Цикъл все още нямам, а и не мога и да спя заради тази хормонална бъркотия, косата ми се сипеше като дъжд, мазнееше, много неприятно, смених шампоана, сега я мия с един Блендакс и съм доволна, дори сякаш намаля косопада.
Знам, че захранването се прави от по-течната храна към по-гъстата (мляко-каша-пюре) и от зеленчук към плод и от зелени на цвят, през жълти до оранжеви и червени плодове и зеленчуци. Давам през ден през два сок от ябълка и круша, ще пробвам и от морков тези дни, да приеме малко витаминки детето в тази люта зима.
Уморена от нощното кърмене, вчера купих една оризова каша на Хумана, явно детето не се наяжда добре само с кърма, затова се буди и мрънка, отворих я, гледах я, оглеждах я и реших да отложа за след нова година захранването.
Аз за зъбките/венците взех Дентокинд, но съвсем не бих ви го похвалила... близка си таблетчицата, мляска си и после пак хленч.... ще пробваме някое гелче.
Бях споделила, че от памперсите само Хъджис не създаваха проблеми, но в БГ не съм виждала да се продават... пробвах тези от Лидл и мога да кажа, че са съвсем същите, хем са евтини, хем са наистина хубави... парадокс, но факт

Йешим в понеделник беше на консултация + имунизации, расте като гъбка, въпреки системния отказ от дневно хранене, наддала е от 5900 на 6800 г. и е порастнала от 62 см. на 64 см. Ревна при пускането на ваксините, лепнах куул пач, но този път се втвърдиха и зачервиха местата на лекарството.
Ние също нямаме още проявен белег от БЦЖ-то, ще наблюдавам.
друго-здраве