Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 126

• 61 845
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Нали ви казах, че гледам Сон.
 Е, не ми харесва иранската възлюбена - много груба уста (и огромна!), много лоша кожа, изобщо хич.
Беррак е просто страхотна жена! И женствена, и красива, и интересна. Браво на Нежо, голям хитрец.
А пък какви коси имат и Беррак, и Нехир Ердоан - не мога да им се нагледам, направо са си природна забележителност.

Не мога да разбера белокосият брадат чичко какво прави в тази лаборатория, дето все нещо бълбука. Всъщност трябва ли вече да знам или по-късно ще се изясни?

Нелош филм. Но много скоро ще ми омръзне да складирам парчетата на пъзела, без да мога да подредя някаква част от картинката. Крайно време е да ни пуснат малко гювеч. А то сега само ни хвърлят парчета от противоположни краища на пъзела и почти нищо не може да се сглоби.

Белобрадият чичко ще те учудва с откритието си до края! Joy Joy Joy Joy Joy Съспенс има, мила!!!
Слкадирай, складирай - няма да ти са излишни парчетата, Дали ще ти се наложи да ги редиш, ще видим! Joy Joy Joy Joy

# 121
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Е ти направо ме утрепА с последното изречение! Ако няма да ги рЕдим за кво да ги сбирам?Компот ли ше си прайм?

Лакуна да каже още ли да стискаме палци, че не разбрах. И ако вече не, успяхме ли?

# 122
Е ти направо ме утрепА с последното изречение! Ако няма да ги рЕдим за кво да ги сбирам?Компот ли ше си прайм?

Лакуна да каже още ли да стискаме палци, че не разбрах. И ако вече не, успяхме ли?

Особено внимателно наблюдавай растението на Мичурин, в него е разковничето hahaha

# 123
  • София

# 124
Що майтапите момичето  Laughing Laughing Laughing

Светълчо, ако много се напрягаш да редиш пъзели, ще си загубиш вкуса към филма и накрая вероятно ще си разочарована. Гледай без напрежение, наслаждавай се на забъркацията и си чакай разкритието на сценаристите, съвет  Peace

# 125
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Светле, ожалих те. Няма да се предаваш  Naughty Всичко ще ти стане ясно в последната серия  Joy Имай предвид, че голяма част от персонажите и историите около тях са само за заблуда на зрителя. Ти глей да намериш Селим, другите ги остави сами да се оправят  Mr. Green

Относно палците - най-силно стискане ще трябва в понеделник и после се надявам всичко да се върне по местата си, но може да е писано да стане обратното. 

И аз гледах втората серия на ПО - на части и с едно око. Наистина доста скучна, мислех че при мен е проблема, но явно не било така. Давам им още три серии да ме очароват и после се разделяме по взаимно съгласие. Хубаво Баръш, Чаатай и онова къдравото, но не ми стигат... алчно същество, кво да ме правиш.

Алтанов е  Heart Eyes

Прегръдки за всички   Hug И отново ви благодаря     bouquet

# 126

Здравейте   Simple Smile

Относно палците - най-силно стискане ще трябва в понеделник и после се надявам всичко да се върне по местата си, но може да е писано да стане обратното. 

Ще стискаме най-силно  Heart Eyes Всичко ще се оправи! И нищо няма да става !

За ПО аз ги гледам сериите по 2 пъти т.е повтарям там където ми е било интересно за да се опитам да разбера нещо  Mr. Green, ама този път нямаше за какво и да се опитвам дет се вика  Joy
И все пак по добре нещо за гледане отколкото нищо

Приятни почивни дни  Hug

# 127
 wavey

Светле Hug, наистина не се връзвай и си гледай спокойно, че иначе ще те заболи главата от СОН Heart Eyes, прави са момичетата, аз и без това днес щях да го напиша, но има далеч по-бързи патки в гьола Joy Joy Joy
А Енгинчо си е трепач, за мен е от артистите, които са константно готини, няма днес е върхът, утре дънато Peace Зарани Hug за фотките Peace
Лакунка Hug, да доживеем до понеделник, пък дано да има повод за голяма радост Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
А днес е smile3558, ден на майстора! newsm44 Хубав ден на всички! Peace

# 128

TUNCEL KURTİZ'İ KAYBETTİK!

Скрит текст:
Поклон пред таланта и паметта му!

http://gecce.com/magazin/haber/tuncel-kurtizi-kaybettik

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 13:36 от lia-martin

# 129
 Sad Голям. Да почива в мир душата му  Cry

# 130
  • Разград
Извънредно! Изстреляха 7 куршума по премиера на Турция Ердоган!

http://pik.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%80%D0%B5%D0%B4%D … D-news103638.html

http://www.vsekiden.com/141003

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 13:03 от vania_e

# 131

Светла му памет! Велик е, но както всички -преходен!

# 132
Извънредно! Изстреляха 7 куршума по премиера на Турция Ердоган!

http://pik.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%80%D0%B5%D0%B4%D … D-news103638.html

http://www.vsekiden.com/141003

Хайде бе! Много несериозно! Някой причаквал кортежа и намерили 7 гилзи! Какъв ще да е този аджамия!!! С патрони ще цели башбакана , който пътува с целия кортеж и не се знае даже къде е седнал!
От многото конспирации и екшъни, с които сме обременени, ми намирисва на автопровокация, та да вземе да се разпищови за по- брутални действия и мерки за сигурност. Нали това ще бъде алиби повече полицейщина.

Много плоско и несериозно ми звучи!

# 133
Светъл да е пътят му!

Мъчно ми е...

Скрит текст:

sarp akkaya ‏@akkayasarp

En büyük arkadaşımı kaybettim... Nur içinde yat Tuncel abim...

# 134
  • Пазарджик

Много ми стана мъчно  Cry Cry Cry Да почива в мир  Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт