Лидл ::32::

• 65 659
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Детето вчера се сети за коледните календари. Тази година по два трябва да взимам  Heart Eyes
Ама и те ли са 8 лева  Rolling Eyes
Миналата година бяха два и нещо.  По това време бяха пуснали готовите смеси за елхичките, с които претърпях пълен провал  hahaha Остана ми за спомен формичката елха

# 571
  • софия
Подкокоросана от вас ходих и сефтосах коледните неща - имаме си едни любими бонбонки бадем в шоколад и взех и едни други (голямо описание  Crazy Нещо като натрошени ядки с шоколад са.). Това, което беше ново за мен е коледната бисквитена къщичка за сглобяване. Нямаше (поне не видях) от славния марципан.

# 572
Подкокоросана от вас ходих и сефтосах коледните неща - имаме си едни любими бонбонки бадем в шоколад и взех и едни други (голямо описание  Crazy Нещо като натрошени ядки с шоколад са.). Това, което беше ново за мен е коледната бисквитена къщичка за сглобяване. Нямаше (поне не видях) от славния марципан.

И аз се разходих да видя -  и нямаше марципан, то аз само това си вземам.

# 573
Я споделете с мен каква е тази къщичка за сглобяване и този марципан - за какво се използва ?   bouquet

# 574
  • Бургас
Да се хвална, че днес си купих дългоочакваната шевна машина "СИлвър крест"  newsm44
Ако някой има въпроси относно нея да пише, доколкото мога ще отговоря Simple Smile

В Лидл Бургас /на ул. "Транспортна"/ имаше изкарани само 3 бройки и една бройка оверлог. Аз взех едната, след мен една баба втората и остана само една, а може и по-късно пак да изкарат  Peace

Нямах време друго да оглеждам, само на излизане грабнах една поларена зелена горничка за малката, размер 98-104, отговаря си на размера, пасна й идеално /на 4годинки е и е висока 100см./

Коледни вкусотии не видях!

# 575
  • Бургас
Аз пък вчера от Лидъл си взех сладоледи Boss на цена 1,49 лв smile3521

# 576
Да се хвална, че днес си купих дългоочакваната шевна машина "СИлвър крест"  newsm44
Ако някой има въпроси относно нея да пише, доколкото мога ще отговоря Simple Smile

В Лидл Бургас /на ул. "Транспортна"/ имаше изкарани само 3 бройки и една бройка оверлог. Аз взех едната, след мен една баба втората и остана само една, а може и по-късно пак да изкарат  Peace

Нямах време друго да оглеждам, само на излизане грабнах една поларена зелена горничка за малката, размер 98-104, отговаря си на размера, пасна й идеално /на 4годинки е и е висока 100см./

Магаренце, и аз имам същата шевна машина от предишна промоция (мисля, че около Великден си я купих). Много съм доволна, подгъвам дънки без проблем.
Направила си успешна покупка , Честито  Hug

# 577

В центъра на магазина са.
Аз пък вчера от Лидъл си взех сладоледи Boss на цена 1,49 лв smile3521

И аз, и аз!

# 578
Момичета, всички ли Бос-ове са намалени? Аз ям само шоколадовия, дали ще ме огрее  Laughing?

# 579
Момичета, всички ли Бос-ове са намалени? Аз ям само шоколадовия, дали ще ме огрее  Laughing?

На клечка имаше 3 вида и бяха на 1,49 - бял, с бадеми и третия май беше шоколадов.

# 580
  • Бургас

Ще те огрее Mr. Green

# 581
Mr. Green И като продължение на темата за сладоледите (понеже рано или късно което влезе, трябва да излезе) видяли ли сте, че са пуснали нов артикул влажна тоалетна хартия. 80 къса за 2.69 лв. или нещо подобно. Какво е това чудо, за пръв път виждам? Дали е хубаво за ползване?

# 582
  • София
Аз взех от XXL нещата - сок, бонбонки, кренвирши, храна за котета (много му хареса на котето в кутийки по 100гр мокра храна - общо килограм в голяма кутия) и севтосах коледните неща, че са ни много любими у нас  Simple Smile
Пробвах телешката кайма с черния етикет - много съм доволна!

# 583
Уф, то от котка до котка има голяма разлика - някои са по-ящни, други са големи капризи. И аз се изкушавам да му взема на моя, обаче ако не ще да я яде, какво ще правя толкова много храна?

# 584
  • Бургас
Mr. Green И като продължение на темата за сладоледите (понеже рано или късно което влезе, трябва да излезе) видяли ли сте, че са пуснали нов артикул влажна тоалетна хартия. 80 къса за 2.69 лв. или нещо подобно. Какво е това чудо, за пръв път виждам? Дали е хубаво за ползване?
Видях го и си взех даже един пакет, но още не съм го опитала, че имам друг отворен. Ползвам такава влажна тоалетна хартия от година и нещо може би, като досега съм взимала от ДМ и от Пикадили (все са си техни марки). Това е алтернатива на измиването, когато нямаш възможност, а имаш нужда и желание; възможност да се освежиш, така да се каже. Кой както го разбира. Накратко са мокри кърпички за дупе и .... Mr. Green, които за разлика от останалите мокри кърпи, могат да се пускат в тоалетната като нормалната тоалетна хартия Peace

Общи условия

Активация на акаунт