Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 126

• 61 848
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • AMS
Патета, привет!!!
Честито на рождениците, стискам палци и ви желая всичко най най!!!

# 106
тази вечер заглеждам АШК. Това АШК явно е от инициалите на тримата главни герои Азра / Хазал/ , Шебнем - /Ламето/ и Керем / тва, малдежа, дето беше сина на Езел в края на филма - онзи с мотора Mr. Green/
Историйката май ще си я бива ...Хазалката е в съвсем различно амплоа. Не е поредната и роля на многострадална Геновева, тук тя е злия гений с пъкления план. Ролята и приляга доста добре. Тя е неква учителка по тенис в спортен център. Гаджето и Керем е също  треньор там. Хазал води уроците на Ламето, която е някакво болнаво богато девойче, което обаче се влюбва в гаджето на Хазал. Всъщност Азра и Керем крият че са гаджета, не разбрах защо точно...може би не искат да си афишират връзката на работа. Бащата на Керем взе че се самоуби / тази роля я игра нашия комсер Али/ и остави на сина си някакви страхотни дългове към съмнителни типове, които веднага след погребението взеха да притискат младежа за задълженията. Докато Керем и Азра се чудят отде да намерят пари, богатата мацка /Ламето/ прави някакъв припадък и впоследствие разбира от лекаря си, че не и остава да живее много / май newsm78/ . Азра обаче чу разговора с лекаря и скрои план да използват момичето ...отиде при гаджето си и му каза за болестта и а също и идеята си той да се ожени за богатото болно момиче...
Това е което схванах от първата серия , като начало е интересно и дава възможности за развихряне на въображението на сценаристите...
Като за начало мога да кажа, че Ламето бие по игра Хазал. Противно на очакванията ми от фрагманите Ламето изглежда много добре - нежна, крехка и симпатична. Като гледах анонсите никак не харесах черната коса и тена и, някак грубовата и пълна ми се видя, но сега в серията си беше окей, да не говорим за погледа и на наивка, както и за драматичните скръбни физиономии, които са и специалитет.
Хазалката в такава динамична роля на намахана и отракана спортна мадама ме кефи. Не съм очаквала, че може да играе друго освен цивреща лигла  Mr. Green Mr. Green
Ламето, между другото,  има вила на някакъв остров пак , сигурно на оня, дето живееха с Джамил  hahaha hahaha hahaha, щото пак се возеха на едни файтончета и ходят с ферибот Joy
Надявам се, ако някой друг от компанията също е гледал да каже мнение и впечатления  Hug

# 107
  • ÇapulcuLand
lor, правилно си разбрала всичко. Аз пуснах за малко, но явно в правилния момент  Mr. Green
Островът и него си го нацелила - Бююк Ада е Peace
Дано се развие добре дизито, но за първа серия си беше много добре и Хазал Кая се представя значително по-добре от всичко друго, в което се е снимала до сега.

# 108
Гери, мерси ...улучила съм значи с моя 'преразказ по картинки' Laughing Laughing

До тук от всичко загледано май това ще е най-интересно, нищо че се очертава да е мелодрама Mr. Green...поне не е поредния римейк, на който се знае края или пък филм по книга, на който също краят е предизвестен.

Вчера погледнах  и 'Чучулигата'. Артистите хубави, декори, костюми - всичко пипнато както трябва, музика окей, книгата - прекрасна ...и все пак нещо във филма ме дразни неистово, още не съм разбрала какво точно. Май това, че хем се опитват да се придържат към оригинала, хем не го правят точно както е в книгата.
Да, като се замисля - точно несъответствията ме дразнят. Като го изкарат рускините с превод и го изгледам пак ще кажа по-точно... Засега мога да кажа, че мога да мина и без тоя сериал. Май ще се ориентирам да гледам Приливите и тоя АШК / ако не изтъпее, разбира се/ Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 23:05 от lor

# 109
ПОКЛОН НА МОМЧЕТАТА НИ!
Бихме и Германия с 3:1
Заминаваме за Дания!
В събота играем с Италия!

Браво на лъвовете!

