Лидл ::32::

• 65 623
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Ще има лазаня на супер събота  Heart Eyes

И аз си харесах тиганите и поставките за подправки. Ще видя дали ще ме огрее, че тия дни ММ пазарува предимно в нас  Whistling

# 721
  • Ямбол
Точилката за ножове. Дано да става, че моята(механична, но отлична) си я забравих на морето.

# 722
  • софия
Точилката за ножове. Дано да става, че моята(механична, но отлична) си я забравих на морето.

Аз лично не искам да я ползвам. Мъжът ми маха пластмасовото нещо отпред, защото без него се били точели по-хубаво ножовете. На мен традиционните точилки от този тип са ми по-удобни и имам чувството, че по-хубаво острят.

# 723
  • София
И аз точилото си харесах и комплекта за подправки ме съблазнява. също и от ангорските неща разни, мисля да видя и детските блузи, нещо не виждам материята на  описанието каква е.

За лазанята от супер съботата...аз по-точно отчитам, че няма да я има Simple Smile Някак  щом нещо хранително е в промоция, особено супер събота, то рафта е празен.

# 724
  • вече Пловдив
Толкова много неща си харесах, че ме е страх да ги изброя, а почти изчерпах лимита си за този месец.....
И аз съм така - ангорските неща, дженингс-а, моцарела, лазаня, нещата за тирамису Whistling - да не изброявам, че  Crazy

# 725
За лазанята от супер съботата...аз по-точно отчитам, че няма да я има Simple Smile Някак  щом нещо хранително е в промоция, особено супер събота, то рафта е празен.

Още повече, че май в събота е задушница, а Лидл-а, който ми е най удобен е до гробищата  Confused

# 726

Още повече, че май в събота е задушница, а Лидл-а, който ми е най удобен е до гробищата  Confused
На 2 ноември е задушница

# 727
поставките за подправки

Тези от 8 лв. ли? Ако да- аз ги имам от преди две години. Поставката ръждяса, капачетата са пластмасови и две още тогава ми се счупиха. И като почна да готвя и като ги сложа над тенджерата и се овлажняват и няма излизане на подправките от вътре ( но това си е мой проблем, че искам да ръся от тях директно в гозбата).  Peace

# 728
  • София
simpatiuh4e - мерси, ценно инфо, отказа ме Simple Smile

# 729

На 2 ноември е задушница

Е, значи има шанс нещо да е останало.

# 730
  • Stuck in a moment

Ох, керамичен тиган ли, пуловер ли, ръкавици ли, вишни амарена....Много изкушения  Laughing

# 731
  • София
Здравейте, момичета!

Честичко пазарувам в Лидл и отдавна следя темата, но не съм писала май скоро.

Имам два въпроса и ще съм благодарна, ако ми отговорите  Hug
Виждала съм сметана на пилос, мисля от 3 кг в голяма бяла кофичка, дали е хубава? Че ще правя две торти и ми трябва доста сериозно количество.
И вторият ми въпрос е - виждам, че хвалите лазанята, която е на промоция сега. Дали има кромид лук в нея?

# 732
  • Пловдив
да питам и тук...важи ли още промоцията при зареждане на гориво от Шел да ползваш 5лв. отстъпка newsm78

# 733
да питам и тук...важи ли още промоцията при зареждане на гориво от Шел да ползваш 5лв. отстъпка newsm78

Не, беше до някой си септември.

# 734
Бебешките жилетки са страхотни, но ние сме големи за тях.
Чехли- не можах да се вреда за моя номер, ама и май бяха умалени.
Взех колички на Мачбокс.
Мини шоко блокчетата, пицата от XXL. Течния прах за пране ще го взема сега в събота,ще търся този с марсианския сапун(по ваша препоръка).

От понеделник съм харесала детския суичър с блуза, ангорските ръкавици, и незнам- ако ми хареса и клина.

Общи условия

Активация на акаунт