят,
безочлив свят,
за мен,
за мен.

Звезди, които блестят,
ти знаеш как аз усещам.
Ухание на бор,
ти знаеш как аз усещам.
Оо, свободата е моя
и аз знам как усещам.
Това е ново начало,
това е нов ден,
това е нов живот.
Това е ново начало,
това е нов ден,
това е нов живот.
Това е ново начало,
това е нов ден,
това е нов живот
за мен.
И аз се чувствам добре.

# 665
Добро утро, станала съм рано, спи ми сееее smile3511 Изчезвам....ето тук Praynig

Скрит текст:

Hug

# 666
Да ви почерпя по една турска баклавичка /от това, което е останало/ hahaha

http://www.gecce.com/foto-galeri/unluler/cem-yilmazdan-baklava-jesti

# 667
Diren Cami Patladı Çapulcular bile bunu yazdı

# 668
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Hug Благодарности, ей!  Heart Eyes Да ви се връщат стократно пожеланията!

Какво сега пак Ердо, кой му е крив  Mr. Green

Ванинка, много хубав текст  Peace  Heart Eyes  От баклавата няма да си взимам, щото не люблю.

Светлина, в теб ми е надеждата  Wink

# 669
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
New interview!For the first time Yigit talks about the health problem he had in the summer. It was serious but now everything is OK.That's why he refused many proposals for TV series.Just when he thought that he would return on TV in January, he had the proposal for Intikam. He was 10 times more nervous in Intikam because he didn't want to betray Nejat and rest of the team.
Sometimes he would like to have a child.His nephew is like a son to him.His niece has the same eyes with him. When they are together he is very proud and thinks that it would be nice to have a daughter.The most precious thing in his life is his family.

newsm78 айде и тоз бил болен... аз хубаво съм набрала инерция, да стегна куфарите и да ида да ги лекувам  Mr. Green кат хвана една тояга, всичко ще им мине.

пускам интервюто в скрит текст, щото е на гръцки... по-късно, ако ми остане време, ще питам Гуги за превод  Laughing

