Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 126

• 61 851
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Кристофер Hug, да ти е жива и здрава дъщеричката и много да те радва! И все така да взема инициативите в свои ръце! newsm59 newsm67 Gift За мама Кристофер:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 11:23 от lia-martin

# 91
  • Пазарджик
Лакунка  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover много много късмет

Кристофер  newsm59 newsm67  party023 Честит Рожден Ден на малката красавица! Да ти е жива и здрава и много много щастлива  Peace

# 92
 Hug
На Лакуна
На малката принцеска - жива, здрава и безгрижно детство , а на мама й Кристофър
Скрит текст:
Резюме еп.1 "Беглецът"
Бившият полицай Серхат Хакери, след инцидент със семейството Топчоуглу (убива по случайност един от синовете на най-страшния мафиот), изчезва и започва нов живот в Дивриги (Анадола). Всички го познават като Ахмед. Той е женен за Нургюл от 7 години и имат син Йомер.
Серхат Hakeri, който е сигурен, че миналото му е зад него, се оказва в средата на инцидент в новия си град и сега той е новият герой на града. Семейството Topçuoğlu, което го търси в продължение на години, сега започва да го преследва. Когато Ахмед (Серхат Hakeri) се изправя лице в лице със зетя на семейство Topçuoğlu, той се сблъсква с една незабравима болка, която ще промени живота му.
Така борбата за отмъщение между Серхат Хакери и семейство Топчоуглу започва отново.

# 93
Петане Hug, ти за Кристофер си пуснала резюмето на първи епизод на "Беглецът", но и аз го прочетох Wink hahaha
Мерси много  bouquet

Скрит текст:
Wink

# 94
# 95
KРИС, здраве и късмет на малкото ти слънце. Hug, а на мама

# 96
  • София

Кристофер, Честит Рожден Ден на дъщеричката ти!   

Да е жива, здрава и много, много щастлива!   bouquet

# 97
Кристофер, голямо да порасне малкото ти пате  Heart Eyes  и много да те радва.  Hug

bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 98
Лакунка! Стискаме палци, разбира се!  Heart Eyes Heart Eyes Успех!

Кристофер, жива и здрава да ти е дъщеричката! Да порасне умница, красавица, имам 2 пораснали и знам колко е добре да си имаш винаги и деца, и приятелки!  bouquet  bouquet  bouquet

# 99

Лакун, много, много силно

Кристофер, щастливо и безгрижно детство желая на момиченцето!

# 100
  • ÇapulcuLand
Криси, да ти е жива и здрава сладката рожденичка  nbirthday

# 101
Кристофер, здраве, щастие и радост за рожденничката и за мама newsm59

# 102
Гледах малко от Чучулигата (серията май беше 2 часа и половина, а хванах към час и нещо). Разработват с подробности предисторията на романа, която е сбита в няколко странички в началото, обаче под друг ъгъл (или аз не помня добре).  newsm78
Видя ми се досадно дълга серия, някой от образите са несимпатични, но то няма угодия  Laughing

Имаше реклами на АШК с точки между буквите - с късокраката сексбомба, Ламето, комисаря от Сон... интересно ми се видя.

# 103
Патета Hug Благодаря за пожеланията. Да ви се връща доброто хилядократно.

Снощи нищо не съм гледала, разбираемо. Уикенда ще наваксвам. Петанче, мерси за резюмето. Още се надявам на субтитри - и руски ме устройват идеално.

Сарп Heart Eyes

http://instagram.com/p/emsohsIC9n/#

# 104
Здравейте и от мен Peace И какво ще се гледа зимата Shocked Изборът намаля, ще видим и дали ще се превежда нещо от новите филми и сериали ooooh! ooooh! Не че съвсем нищо няма де Heart Eyes

Дори Ийит излезе от дупката Stop

Общи условия

Активация на акаунт