Добре дошли в "Родени", АВГУСТовски бебчета засмени!

• 41 599
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • велико търново
ние имаме белег,забелязах го преди 2 седмици и в първия момент се уплаших но после се сетих 4е е от имунизацията от родилното Simple Smile а за косопад....нямам такова нещо единственно когато се сресвам и пада  някой друг косъм но то това го имаше и преди да родя Simple Smile

# 616
Аз пия единствено витамини А, Е и правя маски с тривитаминол, нещата започват да се норализират с този косопад  bouquet

# 617
miriana това с тривитаминола е много добра идея, преди съм си правила маски. Но след раждането аз имам и още един огромен пробрем, косата ми започна да се омазнява много и супер бързо. Преди никога не съм имала мазна коса, сега направо съм отвратена. Още като се изкъпя, изсушавам я със сешуара и вече забелязвам, че е мазна в корените. Просто ужасно ! И се въздържам от маски, кристали, балсами и т.н. защото става още по-зле. Дано с нормализирането на хормоните да се оправи проблема ми.

# 618
  • София
A.J., пробвай българския шампоан "Алгопикс" - на основата на микроводорасли е и при мен отдавна реши проблема с омазняването на косата.
Днес имаме месечка Simple Smile Тежим 7500, 65 см. и главичката ни е 42 см. Мъжете, как сте с мерките вие? Simple Smile Доста се чудих аз за захранването, и реших да започна с пюрета от моркови, броколи, пащърнак. Заради баластните вещества, витамините и малкото калории. За плодовите и кашите ще чакам 5 месеца и половина.  Simple Smile
Колкото до ваксината от родилното: Тигър беше там с антибиотик и инфекция, и аз се почудих слагали ли са я изобщо, защото не би трябвало... В епикризата е отбелязана като минала  newsm78

# 619
A.J, купи си витамини, това ми каза моята лекарка. А хумата не става ли за косата? Тя нали изсушава?   bouquet

# 620
 И аз трябва да се обърна към тривитаминола вече,че ще остана без коса.Хумата изсушава много косата.

# 621
Vi_ta, UNynaeve, marisha7, shenel, радея радваме се, че информацията, която сте получили от нас ви е била полезна  Hug  bouquet

# 622
здравейте искам да ви попитам вие кога смятате да захранвате? аз все си мислех да искараме до към 6-ти месец само на АМ ама сега смятам да се консултирам с педиатърката и да започнем с кашите а пък пюретата по- нататък. Вече яде по 140гр а търси през 3 часа даже и през нощта яде събират се 7хранения ,а понякога и 8 за 24часа...все е гладен
може би защото се роди недоносен и  има да наваксва ...  newsm78   ама вече в чудо се виждам с това хранене...

# 623
  • велико търново
не знам на мен педито ми каза към нова година мога да по4на с пюретата ама пак като отидем на 18 декември на консултация ще говорим ама аз преди 4 дена някъде дадох 2 малки кафени лъжи4ки нама4кана ябълка,в4ера дадох морков ама нещо не и хареса а днес с охота изяде 5,6  кафени лъжи4ки банан4е и то не пълни а 1/3 от тях, ама не посмях да и дам пове4е утре сме на доктор и като ми каже 4е ве4е може ще по4на малко по  малко да и давам и пюренца Simple Smile а за кашите знам 4е са след 6 месец не знам може и да бъркам  Rolling Eyes

# 624
 Аз вече давам пюренца - картоф, пъщарнак, картоф и морков и сливи за сега е ял. Утре ще дам банан. В началото започнах с по 1 лъжичка, като на всеки два дена увеличавах с още една. Но прясно изцедените сокове ги спрях, за тях ще изчакам поне до към 6-ти месец.

Преди си правех една много хубава маска с хума, върши чудеса за слаба коса, но трябва да се стои доста дълго време (3 часа)

# 625
ами има няколко вида млечни и безмлечни каши за след 4 месец и мисля че ще го заситят повече от АМ... а за пюретата нещо хич не ми се иска още от сега ама ако се наложи и тях ще давам само да не  плаче постоянно от глад...

# 626
# 627
момичета един съвет от мен, захранете първо със зеленчуково пюре, защото ако започнете с плодовите има много голяма вероятност да отказва после зеленчуците Peace

# 628
Наложи ми се да захраня,защото Христо беше много гладно бебе и наддавеше със скоростта на светлината.След като започна да хапва пюрета всичко се нормализира.Започнахме с пащърнак,защото отказваше картоф,морков,ориз,спанак,тиква и от днес ще давам тиквички.От плодовите е хапвал само ябълка с банан и млечна каша с банан на Хумана ,но не я хареса.До сега да чукна на дърво проблеми съм нямала,всичко му понася добре.Аз забелязвам,че се мръщи на сладките пюрета и каши,което е доста странно,би трябвало като всяко нормално дете да ги обича повече от зеленчуците,но.....

# 629
  • Пловдив
Аз съм чувала или чела някъде, че принципно недоносените бебчета се захранват по-късно, поне към 6-ти месец. Ние ходихме на консултация, слава богу наддали сме този път 600гр. и сме 6100. Измериха ни с един сантиметър по-малко от предния път  Laughing, та си останахме на 65 сантиметра. Ваксините не ги усети изобщо, така и не прорева този път, много са доволни как стои по корем с длани и как посяга да хваща всичко. Говорихме за захранването, но педи каза че ще почваме от следващия месец.

Общи условия

Активация на акаунт