Скрит текст:
Καιρό έχουμε να τα πούμε μεγάλε. Γενικά καιρό έχεις να εμφανιστείς κ μας έλλειψες ! Εντάξει , βγήκε ανακοινωθέν κ μάθατε το λόγο της απουσίας, οπότε όλα οκ φαντάζομαι! ( γέλια ) Ώπα, μπηχτούλα για τη μανούλα ήταν αυτό; Πουλιά πιάνεις στον αέρα ! ( γέλια) Όχι μωρέ, τι μπηχτή...Η μάνα μου εξάλλου είναι σαν κ εμένα..Δλδ εγώ είμαι σαν εκείνη ! ( γέλια) Ό,τι κ να μού πουν, αυτό που θέλω να πω θα το πω. Έτσι κ εκείνη...Της έχω πει να μη λέει δημόσια κάποια πράγματα αλλά , αν θέλει να τα πει ποιος την κρατάει τη Σμυρνιά ! Δεν πα να φωνάζω εγώ...Εντάξει, το εχω αποδεχτεί πλέον ! Εξάλλου δεν μιλάει για να προβληθεί η ίδια ή για να διαφημίσει εμένα. Έχει 1 αυθεντική άγνοια κινδύνου η Meral . Μιλάει στον κάθε δημοσιογράφο, όπως θα μιλούσε σε 1 δικό της άνθρωπο στο σαλόνι τού σπιτιού μας. Δεν έχει συνηδειτοποιήσει απόλυτα τι εστί συν..Κ τι αντίκτυπο μπορεί να έχει κάποιες φορές κάτι που θα πει. Αυτή την αμεσότητα την έχεις κ εσύ. Αμεσότητα έχω , αλλά λέω πάντα ακριβώς αυτά που θέλω να πω. Δε θα μου εκμαιεύσει κανείς οτιδήποτε παραπάνω. Υπάρχουν πολλά που δε θες να πεις δημόσια; Βεβαίως, πάρα πολλά. Προσωπικά κυρίως αλλά κ επαγγελματικά. 1 κ με πήγες στα επαγγελματικά..Δε σε έχω ακούσει ποτέ , κ είναι προς τιμήν σου αυτό, να πεις κακό για κανένα συνεργάτη. Ακόμα κ σε πρόσφατες δουλειές που δεν πήγαν καλά, εσύ υπερασπίζεσαι τους πάντες. Ξέρω πολλούς που θα τα έριχναν στο σενάριο, την παραγωγή, το promo.. Όχι, το θεωρώ βλακώδες αυτό. Ανάγωγο κ πολύ προσβλητικό. Όχι προσβολή για τους άλλους, για εσένα τον ίδιο. Δε γίνεται να φτύνεις εκεί που έτρωγες. Στην τελική αν όλοι αυτοί που ανέφερες ήταν μακάκες εσύ είσαι 10 φορές μεγαλύτερος μακάκας που συνεργάστηκες μαζί τους, έτσι δεν είναι; Σε ενοχλεί που σε ρωτάνε για το SON κ τα Δάκρυα; Όχι, λογικό είναι. Εξάλλου δε λένε κάτι που δεν ισχύει.Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν να τα μυρικάζουν ενώ πέρασε πια καιρός κ κύλησε νερό στο αυλάκι. Κ να πω κ κάτι άλλο; Για το SON ούτε 1 δε σχολίασε ποτέ το πόσο καλά πάει έξω.Μόνο για την εδώ αποτυχία ρωτάνε. Να σε πάω ξανά στο θέμα με την υγεία σου. Δε θέλω να μου πεις τι είχες αλλά το πόσο επηρέασε, αν επηρέασε , την ψυχολογία σου όλο αυτό. Πρέπει να ρωτήσεις την οικογένειά μου, νομίζω ..Ό,τι κ να πω ο ίδιος είναι λίγο. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Πρώτη φορά στη ζωή μου. Έχω περάσει θεματάκια υγείας, αλλά ποτέ δεν πολυέδινα σημασία. Κ ξαφνικά τώρα ήρθαν τα πάνω κάτω. Έβλεπα με το μυαλό μου τα χειρότερα σενάρια. Όχι να “αποχωρούσα” κ τέτοια. Αυτό, δε με τρόμαζε . Όχι τόσο, τουλάχιστον. Εξάλλου δεν έχω κ ανοιχτές υποχρεώσεις πίσω μου. Ούτε παιδιά ούτε σκυλιά. Όποτε με “καλέσουν ”, παίρνω το βαλιτσάκι μου κ πάω..Θα μου πεις οι δικοί σου; Εντάξει , οι γονείς μου έχουν τη Ceyda κ εκείνη τους γονείς κ το παιδί της. Οπότε αυτό δε μού φαντάζει φοβερό. Αλλά την ανημπόρια την τρέμω. Κ το πιο ανώδυνο σενάριο που έφτιαχνα στο μυαλό μου, ήταν αρκετά τρομαχτικό ώστε να χάσω τον ύπνο μου. Μέχρι μέσα Αυγούστου που έκανα 1 εξέταση η οποία έδειξε ότι τα σενάρια τρόμου που επινόησα ήταν για τον κάλαθο των αχρήστων, πέρασα πραγματικά άσχημα. Κ δυστυχώς ταλαιπώρησα κ την οικογένεια, όσο κ αν προσπαθούσα μπροστά τους να το παίζω άνετος. Με ξέρουν πολύ καλά για να καταλάβουν περισσότερα από όσα λέω. Περαστικά λοιπόν ! Κ διαφωνώ ριζικότατα με όλα τα μακάβρια που είπες. Μη χειρότερα. Τι θα πει δε σε νοιάζει κ να φύγεις γιατί δεν έχεις οικογένεια; Εξάλλου σε παλιότερη συν αλλά κ σε κουβέντες μας έχεις δηλώσει πόσο λατρεύεις τη ζωή. Καλά, αυτό εννοείται. Ξέρεις κ κανέναν με σώας τας φρένας που να μη τη λατρεύει; Αλλά από την ώρα που γεννιόμαστε, έχουμε στην τσέπη το εισιτήριο αναχώρησης. Μόνο την ημερομηνία δεν ξέρουμε, είναι ανοιχτή..