единствено вечер се съгласява и то ако съм я приспала на ръце.
Здравейте вече и от мен!!!На 11 септември ,точно в 11 часа на бял свят се появи най-красивото нещо в живота ми-моят СИН Петър с идеалните мерки 3250,50 см.Роди се секцио след много перипетий и нерви от моя страна,но слава Богу всичко вече е наред.Бебчо и аз се чувстваме добре,вече в къщи при тате
Много ми е кротичък-за сега
-спинка,яде и пълни памперса
На всеки пожелавам такава радост и такова вълнение.Няма по-хубаво нещо....Ще пиша подробно за кошмарното ми раждане и за ОГРОМНОТО ми преносване,но сега още не ми се мисли-много ми е прясно и се ядосвам само като се сетя...
.Целувки на всички малки бебченца и на майките им
Коликите ни почнаха само да вметна-вечер около това време е доста неспокоен,давам Еспумизан чаккъм 21 часа и през нощае добре.
Здравейте вече и от мен!!!На 11 септември ,точно в 11 часа на бял свят се появи най-красивото нещо в живота ми-моят СИН Петър с идеалните мерки 3250,50 см.Роди се секцио след много перипетий и нерви от моя страна,но слава Богу всичко вече е наред.Бебчо и аз се чувстваме добре,вече в къщи при тате
Много ми е кротичък-за сега
-спинка,яде и пълни памперса
На всеки пожелавам такава радост и такова вълнение.Няма по-хубаво нещо....Ще пиша подробно за кошмарното ми раждане и за ОГРОМНОТО ми преносване,но сега още не ми се мисли-много ми е прясно и се ядосвам само като се сетя...
.Целувки на всички малки бебченца и на майките им
Коликите ни почнаха само да вметна-вечер около това време е доста неспокоен,давам Еспумизан чаккъм 21 часа и през нощае добре.
Къпем я всяка вечер с шампоанче,чистя ушичките и нослето и после масажа 
Моя позната го маже с вазелинче, но аз не смея
Моят тигър току-що се наяде, надявам се да поспя 2 часа и аз
Сега още спинка.После мисля да излезнем на разходка с количката.Вчера беше първата и добре му е в количката-спа през цялото време...Сега дано поспи повечко че мама има доста работа...Мен за пишлето нищо не са ми казали-не е ли рано още
Но имаме проблем с пъпчето-падна но продължава да кърви.Почиствам със спирт,после пръскам с антибиотик но...Незнам дали е нормално,личната като дойде каза да не се притеснявам.За банята-ние го къпем още като тате го държи а аз поливам.Понякога плаче ,понякога не.В нашето легло изобщо не го слагам.Спинка само вечер в кошарата а през деня е в хола при мен в шезлонга.Не му пречи нищо-телевизор,пераля,прахусмукачка -ама нищооооо...
Хайде ставам,че докъто спинка да пооправя после да сме готови за разходка
Лек ден на всички мами и бебоци
, беше ми много интересно да ви прочета
Препоръчани теми