# 110
ПОКЛОН НА МОМЧЕТАТА НИ!
Бихме и Германия с 3:1
Заминаваме за Дания!
В събота играем с Италия!

Браво на лъвовете!
Уникалниииии!Вчера и днес-голям кеф newsm68 newsm44

Лор, дизито не знам, но ти си добър разказвач Heart Eyes
Гери Hug
Бланче, вярно няма угодия Joy
Лакун????? Heart Eyes
И на всички  Hug

# 111
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Здравейте, прекрасни  Hug Отново прелитам с бръснещ полет. Благодаря ви за подкрепата... всъщност "благодаря" е слаба дума в такива изпитания, но още не са измислили друга. Целувам ви много, много.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Крис, да ти е живо и здраво патето. Да му се радваш дълги години и да го слушаш!  Hug

# 112
 wavey и от мен!
Аз прелитам с по-бавна скорост от Лакуна Hug, четейки ви внимателно Heart Eyes
Лор Hug, страхотен преразказ по картинки Peace, с голямо удоволствие те изчетох.....да вземеш да продължиш и с 2 еп. newsm78
Това също е идея, всеки си грабва по един сериал /по избор/ и тук си разказваме за какво иде реч...така ще овършеем всички дизита накуп newsm44

Ето една снимка от този, дето аз го следя - МЕРХАМЕТ  Heart Eyes

Йозгю Намал /Нарин/ и Ибрахимчо Челиккол /Фърат/
Много се говори в този сериал, тамън за упражнение на патетата, които искат да понаучат турски /начинаещи до малко напреднали Heart Eyes/

Лек ден!

# 113

Autumn Forest, Scotland

# 114
Троянска патка /по подобие на Троянския кон/ Heart Eyes

и ние вътре /само дайте идея, кого ще освобождаваме/ newsm78

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 19:14 от lia-martin

# 115
Вероятно троянската патка е от Троян  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 116
# 117
İNTİKAM DİZİSİNİN YENİ RÜZGARI NEJAT İŞLER'İN GÖLGESİNDE KALDI

İntikam'ın yeni Rüzgar'ı

Yiğit Özşener, yeni sezonda Kanal D’nin sevilen dizisi “İntikam”ın kadrosuna katıldı.

Ünlü oyuncu, ekipten ayrılan Nejat İşler’in rolünü üstlendi. İlk kez bir diziye başkasının yerine dahil olan Özşener, “Öncesinde üzerimde bir tedirginlik vardı ama kendimi izledikten sonra rahatladım, sonuçtan memnun kaldım” diyor.

Hayatında huzurun çok önemli olduğunu söyleyen Özşener, bu huzurlu ortamı da İntikam dizisinin setinde bulduğunu belirtti.

Ancak izleyiciler Nejat İşler'den sonra Rüzgar rolünde Yiğit Özşener'e alışmakta biraz zorlandı. Gözler Nejat İşler'i aradı.

# 118
иии...бъдещата номер 1 в тениса  hahaha hahaha hahaha

# 119
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нали ви казах, че гледам Сон.
 Е, не ми харесва иранската възлюбена - много груба уста (и огромна!), много лоша кожа, изобщо хич.
Беррак е просто страхотна жена! И женствена, и красива, и интересна. Браво на Нежо, голям хитрец.
А пък какви коси имат и Беррак, и Нехир Ердоан - не мога да им се нагледам, направо са си природна забележителност.

Не мога да разбера белокосият брадат чичко какво прави в тази лаборатория, дето все нещо бълбука. Всъщност трябва ли вече да знам или по-късно ще се изясни?

Нелош филм. Но много скоро ще ми омръзне да складирам парчетата на пъзела, без да мога да подредя някаква част от картинката. Крайно време е да ни пуснат малко гювеч. А то сега само ни хвърлят парчета от противоположни краища на пъзела и почти нищо не може да се сглоби.

Общи условия

Активация на акаунт