Αυτό που προσπάθησα να πω είναι ότι θα έφευγα με λιγότερες έννοιες από ό,τι 1 οικογενειάρχης κ δε θα άφηνα ανθρώπους ξεκρέμαστους. Αυτό. Από εκεί κ πέρα ισχύει αυτό που σού έχω πει παλιότερα : στην ταφόπλακά μου θα γράφει “ Άντε μαμηθείτε ξεφτιλισμένοι που συνεχίζετε να ζείτε ενώ εγώ ψόφησα ” (γέλια) Αρνήθηκες σενάρια επειδή δεν ήξερες αν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις από θέμα υγείας. Άλλοι όμως φεύγουν κ παρατάνε παραγωγές στη μέση. Η Meryem, ο Nejat..Θα ήθελα 1 σχόλιο. Καμία σχέση το 1 με το άλλο. Στους συγκεκριμένους έτυχε κάτι απρόοπτο κ απρόβλεπτο που τους ανάγκασε να σταματήσουν. Εγώ ήξερα εκ των προτέρων ότι πιθανόν να χρειαστεί πολύμηνη νοσηλεία ίσως κ επέμβαση, οπότε πώς να έλεγα ναι; Δλδ στη Meryem ήταν απρόβλεπτο μου λες; Τη 1 έκανε διακοπές κ την άλλη έπαθε υπερκόπωση; Ή ο Nejat δεν ήξερε ότι κάποιες συμπεριφορές οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε κάποια συγκεκριμένα αποτελέσματα; Σοβαρά θες να σχολιάσω συναδέλφους κ μάλιστα για θέματα υγείας; Πας καλά; Μιλάμε εξάλλου για 1 κοπέλα σε ενδιαφέρουσα, άρα με ιδιαίτερη ψυχολογία κ για 1 άτομο με ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση όπως ο Nejat. Αρνούμαι κ να διανοηθώ ότι αποχώρησαν από οπουδήποτε λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς ή βεντετισμού. Κ τέλος εδώ. Πάντως η αποχώρηση τού Nejat σε ξανάφερε στη μικρή οθόνη.. Έτσι..Ακριβώς τη στιγμή που ήμουν σίγουρος ότι θα είμαι κάπου από Ιανουάριο το νωρίτερο. Σε άγχωσε πιθανή αντίδρασή του; Τι αντίδραση; Η αποχώρηση ήταν επιλογή του. Δεν έβαλα εγώ μέσα ( που δεν έχω κ που δε θα έβαζα κ να είχα ! ) να του πάρω τη θέση κ το ρόλο !! Θα τον αντικαθιστούσε ούτως ή άλλος κάποιος.. Σε έπιασα όμως να είσαι ανακόλουθος.. Ναι; Για πες.. Δηλώνεις επανηλειμμένα ότι δε βλέπεις τις σειρές σου, στην Εκδίκηση όμως σε βλέπεις λες . Άλλο αυτό. Εδώ κάνω 1 αντικατάσταση κ είχα το άγχος να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων 10 φορές παραπάνω από ό,τι σε άλλες δουλειές. Έπρεπε να μη προδώσω το Nejat κ τους λοιπούς συνεργάτες. Έτσι με είδα για να επισημάνω λάθη κ ατέλειες κ να τα διορθώσω. Γενικά εξακολουθώ να μη με παρακολουθώ on screen. Είσαι πια 41. Δε σού μιλάω για γάμο, αλλά σού λείπει 1 παιδί; ( βαθια ανάσα) ..Κάποιες στιγμές... Θα ήθελες να αποκτήσεις ; ( Μικρή παύση) ..Κάποιες στιγμές.. Παλιότερα είχες αναφέρει ότι είχες αποφασίσει να κάνεις παιδί κ εκεί πάνω, από εγωισμό χωρίσατε ! Αν είχε υπάρξει παιδί τότε, πόσων χρονών θα ήταν; 24. Αν ήταν κόρη ίσως να ήμουν κ παππούς ! Να διευκρινίσω ότι χωρίσαμε από δικό μου εγωισμό, όχι της κοπέλας κ το κλείνω. Ο ανιψιός σου ικανοποιεί , σού ξεγελά μάλλον λίγο το πατρικό ένστικτο; Ναι, σίγουρα. Σαν παιδί μου τον έχω. Κ χωρίς να επωμίζομαι τις ευθύνες που θα είχα αν όντως ήταν δικός μου ! Αλλά εκεί που ζηλεύω είναι με την ανηψιά μου, η οποία μού μοιάζει πολύ στα μάτια. Κ στο χρώμα κ στο βλέμμα. Αν λέπεις μόνο μάτια δεν καταλαβαίνεις ότι δεν είμαι εγώ. Εκεί μπαίνω στο τριπάκι να φανταστώ τι ωραία θα ήταν να έχω 1 κόρη να μού μοιάζει. Όποτε βγαίνω με την ανιψιά μου καμαρώνω σα γύφτικο σκεπάρνι ! Ποιο είναι το πολυτιμότερο πράγμα στη ζωή σου; Η οικογένειά μου. Οι γονείς, η αδερφή μου... Οι γονείς μου έχουν κάνει τα απίστευτα για μένα, κ η αλήθεια είναι ότι τους έχω βγάλει την πίστη 40 χρόνια τώρα..Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω για αυτούς , τα λόγια δεν αρκούν..Η Ceyda πάλι..Τη λατρεύω την αδερφή μου, την αγαπώ υπερβολικά πολύ. Το'χω ξαναπεί ότι ξέρει για μένα πράγματα που δεν ξέρουν ούτε οι γονείς μου. Είναι 2η μαμά ! Ίσως επειδή είναι κ μανούλα η ίδια, βγάζει κάτι το προστατευτικό κ τρυφερό που με κάνει αλοιφή ! Ηαλήθεια, της κάνω καψώνια που δε θα έκανα ποτέ στη μάνα μου ! ...Τη θαυμάζω πολύ τη Ceyda.. Της χρωστάω πάρα πολλά. Πάντα είναι εκεί για μένα. Κ με έκανε κ θείο !

