Добре дошли в "Родени", АВГУСТовски бебчета засмени!

• 41 519
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • велико търново
4естита нова година и от мен,пожелавам на вси4ки много здраве,щастие и много радости,дано тази година е по добра от предната Simple Smile и да ни се слу4ват само хубави работи Simple Smile както и на малките беб4овци Simple Smile

# 676
  • София
shenel, какво бънджи взехте? гледах във вис виталис има само някакви турски- по около 40 лв. по интернет намирам по-познати ми марки за около 70-80 лв. чудя се какво да купувам

честита нова година на всички пухкавелчовци, на техните мами и татковци, братчета и сестричета! да е много, много щастлива!

# 677
За много години мами:) да са ни живи и здрави бебоците и да е щастлива и успешна 2014

# 678
  • СОФИЯ
Честита нова година!!С пожелания за много хубави моменти и безброй поводи за усмивки от нашите мъници,да бъдете най-вече здрави и много,много  обичани! Hug

# 679
  • София
Честита Нова Година , момичета Simple Smile

Нашето бънджи е на АBC Design и е за врата- доволна съм Гоги много му се радваше, но за не повече от 20 минути, а Елица още не съм я слагала, че не мога да го окача на вратата, нещо не се справям, а таткото така и не стигна до него.

И аз не се кефя на задължителните ваксини, а пък тези рекламираните не ща и да ги чувам дори. Тази , която е против папилома вируса е забранена в Щатите, а там имат ваксини за какво ли не и всичките са задължителни.

# 680
  • гр.Пловдив
За много години на всички прекрасни маминки на августовски бебенца 2013г Hug
Да са ви живи и здрави лъвчетата и да имате много поводи за радости и усмивки Grinning
Много искам и моето бебенце да е в списъка,но не можах да се ориентирам как да бъде записан,ще ми помогнете ли?
Ще следя темичката с интерес!

# 681
ЧНГ, дано е мирна, здрава и късметлийска за всички нас и за семействата ни!!!

teddynm, напиши датата на раждане и името на бебето, тегло и ръст при раждането тук в темата или ми ги изпрати на ЛС, ще ви впиша в списъка Peace

# 682
  • гр.Пловдив
Аз да кажа няколко думички и за моето бебе Коце, smile3504 smile3504 smile3504 smile3504 smile3504на последната консултация на 19.12 беше 6740,ръст 67см,тогава той навърши 4 месеца и педи каза да стартирам с оризова каша,няколко лъжички пюренце от тиква и сокчета от прясно изтискани ябълки.Проблема при нас е,че не иска да хапва от лъжичка,нервира се и пищи,признава си само шишето и аз за целта се принудих да пробия по-голяма дупчица,за да му е по-лесно предвид гъстотата.Чиста каша не яде,разтварям я в АМ и добавям пюренце за вкус и му я разделям на 2 приема за деня,иначе си цоцка АМ ХИПП ХА1,педи каза да пиел ХА до 6 месец включително за превенция на алергии към белтъка.
По нейно предписание му давам 8 капки на ден вигантол на 2 приема по 4 и 5мл калциев глюконат,защото според нея наддавал много и щели да му се изкривят костите.....в началото на мен тази доза ми се струваше много голяма,параноясах се и всички вкъщи около мен и си я намалих-давах му само по 2,3 капки и като отидохме и й казах ми се развика в кабинета,че съм си позволявала своеволия и т.н......та така за сега продължаваме със същия прием. Sad

# 683
  • гр.Пловдив
Да добавя още малко инфо Mr. Green
Научи се на ръце маймуната и квичи като го оставя да лежи newsm62 ,все биберончето си търси,не може да се обръща още хубаво по коремче,стига до едно положение и се връща,режим няма никакъв,яде на поискване,къпя го през ден,понякога и през 2 зависи,просто не виждам смисъл като му мия дупето по 3,4 пъти на ден да му "яде" кожата тия сапуни......само за зимния сезон се отнася Mr. Green

# 684
  • гр.Пловдив
Още малко от бебе Коце newsm30
Всеки ден сме навън с изключение,когато има мъгла,лошото обаче е ,че не понася нито шалче,нито покривалото на количката,иска да гледа навън,носа му се зачервява от студ.....незнам направо,много ме е страх да не истине,но той се научи в количката да спи и ако нямам възможност да го изведа е крив цял ден Weary
В шезлонг не иска да стои,плаче,страх го е,само където го купих за 240лв cry
Дрехите съм му ги гладила само първата седмица,нямам нерви и свободно време,понеже си го гледам сама.Направи ми впечатление,че от капките за колики никъде не видях от нашите COLINOX се казват и имаха невероятен ефект,ако някоя маминка я интересува може да ги пробва при нужда PeaceАз и сега давам чат пат профилактично,ако много плаче и съм изключила всички възможни фактори и са останали колики като вариант Mr. Green
Стига толкова,че май много досадих,но имах голям мерак да се включа в хубавата темичка,бъдете здрави и по-често да се включваме тук 1crib

# 685
shirina, благодаря, не съм го гледала сериала, още няколко години преди да забременея си го бях харесала Simple Smile

marisha, бънджито е пате Pilsan, но го ползваме за люлка засега (вдигнато по-високо, краката не допират пода), вързала съм му една вървичка, протегната на спалнята чета книга и люлея Simple Smile но за не повече от 30 мин.

# 686
  • Варна
Честита нова година на всички бебчета и техните семейства!
Много дсраве и късмет през новата година!

# 687
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! С благопожелания за крепко здраве, щастие и късмет. Да има повече моменти които да сгряват сърцата ни да ни доставят радост и да се чувстваме пълноценни. Да осъществим и неосъществимите за нас неща.
целувки за всички мами  техните бебоци

# 688
 Здравейте, ще отлагате ли ваксини заради задаващата се грипна епидемия? На нас ни предстои третия прием на пентаксима и още една в понеделник. Чудя се дали да не ги отложа. Четох, че между 3 те приема на пентаксим е хубаво да има 1 максимум 2 месеца разлика, за да има ефект, но атакуващия грип ме притеснява. Вашите педита съветват ли ви да отлагате ваксините поне докато не мине епидемията?

# 689
И аз се замислих за това вчера. Другата седмица сме на консултация и ще видим ЛЛ какво ще каже. При обявена грипна епидемия, доколкото ми е известно детски консултации не се правят.

Общи условия

Активация на акаунт