Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 126

• 61 835
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Извънредно! Изстреляха 7 куршума по премиера на Турция Ердоган!
http://www.vsekiden.com/141003

Хайде бе! Много несериозно! Някой причаквал кортежа и намерили 7 гилзи! Какъв ще да е този аджамия!!! С патрони ще цели башбакана , който пътува с целия кортеж и не се знае даже къде е седнал!
От многото конспирации и екшъни, с които сме обременени, ми намирисва на автопровокация, та да вземе да се разпищови за по- брутални действия и мерки за сигурност. Нали това ще бъде алиби повече полицейщина.

Много плоско и несериозно ми звучи!

+1  Thinking

# 136
Хайде бе! Много несериозно! Някой причаквал кортежа и намерили 7 гилзи! Какъв ще да е този аджамия!!! С патрони ще цели башбакана , който пътува с целия кортеж и не се знае даже къде е седнал!
От многото конспирации и екшъни, с които сме обременени, ми намирисва на автопровокация, та да вземе да се разпищови за по- брутални действия и мерки за сигурност. Нали това ще бъде алиби повече полицейщина.
Много плоско и несериозно ми звучи!
Нееее... тоз хитряга не е прооооззззст! И да е инсценировка (посред нощ на мост) ... има някаква цел  newsm78
На 30 септември ще залее Турция с нова "пътна карта" за следващия век  hahaha и всички слоеве на обществото щели да са изненадани  ooooh!, а най-много EU, дето му е подготвил убийствен доклад относно присъединяването им  hahaha Ама-ха, те ще му казват какво да прави ... а той има такива велики Султански идеи  Mr. Green
http://www.hurriyetdailynews.com/all-will-be-surprised-by-democr … amp;NewsCatID=338

# 137
Как пък някой заблуден куршум не го прати в друго измерение Close

"Онзи" е малък, колкото глупавите си амбиции.

А този е голям, колкото таланта си.

">#t=51[/video]

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 14:00 от Кристофер

# 138
Тунджел е починал ли?!!!!!!!!!!!!!!!! Много ми е мъчно, толкова го обичам, и в момента го гледах във Века. Млад, млад... А оня, другият, е оживял  Mr. Green Сигурно е цирк, но знаеш ли...

# 139

Светла му памет .

# 140
  • Пазарджик

# 141
  • ÇapulcuLand
Светла памет на Тунджел Куртиз!  Cry

Починал е днес в 10:00 сутринта след като се е върнал от разходка. Седнал е да яде и малко по-късно жена му го е намерила паднал на земята  Sad За съжаление медицинският екип, който е дошъл, не е успял да го спаси. Актьорът имаше проблеми със сърцето и байпас, поради което напоследък отказваше много предложения за роли (една дори в Берлин). Той беше на 77 години и в едно от последните си интервюта казва, че иска да доживее до 87, че защо не и до 97. Също и че предпочита да играе в театъра.

Погребението ще е в неделя.  Cry

# 142

Бурчин Терзиоглу скърби за баща си от Езел, големия артист Тунджел Куртиз!

# 143
# 144
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Потресена съм, също ужасно тъжна и гневна дори. Не мога да спра сълзите си.
Едно голямо Слънце в човешки образ е залязло завинаги днес.
Поклон, Тунджел!   newsm20
Мислено благодаря на хората, които ме запалиха по турското, защото иначе нямаше да те познавам. Благодаря ти, че беше част от живота ми! Почивай в мир и ни топли оттам където ще идеш.

Често чуваме думите: "няма незаменими хора", но когато загубим такъв човек става ясно, че и това като всяко друго правило си има изключения. Тунджел е абсолютно незаменим и неповторим!

Довиждане, Вуйче! 

# 145
# 146
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

последната снимка на вуйче от снощи  Sad

# 147

Сякаш е местопрестъпление.  newsm78

# 148
Да почива в мир!Господ ,Алах, или ,който е там ей така е добър сигурно с тези, които заслужават, хоп, без мъки и заангажиране и тормоз на околните и близките, вярно,че може би рано, но...

# 149
  • ÇapulcuLand
Лакун, споделям покрусата ти. Аз съм в шок от момента, в който прочетох новината. Чувствам се така, сякаш съм загубила свой близък  Cry

Вуйче беше един ненадминат талант, прекрасен човек, който завинаги ще остане в сърцата ни. Аз със сигурност няма да забравя обаянието от играта и думите му в Езел, както и часовете, прекарани в превод именно на неговите думи. Вечен покой на душата му!

Общи условия

Активация на акаунт