# 670
 Hug
Лакун, на патерица да поздравя на мама тинейджъра с подарък от Чепик бей (нали завеждам кондурджийница)  Grinning много да го слушаш и само радост да ви настига ! За мама - наздраве!

Изпуснах снощи да ви поздравя със синчето ти, защото забих нос в онзи мъж (Ертан Демир - Берк Хакман) дето го искаш назаем  Grinning
ноооо... много е лош Mr. Green, ама мно000го лош и зъл Mr. Green
Ето - изпий едно кафенце с него и не лягай  Naughty, щото не се знае дали ще станеш  Joy другите му изстъпления като звеРРРР ти ги спестявам   ooooh! това са по-спокойните сцени  hahaha

# 671
Едно уморено пате ви казва Добър вечер!
 Simple Smile

Sometimes he would like to have a child.

Оххо, явно затова така напрегнато изглежда на снимките с бебето. Сигурно се чуди ще го бъде ли няма ли?  Joy

... thinks that it would be nice to have a daughter.

Еми добре се е ориентирал какво да иска.  Wink

Скрит текст:

Музикално училище в Китай. Да ти се досвири и допее.  Peace

# 672

Autumn Tunnel, Christchurch, New Zealand

# 673
 Hug Hug Hug
Великите патета изпаднали на втора страница  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хади бе!!!

# 674
Hug Hug Hug
Великите патета изпаднали на втора страница  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes