Добре дошли в "Родени", АВГУСТовски бебчета засмени!

• 41 572
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • София
почти се срекохме с Джинджи в коментара Hug  Grinning

# 646
  • велико търново
аз имам пик ама не ми се отваря сайта а ако се отвори ми пише невалиден пик или егн  Rolling Eyes

# 647
  • София
http://appreports.nssi.bg/reportegnpopdoodocsandpayment/
това е сайта, виж в пик-а дали въвеждаш правилно всички символи - може да има например някоя единица, която да четеш като "ел" или подобна техническа грешка  Simple Smile

# 648
  • велико търново
ами ето пише ми "невалидна комбинация на пик и егн " не знам дали е същият пик защото ходих да си взема пик за проверка на осигоровките и те ми дадоха един 12 цифрен номер и като го въведа и ми излиза невалидна комбинация Rolling Eyes

# 649
Marisha7 благодаря:)
Момичета благодаря за обясненията, ще проверя да си извадя такъв код да проверявам:)

# 650
  • София
Здравейте мацки.Като се заговорих те за преводи, аз не съм получавала от 22.11 и днес ми умря надеждата Sad че ще получа нещо за празниците. Не знам дали е нормално, по принцип от счетоводството са много точни, явно ще проверявам следващата година Wink

# 651
  • В една слънчева къща...
ами ето пише ми "невалидна комбинация на пик и егн " не знам дали е същият пик защото ходих да си взема пик за проверка на осигоровките и те ми дадоха един 12 цифрен номер и като го въведа и ми излиза невалидна комбинация Rolling Eyes

Аз имам 2 ПИК-а, но този от НОИ ми е с 10 символа - букви и цифри. Явно имаш другия - от НАП, и за това не става. Трябва да отидеш и да си извадиш и от НОИ  Peace

# 652
Здравейте, мами, аз пак ще се оплача Sad Моето момиче вече ме побърква, кърмаческа стачка ли е какво е... през деня цоцне 6-7 минути и ревне, мляко има, но явно не е с достатъчно силна струя, а нощем по 2-3 пъти се буди да суче и то по 30-40 минути.

shenel, при нас е долу-горе така също, не че е успокоително, но не си сама Crazy

Момичета, и при нас беше така вчера, водихме го на лекар заради неутешимо дране през нощта и се оказа, че си е раздрал гърлото, лапайки си ръцете и затова плаче при сукане. Иначе имаме атипиче дерматит Sad, но поне се изясни защо беше толкова неспокоен последно време.

# 653
случва се понякога да им се бъгне системата, моят профил се отваря веднага след въвеждане на комбинацията, но на мъжа ми постоянно дава "невалидна комбинация", въпреки че всички символи са коректно въведени. Rolling Eyes

# 654
  • велико търново
възможно е  Rolling Eyes но ще видя може би след нова година да отида до нои да питам за пик да си проверявам май4инството,аз полу4авам смс от банката ама да знам аз Simple Smile
как сте вие мам4ета мойта малката сутрин и през деня е много добри4ка,смее се много ама като стане 4,5 4аса и по4ва да се кисели направо ми къса нервите  някой път,даже някой път се преспиваме на ръце защото като я сложа на леглото или на шезлонга и по4ва да пла4е Sad
а вашите беб4ета изправят ли си глави4ките за пове4е от 30 секунди Rolling Eyes Анабел е голям мързел и я изправя за малко и я увисва надолу  newsm78

# 655
  • София
Здравейте, отдавна не бях ви навестявала, малко ми се позавъртя главата напоследък, трудно се справяме с таткото вкъщи, едвам смогвам за бебо да се грижа и къщата да си оправя, рядко успявам да сготвя някакво ядене като хората, да не е аламинут. На всичкото отгоре и разни гости почнаха да се самопоканват и ми е едно...  #Crazy.
През последния месец млечко е качил само 600гр и утре ще му дам първата лъжичка пюре. Пратиха ни от село домашна тиква, моркови и малко картофи, та ще почваме, колкото и да не ми се иска, по-бавно ще я карам, но ще му давам по нещичко, няма как.
Моят си държи главата изправена съвсем без проблем, клюма само като му се спи, по корем се опира на лакти и си лигави дрънкалките. Това, което ми е странно е, че може дълго време да си играе кротко с някоя играчка и в един момент започва да нервничи. Като му взема играчката и я заменя с друга се поуспокоява, но за кратко. Мрънка ми жално и само ако го взема на ръце се кротва. Играчките го изнервят в един момент, но как, защо, какво, ми е все още неизвестно.

Приятно прекарване на празниците!

# 656
И моята щерка мрънка от играчките след известно време. Мисля че се изморява затова. Понякога им идват в повече стимулациите:)

# 657
  • София
Забравих да питам нещо - от едно време насам съм забелязала, че бебо рита с дясното краче повече, отколкото с лявото. Това нормално ли е?

# 658
  • велико търново
а моята Анабел още не се захласва по игра4ките,в4ера и дадох една дрънкалка в ръ4и4ката,стиска я 10 минути и пове4е не я хвана  Rolling Eyes а глави4ката много ме притеснява,изправя я за кратко и я увисва надолу Sad една позната ми каза да не се притеснявам и нейната била така ама се оправила,а докторката ми каза 4е е малко по мързелива да я слагам по на 4есто по корем ама тя по4ва да църка и да се нерви  Rolling Eyes и си мисля 4е мом4енцата са по силни,защото пове4ето мами с мъжки бебета ве4е си изправят главите а мойта...още не е твърде уверена Simple Smile
сок4етата спадат ли към захранването?

# 659
радея, 600 гр. е идеално за 3- ти месец, спокойно можеш да изчакаш със захранването щом не искаш да започваш все още.

За захранване се смята всичко различно от мляко, вода и чай.

Общи условия

Активация на акаунт