Лидл ::32::

• 65 694
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Имам прехваления крем за ръце, нищо особено не е.  Confused
Пилешките крилца се свиха ужасно при пържене, не са като тези от Кауфланд. Да не говорим колко трябваше да се да чистят. Не бих купила отново.  Peace
Гръцките салати, пушената извара и едросмляната Чира ни харсват.  Heart Eyes
Днес ще купя хляба със семена.  Hug

# 556
Пилешките крилца се свиха ужасно при пържене, не са като тези от Кауфланд. Да не говорим колко трябваше да се да чистят. Не бих купила отново.  Peace

Мдам, ако не са на "порция свежест" са голям зор. И пилетата и крилата и бутчетата си искат допълнително доизчистване

# 557
Млечно, което не ми хареса е едно крема сирене линеса, обезмаслено. Претих мъжа си за пик фриш, понеже нямало, това било на неговото място и го взел. Няма да повторя.
Няколко пъти взимам микс за пролетна супа. Струва 1.19 много приятна добавка към моя супа топчета става, или с ориз

# 558
Аз също много им харесвам миксовете за супа- малкия много обича супите с тях Simple Smile

да ви питам - XXL опаковката на праха за пране Формил заслужава ли си парите?

# 559
  • оттам, откъдето започва България
Аз също много им харесвам миксовете за супа- малкия много обича супите с тях Simple Smile

да ви питам - XXL опаковката на праха за пране Формил заслужава ли си парите?

При нас все още я няма. Щели да я пуснат в сряда или четвъртък. Иначе си е на сметка. Аз съм много доволна и непременно ще си взема за цветно.

# 560
Млечно, което не ми хареса е едно крема сирене линеса, обезмаслено. Претих мъжа си за пик фриш, понеже нямало, това било на неговото място и го взел. Няма да повторя.
Няколко пъти взимам микс за пролетна супа. Струва 1.19 много приятна добавка към моя супа топчета става, или с ориз

И аз не го харесвам, след като открих Пик Фриш нищо друго не ми е вкусно.

# 561

И аз не го харесвам, след като открих Пик Фриш нищо друго не ми е вкусно.
Пик фиша си го има от началото -Линесата я пуснаха към серията здравословни храни -има такъв кетчуп ,топено сирене,зърнесто сирене -с намалено съдържание на калории и мазнини са.

# 562
Някой има ли мнение за завивките от четвъртък? Предния път имаше за 24,99лв. Тези по-дебели и топли ли ще са - по какво се различават от предните?

# 563
Не е ли многоооо рано още за коледните лакомства! А цените са Уааууу Shocked

# 564

Къде ги?

# 565
  • Варна

Къде ги?
в магазина. и аз им се зачудих, а цените въобще не погледнах Rolling Eyes

# 566

Къде ги?
в магазина. и аз им се зачудих, а цените въобще не погледнах Rolling Eyes
Аз днес ходих,но не забелязах такива.Разместени са местата на някой неща.Имаше някакъв нов крем и балсам за устни на Нивеа.Но аз не зяпах много -къде точно бяха тез лакомства - какви точно?

# 567
Всякакви коледни Меденки, Щолени по 8 лв,мини щоленчета по няколко броя в опаковка, за 6 лв, шоко фигурки Дядо коледа, шоко календари,абе както обиконовенно! При нас бяха кажи речи на централно място в магазина(това за Козлодуй)  след стелажите със вино  и между промо нещата от рода на дрехи и фризерите им със пилета, тези над които слагат подправките,супите маги и т.н. Преполагам че във всичките им магазини има!

# 568
И в Надежда ги бяха наредили

# 569
  • Варна
Някой да е взимал от италианската паста с различни сосове,в разфасовка от 900гр е.

Общи условия

Активация на акаунт