Добре дошли в "Родени", АВГУСТовски бебчета засмени!

• 41 571
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Сокчетата са захранване, да.
Радея, аз съм на мнението на devikici, 600g са си ОК

Весели празници, момичета! Нека има много топлина в душите ви Hug

# 661
  • Кюстендил
Весели празници на всички!

# 662
Честита Коледа момичета!Бъдете живи и здрави!

# 663
Честита Коледа! Нека този светъл празник донесе само радости и здраве за всички! santa2

# 664
  • велико търново
4естита Коледа и от мен моми4ета,много здраве и любов за нас а за малките пакостници много детско щастие Simple Smile

# 665
  • София
Честито Рождество Христово, мили мами!   bouquet Пожелавам ви много радост, любов и мир, и в домашния гукащ уют на празниците да предвкусвате една прекрасна година, и тя да се сбъдне повече от очакванията ви!  Heart Eyes

# 666
Не съм писала във форума от лятото и съм пропуснала всички обсъждани теми тук Simple Smile, следя само тези от фейса, но сига ще се поправя и ще стана редовна и тук. Честита Коледа мами, нека има топлина в очите и усмивки на лицата и много много здраве:)

# 667
Здравейте!
Моето дете май има млечница и ще мажа с дактрин, че на 6  ти сме на имунизация и трябва да сме се преборили. Имам следното питане: кога ще слагате ротарикс ваксината, ако ще слагате разбира се. Моята педи отказва да я сложи с други ваксини и каза чак 7   ми мес. А на упутването пише до 6 мес и двете дози. Сега незнам какво да правя - купих и ваксината, която е в срок и януари. Освен някъде на частно да ни я сложат. Еашите педита дават ли ротарикс с др ваксини и кога?

# 668
  • велико търново
моята принцеса като я родих много се бях надъхала да и слагам ротарикс и педито ми каза 4е след 4 месец може да и сложим,те били 2 ваксини  Rolling Eyes но като разбрах 4е е 140лв и много мами ме разобедиха и нямам намерение да слагам,даже и онази за рак на шийката няма да и слагам Wink но всеки сам си решава Wink а и това са дадените вируси които ги инжектират за да се образуват антитела Simple Smile тя си има доста задължителни и мисля 4е са достатъ4ни Wink

# 669
И аз знам че първата се слага в четвърти месец, а втората май в 6-ти.

# 670
  • Варна
Здравейте!
Ротарикса се слага на 2 пъти и до 6- ти месец. На нас в третия ни дадоха първата доза и вчера на консултацията взехме втората - в четвърти месец. И двата пъти ни биха и другите ваксини, но само по една, че друт.гата я нямаше и сега след нова година ще ни сложат и двете вече.

# 671
Здравейте, честити празници и от нас, здраве, мир, любов и късмет желаем на всички малки и големи.

Сега по темата с ваксините.... аз задължителните не искам да ги слагат, камо ли пък тези по желание да си купим, че и 140 кинта да платим...да се донагушат фармацефтичните концерни.
Много пари за нещо вредно (не само според мен) и ако въобще може да се говори за някаква превенция, тя е доста съмнителна.

Купихме бънджи за врата на Йешим като подарък за празниците, щяхме да го вадим след нова година като направи 5 месеца, но решихме да го "пробваме само" и да ви кажа - страхотна покупка, много веселба и известна почивка за мама и тате Simple Smile се оказа бънджито. Препоръчвам.

# 672
  • велико търново
шанел първо да кажа 4е името Йешим много ми харесва,ако гледаш филма "Сезони на Любовта" по Диема Фемили от него като 4ух това име...много ми хареса поздравления Simple Smile и моя мъж искаше да вземем бънджи ама не знам малко ме беше страх да не и се набие вратлето защото още не си държи главата стабилно ама към 6-тия месец може да и вземем а де викаш ти може и към 5-тия месец Simple Smile
Ние пък тази сутрин бяхме с температура 38,6 и се 4удя дали е от зъби,защото от седмица насам забелязвам едни малки "прозор4ета" отдолу на резците и като пипна там е твърдо или просто е настинала  Rolling Eyes

# 673
  • пловдив
Здравейте мами и бебоци!!!Първо честита Коледа на всички!!!Отдавна не съм писала,но все не ми остава време....Вече сме на 3 месеца и половина,тежим 6500 и сме цели 64 см.Голямо момче!!!!За главичката-държи си я изправена доста добре и за дълго време.Обръща се от корем на гръб,обратното още неможе но като му дадеш ръка,или се докопа до някъде и дето се вика се изправя сам почти сяда.Вече хич не му се лежи на детето.Хапваме доста добре,без претенций сме.Аз захраних рано ,нямахме проблеми и сега хапваме,пюренца,кремчета,мляко....Сокчета също пиеме.С играчки не се заиграва много,хваща ги,поговори им малко и му омръзват.Гука доста а впоследно  време се е научил да вика.Мрънка когато му омръзне да лежи и трябва да го вземем на ръце.Тогава се разглежда,най-вече гледа телевизора.Смее се с глас и е много общителен-винаги се усмихва само някой нещо да му каже.Правиме боц с пръстчето и като го питам къде е например татиили някоя играчка се оглежда дая търси.Със спането през деня хич ни няма.Е,ако сме навън а ние сме почти всеки ден-може да спи и 5 часа без да мръдне,но вътре заспива за по 20 мин. през 2-3 часа.А след 17 часа-няма сън до  7и 30 когато го къпеме.През ноща е различно-попринцип заспива към 20 часа и се е случвало да спи до 8 сутринта без да мръдне.Но повечето пъти се събужда в 5 да хапне и заспива пак докъм 7 и 30-8 часа.Голям проблем са ни ръцете.Постоянно са ни в устата.Маха си бибероната и лапа ръцете....Незнам как ще се отказваме от тях.И с ръкавици пак ги лапаизобщо не му пречи-смуче си ръкавицата и така.Ваксините до сега ги понася много добре.Дави кажа и друго-много е горещ моят малък мъж.В къщи е 21-22 градуса  но той хич не търпи и като почне да хленчи го събличамепо боди сс къс ръкав и е щастлив.Почва да гука,да се смеее....Хич не понася да е много топло и да е много облечен.Ох,много дълго стана...Ще се постарая да съм по-редовна.Лека вечер!!!

# 674
Щaстливa новa годинa ви желaя,мaми,нa вaс,слaдките бебешоци и семействaтa ви!

Общи условия

Активация на акаунт