Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 126

• 61 781
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро момичета!

Много, много благодаря на всички за прекрасните пожелания, усмихнахте ми деня!

perfectr, намерих фейсбук страница на Мира Дойчинова, която е озаглавена Животът, Вселената и Всичко Останало. Много ме грабна.

https://www.facebook.com/pages/%D0%96%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D1 … E/240917772585586

Кристофер , много интересно кафе. Да го изпием на терасата

Лакунче, много сили и вяра в добрият развой!  Hug Hug Hug Пожелавам на сестра ти възможно най - добрият изход, да е спокойна, има цялото си семейство и прекрасна дъщеря! Да не се дава и да не мисли лоши работи!

# 256
В кадър:
http://instagram.com/p/e7F4tKoC37/#

И зад кадър:

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=36466

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 15:11 от Кристофер

# 257
  • Разград

# 258
В отделен пост - лошото  ooooh!

За Рангел - дълбок поклон! Любим, неповторим, трудно прежалим...  Tired

време е да дам малко обяснения на патешкото си семейство:

Скрит текст:
Аз съм здрава, права и корава. Проблемът е при близначката ми. Днес й направиха пълна хистеректомия и лимфодисекция в малкия таз. Говори се за най-лошото... Чакаме да видим накъде ще продължат нещата. Това е.  Sad

Благодаря ви за подкрепата, не можете да си представите колко е важна за мен. Целувам ви по всички пера.  Heart Eyes Hug

Мила моя, разтърси ме. Аз съм мама на близначки и мноооого, ама много добре разбирам как при тебе , заедно с песимизма, смазващо те притиска и болката и притеснението по другата твоя половина.
Както се казва - след дъжд изгрява слънце! Вярвам и стискам палци!

# 259
# 260
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Обични мои  Hug Благодаря ви!  Heart Eyes Може да ви се стори пресилено, но аз наистина усещам вашата подкрепа. Иначе тя е добре, вече става. С дух сме и двете... особено аз  Laughing Знаете си ме - не спирам да я разсмивам, хилим се кат пачи в реанимацията, хората чак ни гледат странно.  Mr. Green Вярваме, ще се борим, двете заедно сме много силни / това е проверено във времето/  Wink
Снощи бях доста уморена и съм заспала, та затова не минах да ви видя. Днес очакваме последното решение от страна на докторите. Стискайте ни палци да е най-лекият вариант. Аз предлагам почивка в Бодрум /хем и на аморето пижамите да опера, че той се вмириса/, но засега не ми се получава  Sunglasses Те напинят да е лъче в ИСУЛ  Mr. Green Кво да ги правя, кат нищо не разбират...
Довечера обещавам да мина, да разкажете какво ново из гьола, че ми липсвате много, ама наистина много.

Лек ден на всички и... БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!    bouquet

# 261
Лакун,  Laughing Laughing Laughing Laughing Hug Hug Hug Hug

Аз все пак ще стискам палци за Бодрум.  Peace
Поздрави на сестра ти.  Hug

# 262
Лакун, в мислите сте ми  Hug

# 263

Лакуна  Hug стискам палци и се моля за вас !
И ако все пак откажат Бодрум , мисля , че и Чешме ще свърши работа

# 264
Обични мои  Hug Благодаря ви!  Heart Eyes Може да ви се стори пресилено, но аз наистина усещам вашата подкрепа. Иначе тя е добре, вече става. С дух сме и двете... особено аз  Laughing Знаете си ме - не спирам да я разсмивам, хилим се кат пачи в реанимацията, хората чак ни гледат странно.  Mr. Green Вярваме, ще се борим, двете заедно сме много силни / това е проверено във времето/  Wink

Само така!   bouquet Heart Eyes Hug Мани ги хората, ти продължавай да се грижиш в същият дух. Сестра ти ще се оправи, аз вярвам!   remybussi

Скрит текст:
На 16 години бях, когато ми откриха нещо. Приеха ме в онкологията за изследвания. Два месеца бях там, преди да ме оперират. По цял ден се занимавах с другите там, развеселявах ги, ходех с тях по изследвания из болницата, постоянно идваха съученици, цели тумби, да ме извеждат в парка. Благодарение на позитивното мислене оцелях и не паднах. Имаше една жена, впоследствие с нея имаме трайно приятелство, на която правиха същото, като на сестра ти и тя ми казваше, че ще й пръсна шевовете от смях. Сестрите ме критикуваха, че не вземам на сериозно положението си и не страдам достатъчно, но именно това ме държеше да не лудна.

А след като излезнете от болницата, където и да идете, все ще е добре да ти кажа.
Хайде, довечера да наминеш да кажеш добри новини!  Heart Eyes

# 265
  • Пазарджик
Лакун  Hug Hug Hug стискам палци и вярвам че двете ще се преборите.

# 266

Уф, коя е моята яхта? #Crazy

Момичета Hug Hug Hug Аз твърдо вярвам, че след лошото идва хубавото, а след много лошото....много хубавото.....въпрос на време и както казва Марица Hug само позитивните мисли, вярата в добрия край и надеждата могат да ни спасят! Peace Peace Peace

# 267

Нова снимка, не ви ли се струва, че Ийит още повече се е стопил newsm78 Как отслабват тези хора така, искам и аааз smile3511

# 268

Всички.  Grinning Laughing Да го кръстим "Патешки пристан" и готово.  Joy

Нова снимка, не ви ли се струва, че Ийит още повече се е стопил newsm78

Дип си е харен.  Heart Eyes
Виж как му отива това малко дупе.  Wink

# 269
лакунка, стискаме палци за сестричката  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт