и да ни се слу4ват само хубави работи
както и на малките беб4овци

на последната консултация на 19.12 беше 6740,ръст 67см,тогава той навърши 4 месеца и педи каза да стартирам с оризова каша,няколко лъжички пюренце от тиква и сокчета от прясно изтискани ябълки.Проблема при нас е,че не иска да хапва от лъжичка,нервира се и пищи,признава си само шишето и аз за целта се принудих да пробия по-голяма дупчица,за да му е по-лесно предвид гъстотата.Чиста каша не яде,разтварям я в АМ и добавям пюренце за вкус и му я разделям на 2 приема за деня,иначе си цоцка АМ ХИПП ХА1,педи каза да пиел ХА до 6 месец включително за превенция на алергии към белтъка.
,все биберончето си търси,не може да се обръща още хубаво по коремче,стига до едно положение и се връща,режим няма никакъв,яде на поискване,къпя го през ден,понякога и през 2 зависи,просто не виждам смисъл като му мия дупето по 3,4 пъти на ден да му "яде" кожата тия сапуни......само за зимния сезон се отнася 

Аз и сега давам чат пат профилактично,ако много плаче и съм изключила всички възможни фактори и са останали колики като вариант

но за не повече от 30 мин. Препоръчани теми