Почивка през Октомври

• 2 045
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте,
искам да Ви попитам за предложение за почивка през месец Октомври.Предпочитам да е на топло за двама човека възрастни бюджет за около 1000-1500 лева. Споделете за фирми които са коректни като отношение и общо взето всичко което знаете , търсих във форума има безброй много теми за Гърция и Турция, но не намерих други предложения които се вписват в този бюджет Sad
Извините за глупавите въпроси но сам организирам нещата искам да направя изненада на моята приятелка Simple Smile)))))) И двамата нямаме претенции за транспорта НО по добре би било да е със самолет  Grinning

Благодаря Ви много

# 1
Mnogo blagodarq za informaciata ! Shocked #2gunfire #Crazy newsm78 bowuu

# 2
Погледни офертите на Профитравъл. Има почивка със самолет за остров Крит за хотел Nikolas Villas - КРИТ
от 603лв. на човек. Аз съм ползвала услугите на агенцията и съм много доволна.

# 3
  • тук-там
......... Октомври.......... топло...... за двама човека възрастни бюджет за около 1000-1500 лева.....

Малко са ти несъвместими нещата. Peace
Че и със самолет. ooooh!

# 4
здравейте и благодаря на отговорилите Simple Smile))))
Значи бюджета вече е по скоро 1800-2000 но не повече че и д пръстена и прочие и издъхвам.Щяхме да ходим до Тунис но с билетите инрезервациите им е пълна каша и накрая овиснах Cry
Предложете някъде може и остров в Испания ако е ходил някой и знае къде какво и що като цени и тн .
Ужас направо не съм вярвал че е толкова трудно да организирам всичко сам Simple Smile

# 5
  • гр.София
Аз ползвам услугите на Елфи турс.Последно ходихме в Португалия.Много съм доволна.

# 6
  • Пловдив
Не си написал много съществени неща  Simple Smile
Говорите ли чужд език, бихте ли могли да се справите сами в чужда държава?
Нужно ли е да е чрез агенция (пакет) или може и да се самоорганизирате?
Цифрите, които си написал, включват разходи тотал (с разходите на място) или само транспорт и настаняване?
Търсиш място, където да се излежавате и да съзерцавате пръстена  Laughing или и малко с опознавателна цел....

# 7
Прегледай тази тема за Тенерифе, може да намериш добри идеи: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=696198.0
Ако пък нямаш опит със самостоятелното организиране на подобен тип пътувания, може би е по-добре да се обърнеш към агенция. Казваш им с каква сума разполагаш и избираш от вариантите, които те могат да ти предложат.

# 8
  • Пловдив
Тенерифе, Крит, чартъри до разни места в Турция, а и други - има избор за този период в тази цена  Peace

# 9
  • Варна
Цифрите, които си написал, включват разходи тотал (с разходите на място) или само транспорт и настаняване?

Щом ще издъхва значи е тотал което силно ограничава възможностите като че ли само до Турция.

# 10
Thomas Cook - Египет, Мароко и Тунис all inclusive ,но мисля че ще трябва да летиш от Англия ако искаш да ползваш пакетите . В момента имат много добри оферти.

# 11
  • Пловдив
Авторът на темата ще да е заминал.

# 12
Извенете ме , не обърнах внимание на датите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт