Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 126

• 61 779
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
Петане Joy Joy, я твоят убиец Берк, костюмарче го раздава, той така ли си заработва хляба? Mr. Green
За годишния календар  Peace, аз ще си  сложа снимката на талибанчетата и костюмарчето в рамка hahaha
За м. януари 2014 г. предлагам това:

# 736
newsm78 Как да го разбирам това?!?, че дизикорабчето на Беглецът ще заседне  Mr. Green

Ейййй...бееее... какви сте лошиииии... Mr. Green понеже Мерхамета и още куп нови сапунки едва тътрят и има реална опасност скоропостижно да ги потопят от Каналето ... Joy дай сега и Качака да се маха  Stop ДА ама НЕ  Laughing

Я виж топ 10 за миналата седмица (без неделя):

Кенан И.: Лиааааа... миличка, ей меееее НА Joy

от неделя 27.10. малко разместване!
total:
KUCUK GELIN SAMANYOLU TV 8,16   20,26
AB:
GUNESI BEKLERKEN KANAL D 6,79   18,05

# 737
# 738
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo Петане Hug, неправилна интерпретация - слаб /2/ Mr. Green
Имах предвид, че много лошите момчета винаги "засядат" рано или късно...
Скрит текст:
т.е. или ги убиват или отиват зад решетките или остават безработни Mr. Green....в зависимост от провинението Wink
.
А  моето лошо момче, което е много добро в Мерхамет, аз искаx да бъде отсвирено барабар с другите талантливи артисти преди още Канал Д  да се беше усетил Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 739
# 740

мда, патки сладки, многолики,
умни, български, велики Heart Eyes

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 22:17 от lia-martin

# 741
 wavey wavey wavey wavey wavey Heart

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 15:47 от lia-martin

# 742
Парижки идеи за библиотека Party

# 743
# 744
# 745
# 746
Светле Hug, каква десятка бе джанъм, те само голи любимци дизи не правят hahaha
А за прането на Петан Hug хич не трябва да се притесняваме, тя нали си има нови приятели Heart Eyes, все дано го опазят....  Mr. Green

Peace  hahaha да си ги окачите на календарче двама талибани и един идиот  Joy третият талибан - доктора хакер, нещо е загазил  Mr. Green

Титани са тия тримата, не съм се хилила така на турско дизи отдавна  Mr. Green Heart Eyes

# 747

Общи условия

Активация на акаунт